102

ДЪЛГ

преди 6 години

Президента и Българската Армия изпълниха ДЪЛГА СИ - Направиха Парад с Военните Машини .За Герберите - Къде е Вожда ви , знаете Ли ?В Гърция , да разделят Парите откраднати от България - във Имението на Плевнелиев , от там в Офшорни Банки . Абе хора толкова ли сте Глупави че не виждате Корупцията във Високите Етажи на Властта на ГЕРБ .Тези от ГЕРБ са зависими от БОРИСОВ - Той им раздава Милиарди Евра в Куфарчета и ги праща в ЮАР .

101

до 106

преди 6 години

До до 88до 89 и аз търся "достоен премиер"ама го няма.Има да търсиш - докато другарите са на власт...така ще е!

100

1

преди 6 години

До до 88до 89 и аз търся "достоен премиер"ама го няма.

99

1

преди 6 години

До мухахах,червеночорап премиер.

98

мухахах

преди 6 години

Гледах парада/пародията/. Бях много "горд". "Гордях" се с допотопните ЗРК , с танковете Т-72 с които даже и "Брадли" се справят с лекота и тръпнех от страх да не би посмешището -"изтребител" МиГ-29 да не падне и избие публиката. Единствено ме впечатли шкембето на Каракачанов -бива си го.

97

до 101

преди 6 години

Не думай другарю!В какво ви плащат?Копейки или евроцентове?Решетников така ли нареди новите ( стари) опорни точкиТрол позитански

96

Open sky

преди 6 години

Бях на парада и си изкефих максимално на изтребителите.

95

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев: Днес моралната криза е фактИ СТРАНДЖАТА , Манджата и останалите *** ***- продажници , веднага побързаха да потвърдят с писанията си думите на Президента.

94

1

преди 6 години

До мухахах, случайно,пожарникарите,да са с червени чорапи.

93

Петко Тошков

преди 6 години

Днеска който се радва на българската армия е предател,гордеещ се с една слаба,зле въоръжена войска,защитаващ чужди интереси!

92

Анонимен11

преди 6 години

До 666...СУПЕР!,не е колкото тиквата,ако индивида от банкя е твоя критерий,жална ни е майка България.

91

ИСТОРИЯ

преди 6 години

Дотук България се развива Добре , след Ерата на Плевнелиев . Ако ГЕРБ върнат Откраднатите Пари от Бюджета чрез Главен Прокурор и Специализиран Съд , ще вървим към Средна Класа и добри доходи за бедните .Лошото е че БГ Мафията се организира за Кръгла Маса в Гърция - Борисов , Павлова , Фидосова , Пеевски , Цветанов , Добрев и други , в Момента се намират в Гърция - във Имението на Плевнелиев .Преди това са посетили АТОН и са заплали свещи за гибелта на България .

90

Зачуден

преди 6 години

Последно от мен,да попитам защо при бай Тошо имахме армия страшилище на Балканите,въоръжение което респектираше южните ни съседки,войскови човешки ресурс наброявящ над 120 000,пари за армията,сигурност по границите ни, дружески армии които наистина щяха да ни помогнат в нужда. Сега при конфликт с наш южен съсед братско НАТО ще гледа отстрани,справка Турция и Гърция.

89

Тошко Петков

преди 6 години

Който на този ден пише простотии и партийни глупости не е българин

88

мухахах

преди 6 години

Зеленочорап пРезидент.

87

Анонимен

преди 6 години

Хора, на днешният ден въпреки всичките разногласия между нас нека да си припомним вечната истина. Народ, който не храни своя армия, скоро ще храни чужда.

86

666...СУПЕР!

преди 6 години

Толкова жалък *** за президент, не сме имали досега

85

до 88

преди 6 години

"достоен президент"И аз търся - *** няма!

84

Анонимен

преди 6 години

достоен президент

83

Анонимен

преди 6 години

Парада - "На гол тумбак - чифте пищови"