196

Размисли и страсти

преди 5 години

Ще дам един пример. Ако се върнете назад във времето през 1900г и кажете на някого, че Германия ще изнася храни за България, ще звучи като някакъв виц! А днес Била, Кауфланд, Лидъл и други внасят всякакви *** в България... и по-странното хората ги купуват. По нова година има немски коледен базар в София... А в Берлин дали има български с български стоки?

195

Анонимен

преди 5 години

До Размисли и страстиПреди ГРОБ и Тиквата положението беше приемливо за предприемчивите.Сега е като след урагана "Катрина" в Ню Орлианс.

194

Анонимен

преди 5 години

Кой продължава да лъже, че ще станем богата държава като Германия? Това е вечната лъжа, и е същата лъжа, като вярата в идването на Комунизма през социализма. Вече ставаме латиноамериканска държава, с върхушка от милиардери и беден народ, без социални права, които работонаематели и псевдосиндикати постоянно атакуват.

193

знайм си

преди 5 години

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.Ами те затова искат властта. Първо ще набъркат нещата, после като Орешарски ще се изхлузят като *** и ще оставят ГЕРБ та им плаща сметката.

192

Размисли и страсти

преди 5 години

На нас ни трябват политици, които да водят активана икономическа политика. Уви - в разбиранията на ГЕРБ (дясната идея) това го правят гражданите - не политиците. Но това в българската реалност е пагубно!!! Хората не могат да станат за 1 ден капиталисти и предприемачи! Пък и какво се прави, за да се образоват хората и да разберат що е то фирма, как се пари, как се взимат евро проекти, как се изнася стока в чужбина. Всеки се оправя сам!

191

S

преди 5 години

Цветане,много хубаво убеждаваш тези,които са решили да те чуят! Но ...не си мисли,че системата на управление не може да бъде сменена,това е първата ти грешка! Втората...относно отговорните политици,досега за 30 години не видях отговорни политици да мислят за народа и България! Корнелия се връща,като програма към едно добро старо социално постижение,което беше разрушено! Но...кажи ми ти,отговорен политико,как ще възстановиш унищожените отрасли в икономиката и сигурния живот на хората ни?

190

Анонимен

преди 5 години

Борисов и Цветанов в затвора за системно унищожаване на българския народ!

189

Анонимен

преди 5 години

До мдаа 186Когато ****нар като теб говори за акъл е доста абсурднУ!Индивид който дращи в нета за жълти стотинки и възхвалява Еднокнижника дами говори за акъл .............УЖАС!

188

Анонимен

преди 5 години

Властта в момента се упражнява от бивши членове на БКП или техните отрочета. "Икономиката" също е в техни ръце. От друга страна в ръководството на БСП няма такива. На кого да вярям повече?

187

Анонимен

преди 5 години

И ГЕРБ и БСП сте за Затвора съсипахте и унищожите селата градовете ги превърнахте в свърталище на престъпници роми сега и с бежанци и сини зони си направихте и палати си построихте Но Господ Исус Христос ще ви Съди от там не ще отървете вечния Затвор Ада и вечните мъки си заслужихте Изпоядохте народа и го подложихте на геноцид Но вечното наказание ви очаква честито българоубиеци

186

Размисли и страсти

преди 5 години

По пътят, който сме поели бихме станали страна от рода на Чехия, Полша, Гърция... просто при нас промените почнаха 97-*** - докато в Чехия поколенито се е подготвяло за промяната още преди 89-та. Всички държави от бившия соц лагер са зле - демографски, икономически и политически. Дори в Източна Германия си личи, че е по-изостанала от Западна Германия. За разлига от другите страни, наши съседи са също бедни държави - Гърция, Турция, Румъния, Сърбия... разчитаме на гръцките шивашки цехове

185

Анонимен

преди 5 години

Сега Герб мечтаят за Еврозоната. Ще обменят левовете в евро. Ще пробутат непокрити левове на ЕЦБ и ще запазят еврото в БНБ. Ще имаме двойно повече евро. Това е Мечтата днес...

184

Размисли и страсти

преди 5 години

Българският работодател не е готов за новата реалност. Той няма нагласата да създава продукти с висока добавена стойност и да дава високи заплати! И за това българският работодател сега ще бъде изменен от немци, англичани и французи. На тях не им пука за Бългаия и за българите - важното е продукцията да излиза готова и да им е по-евтино. И това е нещо нормално - никой не ни е длъжен!

183

Анонимен

преди 5 години

Цецко а откъде идват парите за вашите мечти да изкарате пълен мандат.

182

Анонимен

преди 5 години

След падането на социализма избягаха милиони българи. Показва, че не са бягали от социализма, а от България, каквато и да е - социалистическа, капиталистическа.

181

Размисли и страсти

преди 5 години

Преди ГЕРБ беше много зле положението. Сега е само зле. Тенденцията е до 10г от зле да стане от зле на горе-долу. Обаче всичко това става независимо от това кой е на власт!!! Просто поколенията се смениха и вече няма инженери за по 400лв да работят с усмивка и с единствената цел машините да не спират.

180

мдаа

преди 5 години

До Анонимен"До Трите фалита на BG 179Това го чета за 50ти път в рамките на 5 дни." че то не става само с четене! явно трябва и акъл!

179

Анонимен

преди 5 години

До Браво БКП/БСПТОЧНО ТАКА! ЗАПЛАТИТЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО БЕШЕ С ХИЛЯДАРКИ! ДАЖЕ И ДОЛАРА СЕ ОБМЕНЯШЕ ЕДНО КЪМ ТРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА! АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!

178

Анонимен

преди 5 години

До В България е хубаво! 170А 2'000'000 българи ИЗБЯГАХА от "хубавото" в Бг!!!!!Изглежда че "хубавото" май е доста гнусно.

177

Анонимен

преди 5 години

Държавата не може да фалира. Капитализмът е в постоянен фалит и разпродажба на активите. Но на никого не му прави впечатление. Иначе всеки ден някой псевдодемократ трябва да обявява фалиралите дружества и социалнослабите с прехвърлени милиони дългове към държавата.