27

Лъвчо Тигров

преди 6 години

Вредно е да - не сте ли забелязали как всички хищници от няколко дни само трева ядат ?

26

Джендър

преди 6 години

Крайно време е да се криминализира яденето на месо и насилието над животинките. Агнетата и пилетата трябва да живеят на свобода. Твърдо ЗА веганството, твърдо ЗА Истанбулската конвенция, твърдо ЗА прием на бежанци и твърдо ЗА нещо твърдо в... няма значение. Да живее ЕС!

25

Анонимен

преди 6 години

Защо кметицата дава разрешение на психично болни хулигани да тормозят с глупостите си нормални граждани?

24

П.Петров

преди 6 години

Вижте на снимките до какво води недостигът на витамините B12 и D!До тежки психични увреждания!

23

Русев

преди 6 години

... искане за спиране на убийствата на животни за храна... Добре де,живи ли да ги ядем агънцата?Тез ненормалници още ли не са си и...и п.... ***....?Досега толкова хиляди години сме яли месо те ще ни карат да го отказваме.А не им идва в празните кратуни,че ако не ги ядем тези агънца ще се размножат толкова много,че ще изпасат всичката трева и няма да остане за ш....е вегани.

22

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЪМ ТИГЪР!ЗА ЕДИН ТИГЪР Е ОБИДА ДА ГО НАКАРАШ ДА ЯДЕ КАРТОФИ :D

21

М

преди 6 години

Аз ям месо от време на време и млечни продукти всеки ден. Въпреки това до някъде подкрепям веганите. Това е защото знам как се отглеждат животните във съвременните ферми.Трябва да се премине изцяло към биологично и еко фермерство където животните трябва да пасат трева на открито. България има идеални условия за еко ферми. Едно време всички животна са били отглеждани по този начин. Така хем ще се подобри качеството на храните, хем и отношението към животните ще е по добро.

20

Анонимен

преди 6 години

Някои българи нямат пари за агнешко. Пенсионери ровят по кофите. А лигльовците на снимката са се завайкали за животните, които служат за храна на човека откакто свят светува.

19

Народен Съд

преди 6 години

Тези клоуни са на заплата,след евтиният цирк нагъват пържоли....!Шоу и мизерия!За друго пари в България НЯМА!

18

Българин

преди 6 години

А Великия Драга Лъвский Ай Дук няма ли кой най-сетне да....такова отзад,с кол по крадливата гърбица,за да се изопне!?

17

Анонимен

преди 6 години

Месото е болка и страдание... всеки път когато влиза без лубрикант в нахалните им джендърски трътки.

16

Додо

преди 6 години

Веганите настрана. "Курбан" е арабо-ислямска дума, а самата практика на ритуално жертвоприношение няма място в Християнството. Клането на курбан, пръскане с кръв на "източната стена на къщата", мазането на челата на децата с кръв и т.н. варваризми са наследство от 500 годишното ни съжителство с тази най-мирна от всички "религия"! В нашата религия такива неща няма - Бог дава Своя Син за жертва на човечеството и кръвни жертви не иска - това го пише и в Стария, и в Новия Завет, както и в Библията!

15

Анонимен

преди 6 години

Като оставиме обаче веганите настрана, в правенето на курбан (животински жервоприношения) за християнски празници няма нищо християнско. Нещо повече - курбанът омаловажава и отрича Христовото жертвоприношение и тайнството на причастието, за който се интересува. Това с агнетата и прасетата май си е езическа практика, нека не го смесваме като бТВ с християнството.

14

Мишо

преди 6 години

Гнусна ПР акция за добавка и вдигане на рейтинга в Инстаграм

13

Анонимен

преди 6 години

Пак ли тия, Хавана. Тези са все едни и същи смешки. Да вземат да спрат!!!

12

Kaсапина

преди 6 години

Кои разрешава подобни маломници да разВалят празника на хората каде е общината каде е полицията тая тъпотия натхвърля всякакви граници

11

11

преди 6 години

Защо полицията и психиатрите не си гледат работата? Тези нещастни хора страдат и незабавно трябва да се лекуват или евтаназират, за да не се мъчат повече.

10

Корнелия

преди 6 години

до 02Чудесно е, че има деца и семейства, нали? След, като видяха оръжия и с-ми за убийства и масова смърт в агония, нека видят и откъде идват пържолите и месата в близкия магазин...

9

Анонимен

преди 6 години

Ами като веганите са луди, защо не разходите децата си в някоя кланница да се запознаят с нормалното? Така най-добре ще им покажете, че тези хора не са нормални.

8

Маркиз

преди 6 години

Егати откачалките!!!