518

Анонимен

преди 6 години

А Сащ, Канада, Австралия - богати, добър стандарт, но да си българин не е проблем, като цяло са екстровертни хора и контактни, много природаБ Обратно в родината - там са най-милите, детските спомени, много зелени градове и красива природа. Жените са супер секси. Минус е Боко Тиквата.В Латинска Америка - топли хора, готино време и също супер секси мацки се намират----------Европа извън БГ - грозни жени, никакви дървета/природа, гъсто населени, само равните улици са им хубави и че е близко

517

Анонимен

преди 6 години

Освен фактори като заплащане и стандарт на живот, има го и фактора работна атмосфера. Тези "аутисти" на запад ходят на работа за да си свършат работата, а не за да сътворяват интриги, да коментират защо караш някаква кола или да се оплакват докато пафкат цигари. Тук просто навсякъде трябва да фамилиарничиш за да те приемат в някаква среда, културното отношение се смята за надуто.

516

Анонимен

преди 6 години

519 - В България, никой не ме е спирал, та да ме заговаря за избора ми на диета, освен ако не се е опитвал, да ми пробута нещо... Само казвам.

515

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 502 Ква кабинка? Землянка като партизаните.А може и активен борец да стане.

514

И един мармот завива

преди 6 години

"По-добре втора ръка кола в родината".Ще се радвам за теб ако след 10 години можеш да си купиш моя SUV който аз купих чисто нов на 11 км.Успех с ОЦЕЛЯВАНЕТО

513

Анонимен

преди 6 години

До 518 Звучите, като отчаян човек, на ръба на психиката си, който се опитва всячески да осмисли живота си.Защо се отбележи, не знам, ама е интересно, да те гледам, как се пържишВпрочем и аз има нова къща :D

512

умният избор

преди 6 години

План А САЩ, Канада или АвстралияПлан Б Обратно в БългарияПлан В Латинска Америка - беден, но весел живот с приятни и дружелюбни хора, прекрасно времеКакво има в Европа извън БГ - кофти време, кофти резервирани хора. В САЩ ако си сам и си купиш 3 пици може някой случаен да заговори "Всичките ли ще изядеш?", това в тъпата Европа никога няма да се случи, толкова са резервирани, че просто не говорят с непознати, може цял живот никой да те заговори в магазина, няма small talk.

511

Я па ти...

преди 6 години

До До мармота 496 Недей да се хвалиш от кого си купуваш храна ,че това е забранено. БАБХ следи стрикно.Ха , ха..!

510

Анонимен

преди 6 години

До И един мармот завиваЗа такава къща може само да си мечтаеш.Строена е в началото на 90-е години, а аз й направих основен ремонт-с външна и вътрешна изолация, локално парно, слънчеви батерии на покрива, двор с ливада и цветя,барбекю.Имам си и люлки за децата.Като пораснат ще им купя и басейн.Наистина ми е живот мечта.

509

Циник до 510

преди 6 години

Какви паркове бе - ела да те разходя из Франкфурт - да видиш какво е парк!За дечицата - играчки...чистота...подържат се!Само на пъпа на града - со Ешенхаймър Тор - започва един от най-големите...гората ми е на 10 минути...а ощолноста на Франкфурт е само гори с пътеки за колоездачи и места за отдих и грил!Тръгнал *** да сравнява!

508

Анонимен

преди 6 години

Най-добре с нова кола в София, в 400 квадрата пентхаус. Айде, лека нощ, избивате се за глупостите си.

507

Анонимен

преди 6 години

Всички европейци които идват тук се очудват колко дървета имаме, направо ахват. Американци и канадци не толкова, защото там градовете са по-зелени.

506

Анонимен

преди 6 години

510 "Учените казаха""Ама аз сега, няма да си играя, на тебе баш да доказвам" .. Знам, как продължава разговор - давай ;)

505

Питам

преди 6 години

А обещават ли европейски заплати?

504

Анонимен

преди 6 години

До И един мармот завиваПо-добре втора ръка кола в родината от колкото като вол да работиш в чужбина и да се возиш на градски транспорт с Мохамед и петте му деца и русите безлични западняци които не се усмихват и не разговарят с непознати, защото са общество от аутисти.

503

Анонимен

преди 6 години

Не знам как може някой да си криви душата. Да, София няма запазена история много, но каквото няма като замъци и палати го наваксва с планината до нея, Борисовата и зелените сводове по улиците. Е, малко ги поорязаха на основните булеварди, но поне по страничните улички ги пазят. А в Европа да видиш столица с дървета по улиците в центъра е рядкост, хвалят се с часовникови кули и други глупости, но Бог е най-добрия архитект и според проучване хората живеещи далеч от зеленина са депресирани.

502

Анонимен

преди 6 години

Колко сте ми улички, заблудените му душички.Всички яростно защитавате избора си, опитвайки се да омаловажите чуждите такива. Без значение къде сте инкаквонот работите. Това е най-отличитвлната просташка черта, след крялането, вместо говорене.Забавно ми е, да ви гледам.

501

Анонимен

преди 6 години

До 498Работил съм за белгийски фермер в България и мога да ти кажа, че пълнеше продукцията си с много повече нитрати и отрови, отколкото всеки български фермер.И на всичко отгоре ги водеше"био".Всеки, който е вкусвал български плодове и зеленчуци и вносни такива винаги прави разлика.

500

И един мармот завива

преди 6 години

Живееш живот 2-ро качество!В старата къща на родителитете с 2-ра ръка автомобил в страната на МЕНТЕТА.Живот приказка...мъкааааа

499

До Циник

преди 6 години

Добре, че има разни такива форуми та да споделиш за какъв живот мечтаеш. Оставяй вече телефона, че в неделя има доста работа по паркингите в Германия. Някой пак е задръстил ***.