75

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не зависи от Радев и Нинова, че не само на баба ви Дора добичетата щяха да заминат, ами и на половин България. Щом трябва, значи трябва! Недоволни винаги ще има.

74

Анонимен

преди 5 години

Тиквата на Нинова е два пъти по голяма от бойковата

73

А леко Бай

преди 5 години

Стана напечено и боко укрепва властта.Дал е 500 млн на догановото министерство за "укрепване на дигите".Продължавайте да гледате мачлета.

72

Анонимен

преди 5 години

Зеленочорап шут

71

1

преди 5 години

До аджамия,според теб,тиквата,разбира по-вече,така ли.

70

Радев беквокал

преди 5 години

Путин посрещна Радев в Сочи , А Борисов в Кремъл, което значи, че третират Радев като второстепенна подгряваща група.

69

Анонимен

преди 5 години

Нинова, Радев... остана и веганите да се изкажат по темата и драмата да стане пълна.

68

Си

преди 5 години

На баба Дора не и е ясна конституцията. "***" като президент има само представителна власт. Как за една година съсипа България и с какво? Преди всичко беше рози и благодат. Пишете грамотно и сериозно. Прочетете конституцията ,, за да сте наясно всяка от четирите власти какви пълномощия има и отговорност

67

Анонимен

преди 5 години

Право на оръжие, прави на оръжие, така както е тук в Америка! Без заповед от съдия да ми влезнат в имота....ще хвърчът и шапки и пагони!

66

Анонимен

преди 5 години

Радев е длъжен да защитава народа от Бойко Методиев Борисов . ДЛЪЖЕН .

65

Анонимен

преди 5 години

На тоз рубладжийски копейкаджия Борисов взе ли отношение относно допуснато назидание от Киро?Вместо да прочете европейските директиви относно заразите по селскостопанските животни и да говори единнно с правителството и да успокоява животновъдите, той взел да налива масло.В момента всеки животновъд при желание от своя страна може да ваксинира животните си!

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Чистка на корумпирани остави Албания без Конституционен съд...Отнасяме се със съмнение кът такива "новини"! Какво точно се случва! Кой от кого почиства!

63

ПОДКРЕПЯМ

преди 5 години

До Анонимен 55чумата се нарича ГЕЕРБпроклятието на Българияпърво ще убие животнитепосле ще убие хоратапосле ще засели бежанцитеБойко ще докара 600 000 бежанци от Германиа и ще ни принуди да ги храним като полицията ще ни конфискува провизиите.Аз вече зарових в градината две торби в концерви Ропотамо, две щайги царска туршия и един кашон пастет Апетит за да не попаднат в ръцете на властите.Действайте, няма време!Става страшно!

62

ШибиРиби

преди 5 години

Радев най накрая успя да си намери тема която му приляга. Давайте му гегата и да ходи да свири след овцете, велик овчар. Да видим здрасти дали ще го следва в живота

61

бай ви ТоШу

преди 5 години

Ето го руми-павето вчера беше призован от партията майка и конкретно от началник техноимпексова и веднага скокна на амбразурата, като старшинка на физзарядка.

60

Анонимен

преди 5 години

И Президентът Радев , както предишните , са избрани от БОЛШИНСТВОТО български граждани / над 50 % / !!!!!! А чу.че.ло.то на СОБСТВЕНИКА НА ГЕГП ценца чантева .......Бойчо е печелил само 20- 30 % и краде заедно с патерици !!!!!

59

Ега ти президента!

преди 5 години

Да печелиш политически точки от хорското нещастие е меко казано недостойно. Засрами се бе, Радев!

58

аджамия

преди 5 години

и Радев започна да разбира от ч y м a по животните и възникването на епидемия в страната! Ставало риишли чрез убеждаване! Особено на андрешковците! Въх, каква удобна суматоха!

57

дезинфекция срочно

преди 5 години

Да се въведе дезинфекция поне за обувките вкл на полицаите журналисти и политици..Че има диверсия е ясно като бял ден че вероятно са заразили някой терени също мож еда стане.

56

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се чудил какъв е смисълът от президентската институция в България ипродължавам искрено да не разбирам кому е нужна. Като го гледам тоя, не само е ненужна, но е и вредна.