67

nina

преди 6 години

Жената си е на заведение,не танцува в училище..Евала,и прическата и е хубава,и роклята,нека се забавлява на воля.Нека повече жени на 58 г да изглеждат така в България,не само на Запад :)

66

Митев

преди 6 години

И защо е напуснала? Аз да бях нямаше да напусна. Амон от "моралисти" дето им се иска, но не им стиска.

65

Цецо

преди 6 години

Не знам защо съсипахте кариерата на жената?!? Да не би да е играла кючек в класната стая??? Всеки човек си има лично пространство, което трябва да е неприкосновено!!! Да не би да е нарушила закони или пък е пречила на някого???

64

ГАНЮЖУРНАЛИСТИКА

преди 6 години

Къде са медиите да алармират че:1. Продават ни храни със селскостопански отрови.2. Че в Добруджа се задава екогазова катастрофа.3. Какви болести като туберкулозата вилнеят в 21 век и вземат човешки животи. и хиляди други неща.Псевдожурналистиката като тази е ... ОВО ЙЕ СТАНДАРТ!

63

Анонимен

преди 6 години

Да нормално си е във тази ***... държава това е съвсем нормално.

62

Анонимен

преди 6 години

Вчера по една национална телевизия цял ден показваха двойка лесбийки с осиновено дете, но не съм чул да са ги махнали от работа.

61

Анонимен

преди 6 години

Що бе Боби Михайлов по хубаво ли денсеше :)

60

Krom

преди 6 години

А това, че жената сама е напуснала още на другия ден я показва като нормално човешко същество. Въпроса е дали "авторите" на клипа и отразилите го "журналисти" са "нормални" човешки същества? Я пак помислете. Към тук разписалите се морализатори - ако сте безгрешни, хвърлете първия камък. Само внимавайте да не Ви изплиска това което сами творите. Отделно, че тя е била на различно основание там. И отделно, че този мъж не е от учениците, според високо стойностната "статия". Хайде пак помислете.

59

Анонимен

преди 6 години

АЗ МИСЛЯ ЧЕ СЕСТРАТА НА ТИТИ ПАПАЗОВ, ТАЯ БОКОПАТИРИЦА ДАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ Е НАДМИНАЛА ТАЯ УЧИТЕЛКА, АМА ЗА НЕЯ НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПИШЕ, НИЩО ЧЕ Е УВОЛНИЛА И ОТ НЕЯ Е ИЗБЯГАЛ целия ПЕРСОНАЛ НА УЧИЛИЩЕТО ДЕТО ВИЛНЕЕ. Тая учителка не е направила и една милионна от това въпросния систър с кое еизвестна, но си е бетон на поста. Ха намерете в някоя медия новина за нея, ще намерите дръжки.

58

браво на хормона

преди 6 години

абе пубери, защо завиждате на жената затова че жинския хормон я цапнал през Долината на Живота?изобщо не е интересно дали ползва бръснарски *** за да си умие 4-тата и 5-тата точки.ако толкова страсно преподава в даскалото, нейните ученици са за завиждане.по-голяма демонстрация на нормалното и оплюване на шаренията с петолеспийките не е имало

57

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че по медийна свобода сме на 111 позиция от 200 държави. След нас са островите в Тихия океан и част от африканските. Хвала на такива медии, които не се свенят да доказват че народа ни е лош, и затова да не си променяме хунташите че и те са лоши, също като нас. Е, по-лоши са от нас, хиляди пъти са по-лоши. Хвала ви за СЕНЗАЦИЯТА.

56

Анонимен

преди 6 години

Супер си е учителката!Пийнала си е,какво толкова.?!

55

Анонимен

преди 6 години

Вместо да създавате проблеми на някоя учителка, танцувала на 24 май, пък било то и малко по-разкрепостено, се замислете как да направим така, че изобщо да има учители в тази държава... Ако започнем да ги гоним от работа и за това, че били танцували някъде си с млад мъж, тогава шансовете за това, да има желаещи да стават учители са още по-малки... Какво като е танцувала? Щом си учител, значи не можеш да се забавляваш ли, какво...?Те хора на най-високо ниво в държавата се излагат къде къде повече.

54

Анонимен

преди 6 години

няма никакво съмнение че наглите тийнове са и сложили дрига в напитката, тя жената сигурно и непомни какво е станало, срамното е реакцията, вместо полицията там да изземе записите от заведението и да види кой алкаш и е погодил тоя номер, всички медии разпространяват видеото, и не само ами и разпространяват имената, къде и и какво работи, все данни, които би трябвало да попадат под защита на новата директива за лизните данни

53

Анонимен

преди 6 години

Абитуриентите не са ученици, ***. Те са се дипломирали и вече ограниченията за учениците не важат, а така и за учетелката, ще се весели както и е кеф. Аз не виждам да е нарушила нито един закон. В същото време политиците крадат неуморно и мачкат законите а за тия гепения статии няма. Има медийна реклама с държавни пари за слушкане.

52

Анонимен

преди 6 години

Защо лъжеш, *** не е сваляла. По телевизията имаше съсезания по еротични танци, в София западняци направиха изложба на ТРУПОВЕ на човешки същества. Защо морализаторските медии не се активират - или срещу хо мо прайдовете. Очевадно възмутително е че се задействат само спрямо обикновен човечец - една бедна учителка. Защо се скъсаха да клеймят Иванчева а за Московскето дело такова оглушително мълчание... Механизмът на пропагандата им е елементарен и работи при ПРИ МИ ТИ ВИ като вас.

51

Анонимен

преди 6 години

VERNO AKO JENATA BE OT LGBT SCHTQXTE DA SE PRYSNETE DA Q XVALITE BARABAR S NPOTATA

50

Анонимен

преди 6 години

Ти като си на 35 може и с ек с да не си правил досега, ама все пак щъркелите не носят хора. Когато въобще не виждате как медиите СКАНДАЛНО раздвояват българското общество, се чудя вашите учители дали са ви научили да мислите. Целта на тая статия и подобните и е да поражда сред хората най-долни чувства. Сеир, омраза, завист, ако съм на мястото на тая жена превърната в жертва първо ще си пусна тест за наркотици, а после ще съдия записвачи, провокатори и медии до дупка.

49

Анонимен

преди 6 години

Да попитам тези които го приемат за нормално,баба ви така ли играе и сваля гащите на мъж пред ученици.

48

Анонимен

преди 6 години

До 48Моли се някой ден децата ти да не решат да ти турят някоя амфетка в чашата с вино, е така за майтап да ти гледат сайра :)