113

чукча

преди 5 години

Сикаджията изби конкурентите си отдавна! Какво му остана освен за кеф за избива здрави животни.4000 успя! Браво! И се готви още 30 000 да убие! Оставка убийци!

112

Анонимен

преди 5 години

На жълтите павета най-некадърната прослойка на обществото бие протестиращите срещу крадеца борисов хора. Островетянин, оставка бе, крадец и убиец.

111

Анонимен

преди 5 години

Б.Б. отново се опитва да си спасява дебелата кожа: само преди няколко часа каза, че това били единствените възможни мерки за овладяване на заразата, а сега е наредил на Порожанов да уволни 2-3 чиновника, за да спре недоволството на хората. Питам тогава: щом взетите мерки са ОК, защо ще уволняват хора? И кога Б.Б. говори истини, кога лъже? Това е НАРОД, бе, аланкоолу, не са тийнейджърки, към които се знае, че имаш слабост!

110

Димитров

преди 5 години

Не че нещо но не може да очакваш държата да компенсира твойте загуби в недоходоносен бизнес без бъдеше. За да печелиш от *** ти трябват хиляди животни и автоматизирани процеси свързани с много висока инвестиция. С 20-100 кози няма как да излезнеш на плюс освен ако не се водиш БИО и не продаваш на 10-рни цени. Познат които работи за земеделец събраха 1500 ТОНА жито за един ден ( 1 500 000 кг ), ест с машини на стойност 2-3 млн. Хората просто да се преориентират.

109

Анонимен

преди 5 години

Социалистите са най долното племе, дай им да дърпат държавата назад

108

Анонимен

преди 5 години

За да ми изтъкваш въобще стореното от Народния съд, трябва да си психично болен. Ти сериозно ли сравняваш елита на България със странджански кози?

107

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ще ги купи и ще потуши бунта.

106

Прокуратурата и

преди 5 години

съответните органи да разгледат добре оформените лозунги:има ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯТези хора не са тръгнали "на своя глава".Да се съди БСП за подстрекателство и възпрепятстване на служебни лица( служителите от Агенцията по храните и охраната от полицаи)при изпълнение на служебни задължения с рисков характер и последствия за РБългария,ако не са изпълнени.Също и струпване на хора, които могат да разнесат заразата.Предполагам,че Президентството не може да бъде съдено,въпреки че взе страната на БСП.

105

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента да си помогнем като народа да се освободи от мафията,настанила се във властта,различията трябва да се загърбят и всички,свободни граждани,непремеримите и непреклонни,като Томова,Марков,Васил Василев,Богомил Бонев,Комарницки,Велизар Енчев,Минеков,Волгин,Андрей Слабаков,Слави,Хр.Иванов,Нинова,Президента Радев и още хиляди знайни и незнайни личности,милеещи за българския род ,крайно различни,но обединени от каузата за ново Освобождение на злощастната ни страна да излезем на улицата,утре ще бъде късно.Дайте сигнала,хората чакат.

104

Анонимен

преди 5 години

ЗА КОЯ ДЪРЖАВА?ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЯМА.Има глутница престъпни4ци които смазаха хората и живеят на техен гръб.

103

Анонимен

преди 5 години

Не питайте какво може Бойко да направи за вас, а какво вие можете да направите за Бойко!

102

Анонимен

преди 5 години

Онези, убитите от системата, ко чакат? И други разни протестъри!? Да излизат на мегдана и те. На опашка ли чакат.

101

Анонимен

преди 5 години

Къде са жертвите на закланите от народния съдОт зор съвсем се обърка.

100

Анонимен

преди 5 години

ЖИВОТНОВЪДИТЕ НА ЩУРМ! ПОЛИЦАИТЕ ПАЗЯТ БОКО КАТО СТАЛИНГРАД! БОКО ПАЗИ КАСАТА ПОРОЖАНОВ И УВОЛНЯВА ЗАМЕСТНИЦИТЕ МУ!

99

Анонимен

преди 5 години

На една от снимките има ромски оркестър, явно Нинова е научила и кючека, за да привлича хора.

98

до 104

преди 5 години

ние правим достатъчно за държавата си - плащаме й данъци, които за съжаление потъват в частни джобове и с парите на народа, много станаха червиво богати!!

97

Анонимен

преди 5 години

Какво ще стане 1 .Бойко пак ще ревне че го преследват и това е платен протест за свалянето му 2 подава оставка създава се временно правителство 3 Саботаж на всеки проект закон на временното правителство4.Догодина местни кметски избори - фалшификации, печели ГЕРБ !5 нови извънредни избори за правителство -на власт без вина е ПРАВИТЕЛСТВОТО БОРИСОВ 4

96

Обори ме

преди 5 години

До Анонимен 95Колко хора умират и се раждат тази година, повече от убите по време на Народен съд. Колко емигрираха заради доброто управление и децата им ще се родят в други държави, пак повече от Народния съд.

95

Анонимен

преди 5 години

Когато излязат да протестират същите хора за децата с увреждания ще ги призная.Овцете им ги плаща ЕС.

94

Анонимен

преди 5 години

Както върви работата,тиквата го очаква участа на Чаушеско.