37

Анонимен

преди 5 години

Крим е окупиран, за неразбралите да обясня, че там на всеки десет *** има един шапкар с автомат, който е готов да ги избие ако гъкнат. Смехотворно е да се твърди, че руснаците биха могли да почиват там

36

Анонимен

преди 5 години

КорекцияДо 24Крим е военна база бе, и моста до Крим е военно съоръжение !В Русия никога не се прави нещо за хората (ако не се смятат казармите) и не случайно повече от 90% от огромната територия, която са заграбили е Запрещенная зона !

35

Анонимен

преди 5 години

На мене лично няма да ми липсват наглите, с имперско самочувствие, никакво възпитание и миришещи на пот отдалеч рускини по плажа.

34

Мен

преди 5 години

Само който не е бил на море извън бг може да твърди, че нашия морски туризъм става за нещо. Цялото ни черноморие предлага само наливане с никокачествен алкохол, мизерни хотели и евтини жени. Ако имате шанса да поообиколите поне малко дори само в Гърция ще ви стане ясно колко жалка е картинката. Дори само халкидики и кавала предлагат много повече от черноморието, а те са най-евтините места.

33

777

преди 5 години

Браво, барем смъкнат малко цените, че и аз да ида на море...

32

Анонимен

преди 5 години

До 25Крим е водна база бе, и моста до Крим е военно съоръжение !В Русия никога не се прави нещо за хората (ако не се смятат казармите) и не случайно повече от 90% от огромната територия, която са заграбили е Запрещенная зона !

31

Анонимен

преди 5 години

Валутният курс на лева е много скъп, а Турция обезцени и там е поевтино.

30

Шопо

преди 5 години

До Хасан ЮзюлмезАма туркините грозни ,бе аркадаш !!! А българките -КРАСОТА !

29

Активист на БКП

преди 5 години

Ще ни заобикалят зер ! Дянков им би шамари,Плевела и той ! Баце не знае на кой свят е...Що да идват !!!

28

Хасан Юзюлмез

преди 5 години

Елате на Кушадасъ да видите какво се казва курорт

27

Анонимен

преди 5 години

Сега пък кримския мост ни е виновен

26

Хасан Юзюлмез

преди 5 години

Рашките не ви трябват, ние в Турция им сърбаме попарата от доста време

25

факт

преди 5 години

До БългаринаПрав си сега това не е туризъм,хотелите са перални за пари на престъпници който се гаврят с своите работници и служители.

24

невероятно,но факт

преди 5 години

Вижте сега,трябва да се гледа реално.Кримският мост не е направен случайно и една от причините е да се улеснят руснаците да летуват в Крим.Там се хвърлят и големи пари за подобряване на обслужването.Ако руснаците реализират плана си ще ще дръпнат значителна част от туристите.Може да се очакват и много големи спадове!Както всички знаят,много е приятно дестинациите за почивките да се разнообразяват!

23

там

преди 5 години

И аз бих заобикалял това блато наречено туризъм у нас,ходя и ще хода в Турция на почивка където се чувстваш истински човек в техните хотели.

22

Туризмо

преди 5 години

Какво сте ревнали за руските туристи,за какво са ни тези пиандурници,при положение,че всичко е пълно! Това за тролски опорки всяка година да реват,че сезона е пред провал,заради отлива на руски туристи,а ние бележим ръст в печалбите!

21

хахахахахах

преди 5 години

До антиватникправ си. На нас ни трябват пъяни и дрогирани англета и шведи да висят на олинлузив и кат се налеят добре да поритат камериерките в главата. А кат се приберат да искат обещетение, че небето било синьо пък те разчитали да лилаво.

20

Анонимен

преди 5 години

Вън на всички руски шпиони от България !

19

Ха-ха

преди 5 години

Руснаците вече не са туристи у нас. Те са собственици на имоти по морето.

18

Българина

преди 5 години

Туризъм имахме преди 89г сега имаме визитация на тежко болен инвалид с елементи на лекарска помощ. Искам Путин да ги посъветва да си продата имотите тук и да станем черна точка на картата на руските търговски партньори, е тогава ще раберат русофобите по морето що е то мизерия по европейски