88

Анонимен

преди 6 години

Кутията с парите в колата на Иванечва е сложена от хората на Фандъкова по нареждане на шефът й Борисов, докато колата на Иванчева е била паркирана пред Столична община на Московска-5, а самата Иванчева е била вътре на разговор с Фандъкова.Абсолтна постановка за дискредитиране на непослушната Иванчева.

87

Предложение

преди 6 години

Предлагам да се освободим от диктатурата на ГЕРБ и като дойдат новите заплатите ще стана като на запад!

86

Анонимен

преди 6 години

Защо за уж независимите БГ медии си остава табу темата за СРС-то, в което Дюрлеров увещава Иванчева да вземе парите и да ги предаде на Фанъдкова, с увещанието че нищо лошо няма да й се случи, тъй като лично Борисов е в играта и е обещал да я пази. Иванчева отказва.

85

Предложение

преди 6 години

Предлагам да сменим ГЕРБ, защото искат да крадат само те, а не дават да другите и ние да можеме да си крадем а трябва да ни дойде накой който да дава и на нас да крадеме и ние да живееме добре.

84

Анонимен

преди 6 години

Кой хлопа в този късен час?Аз хлопам каза Цецо.Торбичка носиш ли за нас?Донесох! шепне Цецо.Навън да дойда, да броимЕла де вика Цецо.Нощес не можем да заспим!Ще можем! смига Цецо.За Партийката, пет на стоДобре е кима Цецо.За тебе също пет на сто!Тъй вярно! мрънка Цецо.Останалото е за мен.За тебе хлипа Цецо.Ще ми дотрябват някой денЩе трябват! рече Цецо.Така по братски се дели!По братски? пита Цецо.За нови порции върви!Поемам смънка Цецо.

83

Анонимен

преди 6 години

2017 - у нас производство надминава най-голямото производсво на България изобщо!За пръв път!Това не могат да преглътнат комунистите!Че държавата произвежда и изнася повече отколкото при бай им Тошо

82

Анонимен

преди 6 години

До 86Вече се махнахме, за това всеки ден четем колко по-добре е България с всеки изминал ден. И тая новина е поредната похвала за ГРОБ и всички такива като теб!

81

Тройна коалиция

преди 6 години

Не знам дали си спомняте по-голямото спазване на закона по времето преди 2007. Макар че и тогава се крадеше, имаше повече за народа, пенсиите и заплатите се актализираха според инфлацията. Това спря почти веднага след приемането ни в ЕС. Седенкаджиите и учителите бяха след това. Затова Борисов взе властта и почна да усвоява средствата. Много рано ни приеха в ЕС. Хората очакваха контрол от там, но ЕС избягва да се меси, но е добре да се сложи ред в харченето на общите пари. Може да почнат от ЕК

80

Анонимен

преди 6 години

Ами Боршовското еврейче си е от тяхните герберастки крадци.Тях закон не ги лови.Лоенето шкембе от Банкя врътва където трябва един телефон и въпросът е уреден.

79

Анонимен

преди 6 години

Да спират парите! Тия евросредства отидоха само при приятелския мутренски кръг на Баце и герберастките калинки. А държавата продължава да е ***!

78

Анонимен

преди 6 години

Жалки рубладжии сте ;)Пийте си Бояришника и се махайте от България.

77

Бедния българин

преди 6 години

Ооо искам да видя хрантутниците от МВР, УЧИТЕЛИ, и други връзкари които са на държавна ясла и взимат пари за седене по цял ден и нищо правене какво ще правят ?България остана без работна ръка, 0 лева икономика, няма млади , малкото останали са връзкари и нищо не могат. Държава която се храни само от еврофондове. Тази администрация как се издържа ? Ще гледам с интерес тая Връзкария как се разпада, с пуканки и бира от далеко :)

76

Истината за ГРОБ

преди 6 години

ГЕРБ е мафиотска структура. Това е ясно на всички. А за "резултатите" на ГЕРБ имаме точна оценка - по данни на Евростат, България е най-бедната страна в ЕС. Толкова!За корупцията и престъпността няма да пиша нищо. Всеки ги вижда и усещя всекидневно.

75

Анонимен

преди 6 години

До 67Стига пи тая нафта бе човек! 11 години ГРОБ на власт, 11 години евро-фондове и какъв е резултата? Земеделие и животновъдство - последни, здравеопазване - последни, образование - последни, съдебна система, полиция и прокуратура - :) bitch please. На първо място сме единствено по корупция. А кой държи корумпирана власт? ГРОБ!Да ги спират тия евро-фондове и да се маха разБойко щото няма за усвояване.... това е шанса на България!

74

Анонимен

преди 6 години

Политиците били крадливи...Ами нали са българи.От крадлив и мързелив народ ще произлязат крадливи политици, лекари, съдии, прокурори, катаджии, полицаи.... ами то се оказва, че всички у нас са лъжци и крадци.Защо тогава се сърдите на политиците ?Сърдете се на себе си ;)

73

Анонимен

преди 6 години

Диктатурата наричат "върховенство на закона". Цензурата наричат "фалшиви новини", "хибридна война". Ислямистите наричат "борци за свобода", "бунтовници", "сирийски демократични сили". Европейските режими, вождове и главатари наричат "традиционни партии", "лидери", "европейски ценности"

72

Анонимен

преди 6 години

Нали пипнаха кметицата на Младост, а заместника и не иска да работи? Не мого да разбера тез от Европа? Марешки ли да вкараме в затвора, Пеевски кой? Големи нагляри тез Европейци бе и пари нямало да дават, е как тъй? Нали разследваме Реформаторите и Московски и сума бивши военни министри, всички против власта и взеха имотите на Прокопиев те ще ни кажат, кой е корумпиран и кой не е, *** евро джендери. И изгонихме лошия матрял 2.5 милиона.

71

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с демократа Христо Бисеров?

70

Предложение

преди 6 години

Предлагам да кажем сбогом на мутрите и да ни дойдат чесни политици от БСП или патриотите, от ДПС или от Воля, а може и нова чесна партия да се сформира само от чесни политици и заплатите да станат 4 хил евро!

69

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с Боршош, който отмъкна милионите за НДК по време на европредседателството? Нито съд, нито пари... Или тихомълком и тях си поделиха?!Не сме виждали политик, бизнесмен или от администрациите някой осъден за злоупотреби с пост и държавни пари!