173

Реална история 4

преди 6 години

до 196-След като ромските жени и не само те могат да раждат по 6-7 деца а нашите българки само по 1-2 това говори че ромските жени са по-добри,второ айде моляви се не ми казвайте че ромите живеели добре, гладуват като кучета по-вечето и студуват зимно време.Чисто и просто българката е блудница подобно на рускини и украйнки виж полякините са друго нещо.

172

Анонимен

преди 6 години

Виновни са комунистите които за 45 години изнесоха националните богатсва за Русия

171

До 192

преди 6 години

На бабите ти през турското робство да не е било по-леко? Или по време на Балканските войни и Първата световна война? Извинения винаги се намират.А и като родиш дете винаги ще ти помагат близките ти роднини и тези на мъжът ти.Няма да сте сами.

170

до 189

преди 6 години

И сега какво излезе, че жените сме хищници, пък мъжете милите жертвени агнета....Объркани сте си изначално в мисленето..една жена не изневерява , когато обича и уважава мъжа до себе си. Мъж обаче може и да си обича жената и пак да изневери. И апропо женската вярност се цени защото ви е страх, че ще гледате чужди деца, не за друго!

169

Анонимен

преди 6 години

До ПепиВземи си рускиня. Те не са развратни и меркантилни!Какво си тръгнал да плюеш по българките?! Теб не те ли е родила и отгледала българка? Големи разбирачи на националности станахте.

168

Реална истъория 3

преди 6 години

Отдолу забравих да си напиша ник.Коментар 191 е мой.Знаете ли в моя град" колко деца не са от бащите си знаете ли колко развратни жени са докарали копе**та на мъжете си нищо лошо към тезжи деца те не са виновни?Мъж колкото и да изневерява той няма да довлече копе*е но жена може!Друго когато една жена прави се*с с даден мъж по нея остават телесни течности месеци след секс@@ колкото и да се мие това е медицинско изледване в САЩ!!!

167

До 190

преди 6 години

Критериите са много .Девствеността е само един от тях.И девствените мъже не са ценени от жените, защото нямат опит.Ама ако някой ти каже, че му е приятно да вижда или слуша за бивши гаджета на жена му, не му вярвай

166

до Анонимен 178

преди 6 години

Не ти харесва, защото написах истината ли? Че стандартът на живот тук е ужасен? И не искам да родя в България, защото виждам че детето ми ще страда в България? Затова ме изкара чак ,, предателка" Знаеш ли цял живот съм работила на тая държава .Учех упорито за да завърша СУ университет докато работех. Не съм ходила по екскурзии. Животът е един НЕ си заслужава да се жертва, а да се живее в България е точно това. България предаде хората и ще става все по-лошо.

165

Анонимен

преди 6 години

До 187-Ами щастливо село, какво да кажем :)-Сега същата тази Моника е хвърлила око на женен мъж жена му се казва Нинка много красиво и сладко миньонче има и дъщеря красавица като нея мъжът и се казва Евгени имат пекарня и доколкото знам същата тази Моника обмисля да започне работа при тези хора с замисъл да саблазни заможния мъж Евгени.

164

до 168

преди 6 години

Ти сериозно ли? В кой век живееш, че търсиш девствена жена или мъж?И това ти е критерият за правилен партньор?!

163

До 182

преди 6 години

Толкова ли ти е акълът да не се усетиш защо се цени толкова женската вярност, а не мъжката .Защото за жените е лесно да се *** с когото си поискат.А за мъжете не.Затова жени с много любовници са к.урви, а мъже с много жени са легенди.Като Казанова и Дон Жуан.

162

до Реалната История

преди 6 години

Ами щастливо село, какво да кажем :)

161

До 177

преди 6 години

Аз като съм се женил не съм блял.Да не мислиш, че не съм я проучил каква е.Живеем и в не толкова голям град, така че няма как да ме излъже .Важното е че знам, че децата са мои.А съществува и теория, че жените предават на децата си гени и от предишни мъже. Нарича се телегония.

160

Митко Димитров

преди 6 години

До До 152 "Истината е, че жените харесват мъже със самочувствие.Аз като студент имах един колега културист.Така и не можа да оправи някоя мадама, щото се гипсираше в женска компания." ====Ф грешка си, опрасках Биляна.

159

Реална история 2

преди 6 години

Дъщерята на Моника едната Гергана е пълна ****@ няма ром,няма българин с който да не е правила пълна програма момичета на около 23 години а има забележете над 350 мъже до сега да 350 по нейни думи и думи на всеки който я познава който не и е пойскал на него не е дала!Другата и дъщеря Дида е на 18 и има над забележете над 70 интимни партньора до този момент лично мой приятели са ми показвали видеоклипове с нея групов се*с...кажете ми честно това жени ли са??

158

@

преди 6 години

Жените им били виновни... Мъжете сме пък едни ангели...Айде стига, жените искат сигурност, дом, стабилност. Естествено има отражение времето в което живеем, много правят кариера, но като цяло психиката не е като при ром*те - чифтосване и плодене. Държавата се разпадна, това е територия. Жените са майки и усещат нестабилността (каквото и да говори Той, Единственият Крал Слънце).Не търсете по вола теле. Когато има държава, тогава и емигранти ще се върнат, и бебета ще има.Но едва ли...

157

Анонимен

преди 6 години

Жените били развратни, хайде молим , само се направи, че е забавен, погледай го малко по-настойчиво и 80% от българските мъже са готови, забравяйки и халки,и снимки в портфейла и всякакви други притеснения. Всяка що годе симпатична българка може да го потвърди, така че не се правете на светци, на които жените са им виновни.

156

Анонимен

преди 6 години

Пиростоии намерте си нова родина па си раждайте за нея ..

155

Реална история 1

преди 6 години

Жените който ще опиша ги познавам лично!Моника,Дияна и Гергана майка с двете им дъщери.Майката Моника е на възраст около 42 има вече 15 аборта ДА ФАКТ!Моника има връзка с братовчед на мъжа си от над 15 години,има поне 30 човека сексуални партньори за който аз знам,в момента има паралелно връзка с 5 мъже едновремено като не включвам мъжа и единия е втори братовчед на мъжа и,другия е ром но надарен ром,третия е мъж на 64 години,четвъртия е тракторист и петия е мъж от по-голям град............

154

sd

преди 6 години

Имаме 3 деца, за да ги заведа до центъра на града трябва да сменим два автобуса - в двете посоки това струва 9.60лв.В училището всичко е платено, униформи, учебници, храна.След като изчезваме като нация, защо децата трябва да плащат за градски транспорт и училище?Намират два милиарда за стирупор или други милиарди за асфалт, атомна централа или изтребители примерно, но за деца няма.Липсата на каквато и да е държавност ни убива, липсата на активно гражданско общество ни уби.Престъпна държа