28

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва да се решава в общините както иска ДПС е ясно какво ще стане - местните големци ще диктуват правилата и хората пак ще си патят. За общините трябва да остане правото да въвеждат допълнителни ограничения но не и да разрешават шумотевица в рамките 23-8.

27

Анонимен

преди 5 години

Много добре, едно от малкото разумни неща, кво щяло да отиде този от дпс, ми точно, като искат яко музика и проблеми със слуха да отиде на диско с шимоизолация, къв е смисъла да излезеш от диско и да ти кънтят ушите две седмици, нямам идея за тва

26

дебел депутат

преди 5 години

Зрелища и Пасти за НАРОДА !

25

баба мара

преди 5 години

в люлин има много автомивки които работят 7 дни от сутрин до вечер шум отагрегатите и чалга няма почивен ден наркоманите се вихрят по цяла нощ крясьции викове кучета лаят сега в наи голямата жега са изкарали бебета в колички коитореват защото им е топло изобщо някаква анархия цари навсякьде

24

Анонимен

преди 5 години

Това знаят ли го етническите българи?

23

Анонимен

преди 5 години

Първия полезен закон откак четворната коалиция е на власт и втория полезен откак Бойко е на власт(първия беше като забраниха тютюна в кръчмите)...

22

Анонимен

преди 5 години

Също да забранят и гумаджийници в жилищни сгради и полунелегални работилници

21

Гробокопач

преди 5 години

Гледйате сега, в един момент, ГЕРБ сам ще отмени този закон. Защо? Защото засяга техните обръчи от фирми, гласоподаватели и кметове.

20

Евроатлантик

преди 5 години

Ще си пускам музика като си искам ако ми направят забележка няма да гласувам повече за вас.

19

бг

преди 5 години

Хубавата музика, дори и по нощите не дразни. Непоносими по всяко време са ромско-турските маанета, иначе наричани попфолк. Ментално потурчени"българи" дънят по всяко време и на всякакви места тази диярия от вулгарни звуци.Имам съсед "българин", който гордо си е боднал трибагреник на антената на колата, но даже преди да пусне двигателя цъка на макс Кондьо, Азис или Стораро ...е те това трябва да се забрани !

18

Анонимен

преди 5 години

Радвам се много.

17

КРАЙ

преди 5 години

До АнонименА през деня може ли да е шумно, отивам да си купя усилвател и цял ден ще бича яко патриотични рап песни в които се пее за наркотици и оръжие и много секс. От един такъв като тебе - по всяко време на деня и нощта яко дънене ми ДОЙДЕ ДО ГУША - сега да ви видим ??? НЕ МОЖЕ ЕДИНИЧНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ ДА ТОРМОЗЯТ ЦЯЛ БЛОК, ЯСНО !!!!

16

Анонимен

преди 5 години

В цивилизованите държави към чиито заплати се стремим тишината и спокойствиеето са издигнати в култ...

15

Патриот

преди 5 години

9Това ти казвам там ходим, сега като не е шумно в дискотеката за кво да ходя на дискотека ще ходя в парка и там ще си поркам и ще си пия забивам си слушалките от телефоно в ушите и купонясвам до зори.

14

аС

преди 5 години

Така е в "белите" страни ! Одобрявам ! Ааа.. И да не забравя: Изреваването на мотори, по празните пътища в 3-4 часа, сутринта. Предлагам, сезонът за отстрел да започне - Сега !

13

Анонимен

преди 5 години

Ами ще плюеш само по форумите като бясно куче щом не си от герб Само това ви остава на вас червените ***

12

Анонимен

преди 5 години

Страхотен журналистически стил- " няма да дъни"!

11

Чандра Секар

преди 5 години

Аз не съм герберасть и никога нямааа да бъдаааа ;))))

10

Анонимен

преди 5 години

Веднага почнахте с оплакванията Като чуете аларма , обаждайте се в полицията Само да се оплаквате по форумите знаете Гледайте какви граждански организации имат в Украйна например Има нов клип - на пост на пътя , полицай извлякъл от колата пътник и му нанесъл побой Веднага се събраха 20 човека и направиха гражданско задържане на полицая , извикаха следствена група и го пращат на съд Ние като видим катаджия и се крием зад волана Смотан народ сме , само знаем да се оплакваме по форумите

9

Анонимен

преди 5 години

А през деня може ли да е шумно, отивам да си купя усилвател и цял ден ще бича яко патриотични рап песни в които се пее за наркотици и оръжие и много секс.