84

skatelite

преди 6 години

До Анонимен 92. Наричат се книги. Кни-ги. Четат се, но трябва да можеш да четеш. И често нямат картинки за оцветяване. Но не се отчайвай, може да ги дадеш на баба си да ти ги прочете. Омраза струи от твоите писания, но това е нормално за демагозите.

83

Членска карта №7

преди 6 години

До *** еБезпросветно създание, прочети документите! Прочети как българите са станали с един руски подпис собственици на бейските и пашови земи!!!

82

Членска карта №7

преди 6 години

До Платили сме наА това, че за една нощ пра-пра дядо ти е осъмнал като собственик на земя(която вечерта е била собственост на турчин) колко струва, според теб!!!???

81

Анонимен

преди 6 години

Господинът бивш агент е пред пенция и трябва да се подсигури,като Волен Затова е станал Член.Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейскиясъюз.Каквото и да значи това.По-скоро нищо не значи.

80

Членска карта №7

преди 6 години

До *** саЕ, ще им накривиш шапката, като не ги обичаш! И Чингис хан, не са го обичали много, но не му е попречило твърде!!!

79

Кочината е

преди 6 години

Дошла да открадне от султсна едни земи - нашите земи!Добре че Берлинският конгрес ги гони и ни прави държава.

78

П.Петров

преди 6 години

Обективно погледнато, интересите на властта в Русия винаги са били точно тези - "Контрол над проливите". Друг е въпросът, че войниците, които са умирали и проливали кръвта си ,са го направили за по-висша и по-общочовешка кауза - свобода.

77

Анонимен

преди 6 години

На този кога върнаха жълтата книжка. На всички е ясно, че пише срещу сребърници. Помиярства покрай историята и засмърдява.

76

Платили сме на

преди 6 години

Блядистанци повече злато отколкото Америка им е платила за за Аляска!Кво освобождение бълнувате?!

75

Бай Гроздан

преди 6 години

До АнонименТочно така! Прав си! Априлското въстание е било организирано от Русия, в него са участвали само руснаци, които са били под прикритие и така започва всичко! А планът за освобождението ба България е правен лично от Путин!

74

близнака

преди 6 години

Познавам един много прилича на този и прякорът му е уну.фри турчина или само уну.фри сега живее в Бангладеш щото е обиден.

73

Венцислава

преди 6 години

Вельова, защо освобождението е в кавички? Инджев е обикновена куpвa. Русия е освободила България от турците, колкото и да му е криво.

72

Венцислава

преди 6 години

Вельова, защо освобождението е в кавички? Инджев е обикновена ***. Русия е освободила България от турците, колкото и да му е криво.

71

Рушняците са

преди 6 години

Наследници на Чингиз ханИзхранват се с войни и грабежиЗатова никой не ги обичаПолезните *** не се броят

70

Никой не ни уважава

преди 6 години

С такива платени и безгръбначни като господина, никой в света няма да ни уважава, а всеки ще ни се подиграва и презира. България винаги е следвала и е "била с победителите" на момента и затова сме на този хал. Всеки мисли за келепира, който може да получи, а не за интересите на България. Докато този бивш доносник на ДС, завършил в Москва се ровичка в историята, Турция строи руски АЕЦ-и и газопроводи, и след 10 години ще купуваме ток от Турция, ако изобщо ни има като държава.

69

Хе хеб

преди 6 години

Истината дразни Рублопитеците ;)рассия е искала да ни открадне земите и да си направи губернияАма Европа ги е изгонила Кротко с челобитието ;)

68

65

преди 6 години

Само питам. Защо не си чел учебниците по история на "West Point ". Те са много, сма казвам ти много по-различни от пропагандната шлцокавица, която цоцкате в захласт.

67

Анонимен

преди 6 години

Горкия.... няма пари за хапчета...

66

нквд

преди 6 години

Този отдавна го знаем като потурски агент.Злобар дето се мисли за умен.

65

Анонимен

преди 6 години

Още Екатерина Велика в гръцкия си проект вижда границите на Европа без Турската империя. Единственият начин да се реализира това изтласкване е бил като се създаде нова държава. Проблемът е бил че на тая територия е живяло някакво население покорно на султана, без особени претенции за автономност, с прекъсната от векове царска династия, нямащо основания пред останалите държави в света да се идентифицира като държава. Тогавашната руска дипломация е сътворила ЧУДО за да ни има!