106

Анонимен

преди 6 години

На съвестта им ще тежат милиони разбити български съдби на хората, които искаха да се трудят честно, да създадат семейства, да отгледат деца и внуци, да бъдат полезни на обществото. Какво се получи? Политиците не позволиха нормален живот.... Емиграция, смъртност, болести и стрес...

105

Анонимен

преди 6 години

Жалостно е като гледах, двама умрели от страх журналисти, страхуващи се да не изнервирГат Божеството, което когато и за каквото да го питат си знае едно, метрото и магистралите. За пореден път се видя, човечеца е толкова ограничен умствено, толкива се е обожествил и вживял в ролята, че без него България загива. Той е за масова подигравка у нас, в чужбина, но краде и трупа по сметките си.В ЕС знаят, че е най-корумпурания, че сме най-бедни и ограбени, но им е удобен, послушко. Страда цяла България

104

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте колко лакърдии е пуснал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

103

Анонимен

преди 6 години

*** Борисов няма срам! Той става все по- безсрамен!

102

Анонимен

преди 6 години

Реално Боко си е продукт на соца - тогава се приемаше за окей някакъв правешки чобан и кохортата му от една изкласили основното да са начело на държавата, докато интелигенцията е в Белене, или на хранилка. Да си базов, послушен и изпълнителен - така се успяваше тогава, така е и сега.

101

2244

преди 6 години

НЕ МОЖЕ СУТРИН ДЕНЯТ МИ ДА ЗАПОЧВА ДА СЛУШАМ НА ТОЗИ М.. ЛО.. У.. НИ ТЪПОТИИТЕ.

100

Анонимен

преди 6 години

Борисов: Срам ме е, че не можахме да приемем Истанбулската конвенция---------------------------А за фалшификациите на Изборит,а за фалита на КТБ,а за кражбите на Евросредства,а за лъжите, относно сделката с ЧЕЗи за поръчковия арест на Иванчева,ЗА ТЯХ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ, КРАДЛИВ ЛЪЖЕЦО И МАНИПУЛАТОР ???

99

123

преди 6 години

БОКО има само една грижа-Как да изпапа бюджета и еврофондоветеТой да управляваш държава така го разбира, щото толкова му е и умствени капацитет...

98

Анонимен

преди 6 години

Ще има пак гнусна и извратена проява разрешена и охранявана от Герб - гей парад.... Милионите за това отвратително събитие са пак взети от бюджета на изтормозения български народ, който е лъган ежедневно, че няма пари за болни, инвалиди, безработни, пенсионери и други нуждаещи се хора... Как се нарича това??? Политическо лицемерие, наглост, безочие!!!

97

Анонимен

преди 6 години

А дори по време на презрения соц властта не го правешеЯвно за друг соц говорим. Че то именно през соца простащината излезе на преден план. Андрешко стана пример за подражание, а това да си *** - повод за гордост, защото си "човек от народа". Това, че си инженер, далеч не означава, че не си ***.

96

Анонимен

преди 6 години

Тиквоний III стана сериозна конкуренция на Ким. Оня , за разлика от нас, има ядрени ракети, та..., както казва колегата Василев, селяни, следващият пък като гласувате, мислете.

95

Крум от Крумовград

преди 6 години

Формулата за успешната партия е, да угажда на простащината на населението. Борисов и ГЕРБ са знаменосци в това, но и другите партии се ориентираха към това, да се харесват на простаците, които са мнозинство. А дори по време на презрения соц властта не го правеше, даже се стараеше да ограничва простащината и да възпитава народа чрез образование, културни институции, по-строг обществен ред, наказания за просташки прояви, и т.н. Искате ли да сте успешни политици-насърчавайте простащината.

94

Анонимен

преди 6 години

ВЪН!

93

Анонимен

преди 6 години

Като му се види автобиографията, приятелите и обкръжението, става ясно какъв е.... И милиарди да даде за реклама по купените медии, това няма да промени истинските факти!

92

Анонимен

преди 6 години

На снимката Борисов започва да заприличва на шефа си Ердоган.Вгледайте се по-внимателно в чертите на лицето му.

91

Анонимен

преди 6 години

Истината за управлението на ГЕРБ и медийната пропаганда на опозицията.google: rzpuk0et9Xw

90

Анонимен

преди 6 години

Истината за управлението на ГЕРБ и медийната пропаганда на опозицията.rzpuk0et9Xw

89

Анонимен

преди 6 години

Парите, с които се опитаха да натопят Иванчева, всъщност са били поискани от Фандъкова. В последните минути планът се е променил и лакеите на Тиквата от КНОПИ, МНОПИ и другите безполезни организации, харчещи народни пари се е наложило да действат на пожар.Новината е от сутринта и я има по всички други сайтове.Както и интервюто с адвокат Марковски, в което казва, че има СРС-та, на които Дюлгеров увещава Иванчева да занесе лично парите на Фандъкова, но тя отказва.

88

Анонимен

преди 6 години

Да си припомним за пореден път,че Теменужка БОЙКОва обещаваше до месец Май да каже какво ще става с АЕЦ "Белене". Имаме два ядрени реактора и лицензирана площадка и уж Теменужка търсеше инвеститор.

87

Анонимен

преди 6 години

Истината за управлението на ГЕРБ и медийната пропаганда на опозицията.https://youtube/watch?v=rzpuk0et9Xw