12

Анонимен

преди 5 години

Ще плачете за Милко Балев и Стою Неделчев-Чочоолу...

11

Анонимен

преди 5 години

"Това са едни социални ***, консуматори на социални помощи, които не работят, имат фалшиви ТЕЛК-ове. Те няма какво да правят през нощта, тъй като не са изморени и слушат кючеци до ранните сутрешни часове. А общините, държавата и властта не могат да се справят с тях и да ги накарат да не пречат на останалите хора" a от мен да добавя само- мародери, нагли същества, отмъстителни, крадци, някои и убийци!!!! Няма какво да се обясняваме, за тази *** само бой бой и пак бой!

10

Анонимен

преди 5 години

Тояга ,която трябва да е по вашите глави. Толкова много пари за интеграция от Европа не от джоба на българските данъкоплатци. Къде са, за кебапчета???? Да не кучета - работа трябва.

9

extremist

преди 5 години

НЯКВИ 8 РОМИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ ИЗНАСИЛИХА 13 ГОДИШНА В ГЕРМАНИЯ. НЕ ВИЖДАМ ТОЯ ПОЯ СЛУЧАЙ ПО КВО СЕ РАЗЛИЧАВА, ТАКА ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ВЛИЗА СЪС СТРЕЛБА, ГРАНАТИ.... ИНАЧЕ ЩО СЕ КАЗВА "ПОЛИЦИЯ" ???!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Българска работа бой да е куките да е....

7

Анонимен

преди 5 години

Да сложат по един БАНАН в кобурите.Смешна работа

6

:))

преди 5 години

Ромите срещнали полицаите с колове------------Отчетете, че не са със свалени *** както правителството ни -ББ и Сие -посреща чуждестранни делегации! :))

5

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Само Нинова може да се справи с ромите... - представете си я, като оная картина на ДьоЛакроа как с гола гръд и знаме в ръка се бие на барикадата...

4

extremist

преди 5 години

"Това са едни социални ***, консуматори на социални помощи, които не работят, имат фалшиви ТЕЛК-ове....- МИСЛЯ ЧЕ *** СА ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ. ЗАТОВА СЕ НАЛАГА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ

3

БХК-то

преди 5 години

Еййй,истински опълченци са тез нашите уа!

2

mr glock

преди 5 години

мвр може да ме купи от много места и да ме раздаде на много служители. проблемче ще реша. глокче се наричам. много съм евтино на държавен договор. питайте хиляди агенции по света. ромче не ме плаши, нито турче.

1

House M.D.

преди 5 години

Да си алкохол е престъпление срещу човечеството!