119

сс

преди 6 години

бхк да накарат момичето да им се извини на 8-те изнасилени българчета

118

Анонимен

преди 6 години

"Aко в Ню Йорк тъмнокож от Джорджия или Алабама извърши престъпление, не се казва че престъпникът е джорджианец или алабамец, само се казва че е афро-американец."Напълно съм съгласен с тебе! Значи нека ги наричаме рoмео-българи! И край!

117

сс

преди 6 години

все едно да кажат 8 българчета изнасилиха една нацистка, нито българчетата за българи нито момичето е нацистка ама либерализъм кво да прайш

116

юбералес

преди 6 години

Aко в Ню Йорк тъмнокож от Джорджия или Алабама извърши престъпление, не се казва че престъпникът е джорджианец или алабамец, само се казва че е афро-американец. Така в случая нека се уточни че извършителите не са българи, а евророми или евро-индийци.

115

Анонимен

преди 6 години

Кой ви каза, че "българчето" Бройко не е малцинствен?

114

до 146

преди 6 години

Напълно подкрепям това становище. Ние, българите сме мнозинство и ние трябва да интегрираме малцинството. Така е по целия свят. Аргумента, че това не е възможно е неверен ,като направиш сравнение на българските с английските, испанските и други ***и. Невъзможността да ги интегрирам , пак заради нас--защото допускаме крадлива пасмина да ни управлява- крадлива върхушка от ............... и ***.

113

Анонимен

преди 6 години

А в Ирландия виждали ли сте какви "ррооммии" има? Руси и бели, по-бели са от всички вас!

112

Анонимен

преди 6 години

Относно ходенето на тумби - това става и манталитет на тукашната "елита".От съседния двор се носят гнусотии и простотии по мой адрес, но никой сам, не идва да ми каже, какъв му е проблема а бягат "като" бити .........Българите отдавна са възприели.........манталитет и поведение.Не го съзнават, но е факт!

111

Беше много прав!

преди 6 години

Моят ротен казваше: Ако допуснеш юдеи във власта и дадеш на жена лека кола, и на роми права... чакай огромна беля... Тогава се смеехме... Ама сега не е смешно! Заради този етнос ще ни гонят от всякъде!

110

Анонимен

преди 6 години

По документи българи.Дори не говорят български.

109

Анонимен

преди 6 години

Европейски граждани изнасилиха 13 годишна. Тези са европейци както българите, немците и французите. Защо трябва да се споменава страната, нали всички сме европейци. Ако трябва да има по-голяма яснота и повече подробности, тогава нека да поднесем всички детайли- чеpни, с *** венци и тнт. Иначе трябва да казваме както при храните - произведено в ЕС

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2"Заради тези ...роми... вече ни е срам да кажем, че сме българи .."А, стига бе! Когато ви разправях от първо лице как започват да ни възприемат в Германия, преди 14 години, такава помия изляхте отгоре ми!Какво ви прави различни от "ромите", лъжливи, крадливи, готови да продадете и майка си за пари ...

107

Гробокопач

преди 6 години

Ходенето по на тумби от 8 чаавета не е характерно за българите, а за чандала. Затова, аз протестирам срещу определението "българи" в статията! Редкаторите да се научат! Да с енаучат, че йе тоегата и каменоломната! Пъ въ оправя, аз вас, политкоректните. Има си дума з атова от време оно, г-да редакторченца на Днес. БГ! *** не са българи! Не ме правете на ***, че като дойда в София, ще ви извия вратовете!

106

До 141

преди 6 години

До ...С български паспорти са....как да ги наричат в Германия?Или искаш да има карта на етносите в България и всяка държава по света да се съобразява с нея??Че, по същата логика можем да отделим и перничани.

105

Анонимен

преди 6 години

Преди две години намерихме си работа цяла бригада и отидохме в Германия. Представям се на немеца, а той да, бе да българин си сигурно казвам му, че българите сме светли, бели хора,а той нали знаме, че сте тъмички, с тъмна черна коса. А аз му обяснявам отново, че това са роми, индийци с български документи за който говори той. А той след това наистина ли?

104

koko

преди 6 години

До ВъзмутенНикой в германия не знае какъв с какъв етнос са тези носители на българско граждансто - няма и да разбере. За тях това са български граждани.Убиецът от фирсен обаче май няма и *** нишка...

103

бай Тъпчо

преди 6 години

Ама то българите не ходят на стада бе, туй го правят едни други, ама те са само български храненици и нищо друго не ги свързва с България...Нашата България им е само трапезата и в место да работят на полето или доят крави, ги научиха да доят банкомати-със по няколко карти бе...кат са наредят пред банкомата и вадят и мушат карти една след друга и тъпчат парите в пазвата...ама най-много ги обича джурналистиката щото все интервюта им взимат и те са помислиха за някой, абе Бойкова работа бе-никаква

102

Анонимен

преди 6 години

Понеже сте с ниска обща култура, нека ви ограмотя малко, като ви обясня, че Византия в миналото е правила колонии изключително много по черноморските ни градове. И до ден днешен старите рибарски родове са си гръцки родове, даже старите хора още си говорят на гръцки. Техните внуци днес са с български паспорти. Те българи ли са или гърци? Вие питате ли ги за етноса?

101

...

преди 6 години

Айде ако искате да не ги наричаме бългърчета, защото всички знаем какви са!

100

Мисля, че

преди 6 години

Българите не обикалят улиците по 8 човека. Това е типично за един етнос населяващ страната ни...