52

Велика Британия

преди 5 години

В интерес на истината англичаните и американците се оказаха джентълмени в истинския смисъл на думата, казвам го без никаква ирония. Русия очакваше някаква мръсотия от ЦРУ и МИ, както бе предишните години - я обстрелване на руснаци с грузински оръдия при започване на олимпиадата в Китай, я организиран Майдан по време на зимната олимпиада в Сочи. Сега по време на Световното по Футбол всичко бе спокойно - никакви провокации, дори нямаше и допинг скандали.

51

Анонимен

преди 5 години

Само дето ГРУ не съществува от 1991-ва насам, ама това не е важно за британското съчинение...

50

Джони English

преди 5 години

На шишенцето с парфюм със ситни букви под капачката е пишело Путин - КГБ - ГРУ Made in USSR, дори името и пола на руският агент извършил това злодеяние .

49

Анонимен

преди 5 години

Путин, предай се.Разкрит си.Шерок Голмс из Скотланд Ярда е намерил шишенцето.На капачката има твой косъм, а на етикета му пише - Отрова за Скрипал, собственост на Владимир Владимирович.След дълъг анализ на тези факти и използвайки метода на дедукцията и интродукцията, мистер Голмс е стигнал до извода, че това си ти.

48

ГРУ офицер

преди 5 години

Не знам тези колко са сериозни и до колко наистина искат точно с такова изказване да излезнат, Но ГРУ като организация я няма много, ама много отдавна, дори преди разпада на СССР е премахната, като заплаха за върховната власт на партията. Ама нищо де има 100% доказателства че вероятно жена (нали щото мъж няма как да ползва шише от женски парфюм) ще ползва супер отровно бойно вещество и ще вземат па че ще оцелеят хората от него!!! Ама ние няма да ги покажем на света оцеляли ....

47

Анонимен

преди 5 години

Ей тоя лош Путин бе, целият свят му дошъл на крака в Москва да гледа световното, а той тайно нощем прескача до Лондонските паркове да разнася шишенца и да трови ингелизки тьотки.Не го е срам.

46

Стамат

преди 5 години

Хахха Трябва пациенти от острова къртят Не жена а по скоро ***. Нали трябва да се слее с околната среда.То нормални не останаха там.Голяма излагация . Кръвосмешението там не прощава.

45

Анонимен

преди 5 години

И един мармот налива новичок в шишенце от парфюм.

44

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Извинявам се за предишният материал ! Току-що се сетих ,че бях член на БКП !Слава,слава ,слава !!!

43

Активист на БКП

преди 5 години

Нация,която се напива от бира, не може да измисли дори свестен компромат !Смешници...

42

Анонимен

преди 5 години

До 37Не си само ти.И аз се смях с глас.Тези хора наистина ни взимат за бавноразвиващи се каквито са им съгражданите.Сигурно агента се е представил за продавач на парфюми и им предложил да се напръскат да го пробват.Представи си агента облечен в плащнаметало и противогаз и им предлага да си купят парфюм.:):):)

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Когато има конфликт между две или повече държави и една от тях е Русия... - не е нужно да се търси виновника...

40

анонимен

преди 5 години

Колкото и да се подигравате и да се правите на умни , истината излиза наяве - лъсна кървавата ръка на Кремъл ! Ще има и неоспорими доказателства , не се съмнявайте ! И ще ви доверя една тайна - в най-скоро време приятелчето на Путин и ваш любимец - Тръмп , ще бъде позорно изгонен !!

39

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Добър ден... - аз, като приказвам - говоря...

38

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Добър ден... - аз, като приказвам - говоря...

37

Либералист

преди 5 години

където има мръстотия там търси Русия ..... ФАКТ! .... ФАКТ! .... ФАКТ!

36

Анонимен

преди 5 години

Да бе, агенти убийци ще изоставят на местопрестъплението шишенце с "новичок".Бе за *** ли ни вземат тези. А отпечатъци от пръстите на Путин по шишенцето има ли?И какво е това шише пълна с летлив газ?Дайте нещо по - достоверно. Ставате смешни.Вие журналисти ли сте или разносвачи на сплетни?

35

Nnn

преди 5 години

Алилуя, така е!!!! Не, няма никаква жена, главния изпълнител е транссексуален агент, специално обработен в Москва с цел сериозен удар по евроатлантическите ценности.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз пък СМЯТАМ че английските пародии са отровили Скрипал за да обвинят Путин.Вече става прекалено прозрачно.

33

Анонимен

преди 5 години

двойката е намерила шишенце от парфюм в парка, и са се напръскали с него.Смята се, че флаконът е изоставен от агентите, които преди четири месеца са отровили бившия руски шпионин Скрипал и дъщеря му.********************Смях се с глас.СМЯТАЛО СЕ ?!?Кой точно смята и въз основа на какво ?