94

А бе

преди 6 години

Тука си требе ядрено оръжие,Баба Ванга ще да излезе права!

93

Мии...

преди 6 години

...не. Щатите се зъбят само на по-слаби. Затова засега ще си траят. Иначе ще им свият САРМИТЕ ;) .

92

Анонимен

преди 6 години

Всичко това на база твърдения за използвано химическо оръжие. Асад отправи официална покана към организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) да намери доказателства. От ОЗХО заявиха, че "скоро" щели да пратят екип в Сирия без да дадат дата на пристигането си. Тръмо обаче вечве се готви в рамките на 24 до 48 часа да отговори на "химическата атака" БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, Израел вече нанесе удари БЕЗ ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

91

Майтапчия

преди 6 години

Споко пичове,сега си лягаме и ако утре сутринта няма Интернет,то значи Америка е дала фира.Ако има-вариантите са много.Ама спете спокойно-ние не участваме в тая патаклама и няма да участваме.Е,малко е проблемно Девеселу,ама ще го преживеем-все едно в Козлодуй е станала авария,нищо повече.

90

До 141

преди 6 години

Анонимен соросоиде ,почва третата световна спечелена от Русия ,а ти потъваш в концлагера !

89

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ ударят по Сирия, би трябвало руснаците да им ударят корабите и самолетите от които се изстрелват ракетите....Би трябвало, но няма да стане така. Ще стане както стана първият път и както стана когато им удариха вагнеровите ихтамнети. Т.е.нищо.

88

Анонимен

преди 6 години

До агресори 126До кога Америка ще убива хора по света,до кога ще съсипа и граби чужди държави?.бе не знам, ама аз от 3-4 години видждам, че друг нахлува и граби чужди държави, виждам, че друг вади нови и нови лепила - то не беше С-300, то не беше С-400, сега чувам че лепило марка С-500 щяло да има , имаща супер здраво залепване.Не знам, на мен ли така ли ми се струва , ама като че ли крадеца вика "дръжте крадица"

87

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте шоуто между 2:00 и 3:30 местно време. Имате малко време да поспите. Дано не е завинаги.

86

Паметлив

преди 6 години

Спомняте ли си доктрината "Улфовиц"?Става въпрос за масиран удар с конвенционални крилати ракети(между 10 и 20 хиляди) по Русия,при което тя губи 80% от ядрения си потенциал и се предава.Сега САЩ планират "мини Улфовиц" за Сирия с до 1000 ракети и същата цел.Какъв беше отговорът на Русия спрямо "Улфовиц"-При каквото и да е (дори конвенционално) нападение срещу Русия отговорът е незабавен ядрен удар по САЩ.Ами за "мини Улфовиц" трябва да е нещо подобно.

85

Бум

преди 6 години

Над София плелятяха няколко изтребителя в 00:12...

84

Нато умре

преди 6 години

Фалиралия сащ ще донесе нова световна война ,но ще бъдат размазани от руснаците !

83

Анонимен

преди 6 години

До този момент Организацията за забрана на химическото оръжие все още не е стъпила в Сирия (имат официална покана от Асад) а САЩ и Израел вече бързат да бомбардират на база голи твърдения в стил "Ирак". Уж ще отговорят на "химическа атака", а не им се чака заключението на ОЗХО.

82

Striker

преди 6 години

Мдаа, а когато Америка се готви за удар, Масквами, Мужикистани и онова кремлинско джудже, никакви ги няма!:)))

81

до 125

преди 6 години

Ще покажат, ако им даде Вова. Ако не им даде ще си бършат сополя...

80

Анонимен

преди 6 години

USA-атака!

79

агресори

преди 6 години

И да има и да няма химическо оръжие това не е работа на Америка.Да си гледат *** зад океана!До кога Америка ще убива хора по света,до кога ще съсипа и граби чужди държави?

78

Анонимен

преди 6 години

Щатите трябва да покажат кой е шефа ако отстъпят ще изглеждат смешни.

77

Анонимен

преди 6 години

Давайте англосакци мачкаите ***.

76

Хм

преди 6 години

САЩ имат едно хем силно,хем слабо място в Близкия изток-Господарите,Мозъка им се намират там!Ако Израел е застрашен от ядрен удар(което не е толкова сложно да се осъществи,средствата са налице),дали ще е толкова смел,а и САЩ?Израел е една педя място и за да бъде унищожен не са необходими хиляди ракети/бомби!Всъщност няколко Кинжала са достатъчни.Няма да ги спре Железния купол.

75

Анонимен

преди 6 години

сащ ще ми размажат дедовия.