173

Анонимен

преди 6 години

*НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ* е име на Частна Фирма . Трябва да отпадне името *НАЦИОНАЛНА*.Тази Частна Фирма е Собственост на Известни Политици - Борисов , Пеевски и Фидосова .Билетите се Печатат от БНБ без да има Заплащане и Контрол от Комисията по Финансов Надзор .Представете си една ЛОТАРИЯ която се Контролира от Жестоките Финансови Правила на Европа ?

172

шматка

преди 6 години

До 203Прав си.Младите хора в Бг имат голям избор за разлика от тебе.1ще миеш чинии2ще караш рикша3 ще береш ягодиДерзай робе

171

шматка

преди 6 години

До 195Ами като не знае холандски как да пише в техните сайтовеДърво без корен

170

Lucifugus

преди 6 години

До 187 197 АнонименА ако не беше тая пропаднала държава България дето може да крадеш безнаказано в нета уроци и квото се сетиш дали младите щяха да учат в западната европа ако нямаха възможност да крадат от нета. Я пробвай от твойта уредена държава да дръпнеш най новата верия на софтуер или някоя албум или платен урок да видим кво ще ти се случи! И къв точно Българин си при положение че си харчиш парите там или ако пращаш тук помагаш роднините ти нищо да не правят и да чакат само пари от теб!

169

Анонимен

преди 6 години

Младите хора в България имат избор. Могат да работят в хотелите на Гергов, във фармацевтичния завод на ДОмуса, в аптеките и бензиностанциите на Марешки, в еврофубтола на Черепа, в Лафка на Пеевски. Пък ако останете без работа, не се притеснявайте, търкайте билетите на националната лотария на Пеевски и ще спечелите милиони левове. Ако се разболеете, да не дава Господ, идете на лекар, дано само да не са закрили болницата... Урааа, да живее Българския бизнес, патриот съм, мамо, ще живея в БГ!

168

Анонимен

преди 6 години

До 197Да да даа знаемм . Всипки имигранти сте повече Българи и най-умните :)) Да дааааСамо дето това е в мечтите ви, а не в реалността. В реалността вие сте страхливци и дезертьори - така ви възприема обществото тук. Добре е да си кажем истината в очите. Ние сме тези, които градим България и поддържаме страната . Не ти ...измислено имигрантче.

167

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе ти като си голям "патриот",кажи ми големите "патриоти" защо събориха паметника за 1300 години България,а българо-англичаните имаха проект за него как да се ремонтира и направи по-красив?Като си патриот,защо ви управляват турци и руснаци?"Патриоти" сте на маса и лапачка!Пфуууй!

166

шматка

преди 6 години

До 174Значи ГЕРБ пратиха килър на върха да го причака и да го убиеХехеНие може и да сме стадо но най ваклата овца си ти

165

M.I.C.

преди 6 години

Изглежда има само едно решение. Пишем протестна нота до парламента, с която да се спре издирването на БПетров. Желаем от сега нататък да се въведе държавна политика за нито един българин да не се правят никакви опити за спасяване. Така поне ще сме сигурни, че в бъдеще дори и да останат 2 българина ефиния няма да окаже помощ на другия. Аз съм от 80%, неумен некрасив и *** така че ДА кисна във форума и изразявам мнение :) с този случай медиите си паднаха на "онази работа".

164

Анонимен

преди 6 години

Така, купих си пуканки, разкажете какво изпуснах на кратко

163

Анонимен

преди 6 години

аз съм в западна Европа и пак съм повече българин от тебе, който ми забраняваш да пиша по български форуми. Аз и в Тумбукту да ида, пак ще съм повече българин от тебе, това, че си останал в България не те прави повече от мен. Младите хора да отиват в Европа, нека да видят за първи път в живота си какво е да живееш в свободна страна. Като не им хареса, нека се върнат в БГ и да работят в хотелите на Гергов и аптеките на Марешки. Всеки си прави избора. Ако искат суджуци, може да станат и от ГЕРБ.

162

Lucifugus

преди 6 години

До 187 АнонименА ти кво реши да избягаш че по лесно нали? Що не дойдеш да направиш нещо ама е по лесно наготово. Най малкото като си в Холандия или другаде може да хванеш някой ораганизация там да разследва твойте така омразни политици и да ги излъчат там. Ама мислиш само за себе си нали или ти вече си Холандец или Французин или незнам си къв... и ако си такъв кво дириш в тоя сайт? Чети си новините към държавата която си припознал за твоя вместо да даваш акъл тук!

161

Анонимен

преди 6 години

До ПерникТъпотия

160

Перник България

преди 6 години

Дайте да забравим и Васил Левски..... Ще ми прескача огради...

159

Анонимен

преди 6 години

Не хранете троловете, които пишат тук.

158

Предложение

преди 6 години

Предлагам сички българи преди сичко да почнеме да се катериме и да имаме по един син и по една дъщеря за да отстоим любовта си към майка България.

157

Анонимен

преди 6 години

До LucifugusТебе пък какво те интересува дали човека ще влиза или няма да влиза в български сайтове?Я па тоя!И ти казвам,че тези от чужбина казват истината,100% истина.Това,че с едно управление не можете да се справите и българите умират като мухи и са унижавани в България от простаци,пребивани от простаци,мачкани от простаци и мутри е самата истина.Що за народ е това,че журналисти ги притискат,уволняват и убиват защото си вършат работата?

156

Анонимен

преди 6 години

Холандията живее на помощи. Допреди малко се е редил с братята си мароканци в Утрехт на опашка за помощи.

155

Анонимен

преди 6 години

Най-отговорно заявявам! Бат Бойко, ако си посмял да изхарчиш и един лев за така наречената издирвателна акция на този бунак от данъците ни, мигновено ще те свалим от власт!Ти гледай!

154

Анонимен

преди 6 години

Боян на първо място е българин. Борбен и остояващ себе си любовта си към България.Има дъщеря от първата си жена и син от втората. Учен към БАН - биолог и зоолог, който изследва редките видове в планините. Любовта му към природата е обвързана с любовта към планината и катеренето.Никой не е безгрешен, но всички сме хора.Като такива е редно да се подкрепяме, дори да не разбираме другия. Така се живее в общество.Защото не се знае кога ние ще имаме нужда от чуждата подкрепа... Нека се молим за