37

bolbov

преди 6 години

Искам да кажа:Ако Иванчева Успее,Б.и неговата банда си заминават завинаги.Толкова гняв вече има у хората срещу това управление.

36

ктк

преди 6 години

"Бизнесмена Ваклин" с пълната си биография и всичките си офшорки ,както и с цялото си излъчване е типична мутра. Горко на народа български с такива "бизнесмени"!

35

Анонимен

преди 6 години

Всичките магистрати на колове за домати! :) за друго не стават....... от самото начало се видя че това е постановка, но толкова елементарно да са го направили....... наистина е смешно!

34

Анонимен

преди 6 години

Спец. Гешев по бтв: Бях там 15 минути след спирането на колата. Цяла България може да види как започва претърсването от предна лява врата и всичко започва да се описва. След час, час и нещо открихме парите. Еб.ати тупана! Пари на задната седалка, търсят ги час и половина. като преди това две седмици следят "пръстапничките"

33

Анонимен

преди 6 години

Гаранти коза са платили на податливите на корупция служби, да сготвят кметицата, която единствено се опъна на безобразията им. Да ходят в анадола да инвестират. Така говореха хората тази сутрин в метрото.

32

Анонимен

преди 6 години

Кметицата надали е невинна.Ама, кажете ми, как да повярвам, че Цацаров, Георгиев и подобните им наистина борят престъпността? Всички ни знаят колко сме корумпирани, тия обясняват как всичко е наред и око им не мига.

31

Анонимен

преди 6 години

Манолова няма ли да започне кампания в защита на Иванчева? Да вземем да съберем пари и за нея, да организираме протести и т.н. Щом ще защитаваме един, да защитаваме всички или ще караме избирателно? Кампании само за младите, от хубави гимназии, висшистите, дето планират да се женят?

30

анонимен

преди 6 години

тези две жени не са добре психически като луди са викат пулят се наели скьпадвокат на кои от нас в колата му има плик с пари хаиде стига с тези номераза подхвьрлени пари

29

Анонимен

преди 6 години

Важното е хората да разберат че нетрябва да вярват на органите на реда и на медиите. В България органите на реда работят за хората с пари а за народа нещо неправят. Има хиляди неразкрити кражби, но ако откраднат скъпоценната колекция от вина на даден бизнесмен веднага ще се задействат.

28

Димитров

преди 6 години

До Анонимен 22И за да не остане "кметицата" по назад,и тя решила да се прави на Главен прокурор - ако не беше трагично,щеше да е комично.

27

Анонимен

преди 6 години

Не им ли омръзна да се краде и изнудва, що за алчност, що за безчовечност. Аз имам кредит и си го изплащам тихо и кротко, без кражби и далавери, така се спи най-спокойно - вярвайте ми

26

Анонимен

преди 6 години

Айде да не казваме в СО зам.кметът по колко бави папките. Там поне ги разнасят по деловодствата, за да симулират дейност, а и да не го хванат пряко.

25

Анонимен

преди 6 години

Разчистват неудобните.

24

Анонимен

преди 6 години

То ако си платите могат да изкарат и 6-годишно дете че е застреляло мъж на 50.Преди години имаше такава случка.Вярвам, че кметицата е невинна.

23

Анонимен

преди 6 години

КМЕТИЦАТА Е ПРИКЛЮЧИЛА!!!ТЯ Е БАВИЛА НЕ САМО ТОЗИ СТРОЕЖ В МОМЕНТА Я ИЗЯЖДАТ ЖИВА И ДРУГИ!-----------------------------------ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩЕ Е ЕДНО А СЪВСЕМ ДРУГО Е ЧАСТЕН ТЕРЕН ДА МУ БАВИ ДОКУМЕНТИТЕ С ПО НАД ГОДИНА!!!:DПРЕКАЛИЛА Е !НЕКА ГНИЕ СЕГА В ЗАТВОРА!

22

Имотната мафия

преди 6 години

04.02.2008 г. Г-жа Меглена Цацарова купува в съсобственост с г-жа Адела Кац Бояджиева два имота овощни градини в землището на с. Костиево, като и двата имота са вписани с продажна цена 1000 лв. (приложение 1 и 2). 2. От решение на ОС-Кърджали засягащо спор за вещни права върху единия от имотите става ясно, че тази цена е симулативна (фиктивна), а действителната цена за единия имот е 119 151,11 лв. Същата е и действителната цена за другия имот, който се намира в съседство. Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/sotir-tsatsarov-zamozhen-sm-no-tova-e-blagodarenie-na-

21

ака ми се

преди 6 години

ох много ми се ходи до тоалетна а във влака е ужас.

20

Анонимен

преди 6 години

А г-жа 30% Фандъкова, нея кога ще я видим с белезници на пътя.

19

Анонимен

преди 6 години

Какво може да се очаква от партия от милиционери и пожарникари освен полицейщина.

18

Анонимен

преди 6 години

Иванчева започна реална борба с мафията. Спира строежите върху незаконно придобити имоти. В София 1/4 от жилищата са празни, но застрояването продължава. Алчност и простотия. На пръв поглед Иванчева няма шанс, но истината е, че на нейна страна са 90% от софиянци.Дон Боко Али Баба е пътник, заедно с останалати разбойници, вервайте ми