38

Krom

преди 6 години

Айде пак еб***телите от с***йта ме трият. Неуморни сте бе. Малко се уморих да Ви храня. Стойте и триите за да заслужите копейките. Приятно похапване на л******. сБогом на този "форум". Отивам да си изпия ципурото.

37

Анонимен

преди 6 години

Лобисти за Русия, лобисти за Турция, усвояващи Еврофондове ... само не останаха политици, които да поставят България като приоритет?

36

Анонимен

преди 6 години

Явно този пРезидент е един фигурант.Просто имитира дейност за да се задържи още две години.После пенсия и евентуално да публикува спомени след някоя и друга година.

35

Krom

преди 6 години

До До Krom 28 - всъщност неравнопоставената цена за България е дело на Петата Руска Колона наречена БКП/БСП. Айде кажи от коя голяма енергийна завера не наднича грозната глава на Румен Овч? А кой голям "консултант" папка от Белене милиони, които после шерна с големите Червено гъзи? Няма как да приемеш просто ей така "неравнопоставена" цена. Това си е престъпление срещу нацията от общо основание. За съжаление, Р.Овч си харчи честито милионите. Възмездие? Трай коньо за тревица.

34

Анонимен

преди 6 години

До България няма нуждамоля, моля....

33

До равноправие

преди 6 години

За да има равноправие трябва диверсификация.Дори при най-справедливите условия ангажирането на значителни средства ще осуети другите проекти и ще си останем на руска газ.Там е идеята на БСП. Радев не ги разбира тези работи и се е поставил в ръцете им като безволева марионетка.Ако имаше усет към преговорите щеше да изчака да потече газ по конекторите и тогава да предложи на Русия да прокарат тръба "ако искат".Разбира се за услугата ще искаме да си платят . . .

32

а какво следва по-на

преди 6 години

До Анонимен 31.....нищо!

31

Анонимен

преди 6 години

Анализът е много точен! Куфара Ленче, централна гара, конските вагони за Белене!

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27"Плевнелиев: Никой български политик не трябва да коленичи пред Кремъл !"Да, според него българските политици трябва да коленичат само пред разкопчаните панталони на американския президент.

29

Изплащач наАЕЦБелене

преди 6 години

Каква прощка бе, на мужиците завинаги трябва да сме им задължени за нещо.

28

хей бай

преди 6 години

До Анонимен 29моля, моля....

27

Анонимен

преди 6 години

Късно, много късно................никаква прошка за националните предатели не трябва да има!

26

за съжаление

преди 6 години

Късно, много късно.......

25

До Krom

преди 6 години

Всъщност неравноправната цена на газа за България е дирижиран от Москва, за да държат икономиката на България неконкурентноспособна.Играта е че за да поддържаме цената конкурентна заплатите трябва да са ниски.Това е в дъното на "най-бедната в Европа".

24

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев: Никой български политик не трябва да коленичи пред Кремъл !

23

Анонимен

преди 6 години

Анализът е много точен!

22

Анонимен

преди 6 години

Дали ще е Русия, Германия или САЩ, всички се правят на ощипана девойка...

21

равноправие

преди 6 години

Въпроса е принципен.Запазваме суверинитета върху газовата инфраструктура на територията на страната.Двупосочност на тръбата която да може да се ползва и от други оператори.Равноправна цена на газтаВръщат архивите

20

Krom

преди 6 години

До Анонимен 22 - преди да ме изтрият, писах на един по надолу, че евтиния природен газ е двигател на Германската икономика. Фрау Меркел "иска санкции" но и да цоца евтин енергоносител. Защото не е готова да съсипе икономиката си с високи производствени разходи. Но за България не бива да има газ, не дай Боже евтин. Къде бе, е моето българо-мразене? Айде да отговориш, моля. Или пък недей. Друг е въпроса, че котилото което пръкна Радев е в основата на скъпия газ за България.

19

Анонимен

преди 6 години

Който има зор да продава, да си организира и доставките. Ако наистина е толкова печелившо, сами ще си построят газопровода.Без участие от наша страна в съмнителни мероприятия!