102

Анонимен

преди 6 години

То винаги е било внушително.Швейцария не прави внушителни паради, ама руските богаташи се чудят как да с еизнесат натам и къде да си купят къща.

101

Пич

преди 6 години

"само ще ти припомня космическата станция "МИР"., която сега е международна"Сега е международна?! Ти да не се движиш по Московско време, тоест с 20 години назад?:))) Всички другари сте с малки мозъци, ама чак път толкова ...

100

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред паметта на загиналите! Това е 9 май, дами и господа! И вашите прадядовци и дядовци са изпитали тъгата и ужасите от войната, Холокоста... Засрамете се, стига плюхте! Добре, че е канчето на другите да гледате в него, че самите няма в какво да се огледате, бездушници...

99

Анонимен

преди 6 години

Без САЩ , Хитлер щеше да властта в Европа дълго време. Днес е денят на Европа най-вече на САЩ и Англия пречупили Хитлер. Огромната помощ даде от САЩ на Русия им помага да вдигнат глава след тежките поражения и обсада.

98

Краварина

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Гледате ли, гледате ли, краварчета ?Ще унищожите Русия, а ?Как ще я унищожим бе?Да не сме луди?После кой ще храни 140 милиона мизерници?

97

до 86

преди 6 години

До Анонимен"другите си живеят живота", благодарение на падналите за Свободата във Втората Световна Война, излязла дори извън пределите на Европа! Атомната бомба бе пусната от Америка, нали не от Русия!...

96

Анонимен

преди 6 години

Това, което гледам от Москва е внушително! И който ни плаши с руска хибридна война да се кръсти и моли само с хибридите да му се размине! А и не се знае дали и хибриднана война не е плод на въображението на либерастите...то на страха очите са големи!

95

Анонимен

преди 6 години

До до 88За 2017 г само Мъск направи повече изстрелвания на спътници в орбита отколкото цяла Рашка. Смятай сам кое как е.

94

Анонимен

преди 6 години

До до 88МИР ?! тя отдавна е в канала. Я кажи кога последно руснаците изпратиха нещо извън земна орбита ? преди 15-20 или 30+ години ?

93

ФИЧ

преди 6 години

Такова "развитие" с ограбване на други държави....еал съм му..Като кърлежи са се впили в останалия свят.Това трябва да свърши.Затова руснаците залагат на въоръжението.Има ли мир има и напредък.Краварите в никакъв случай не са по-умни от руснаците.Просто непрекъснато ръчкат и ги принуждават да се защитават.Една малка прослойка банкстери рептили ще довършат земята,ако ге оставят дя дерибействат.

92

до 88

преди 6 години

До Пич...само ще ти припомня космическата станция "МИР"., която сега е международна! сам си предцени лидерството, за да постигнат това

91

Анонимен

преди 6 години

До ****След края войната до днес японци и германци правят от разрушените си страни икономически и технологични гиганти.През това време руснаците успяват да отпразнуват деня на победата 73 пъти.

90

До Калеко Алеко

преди 6 години

"Триумф над какво ... Да не се е вдигнала цената на бензина, или пък производството на бояришник" А дали не се вдигнала цената на бензина след снощната реч на Тръмп? Май рано рано си прекалил с ракията.

89

****

преди 6 години

До-хахахаКой ще им плати на тези кав***ли центове бе пич,те са доволни и на това,ако им разрешат да оближат някой черен з***дник,те за това живеят.

88

Човек

преди 6 години

Последният напън на една загиваща държава. Когато човек няма никакви други качества, ходи във фитнеса да прави мускули ... или прави военни паради. Който се е разхождал в Русия, извън Москва и Санкт Петербург, знае за какво става въпрос. Тези хора си живеят в 19 век все още в 90% от държавата.

87

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

86

Стефанов

преди 6 години

До късмет имаха - жалко, жалко провокаторче си ти. Предполагам платен или толкова много промит и заблуден, че твоята некомпетентност няма граници.

85

Пич

преди 6 години

"Гледам парада в Москва и се чудя как онзи с рошавия рус перчем си ги представя нещата"Кои неща как си ги предсатвя, бе другарю? Това ли ти е представата за развита държава? Дрънкането на оръжията? Кажи ми в коя област са лидер руснаците за последните 50 години? Иновации, техника, литература, строителство, автомобилостроене? Къде са лидери, какво са направили? Освен наливането с водка, полезните изкопаеми (които са им даденост), и дрънкането на оръжия, какво друго прави тази нация?

84

ХАХАХАХА

преди 6 години

КОЗЯК СЕ Е АКТИВИРАЛ--МНОГО ЦЕНТОВЕ Е РАЗДАЛ--ЩЕ СЕ СЦЕПАТ ДА ПИШАТ ЕДНИ И СЪЩИ ТУК---НА ЗДРАВЕ -ЗА ПОБЕДАТА!!!!

83

Анонимен

преди 6 години

русопитеците дрънкат оръжие на гол тумбак докато цивилизованите хора си живеят живота. Руснаци, сър.