12

точки над i

преди 6 години

Сергей Скрипал първо е бил полковник от руското военно разузнаване.После става предател и наглосакски шпионин.После затворник в Русия. После имигрира в Лондон и чукa на часно.

11

снайпера

преди 6 години

До 13Нормално, без мистъ Бонд са за никъде

10

Либералист

преди 6 години

поредният провал на кремълските фашисти узурпирали властта в една азиатска-степна дЕржавица с открадната история и съмнителна инделнтичност!

9

стоп

преди 6 години

Стига вече и по празниците да ни занимавате с тази лъжа и измама на Англия,на маймуни ни направиха......и пак не се спират,трябва да бъдат наказани.

8

Ангел

преди 6 години

Колко удобно.Скрипал е жив и здрав но безумния дипломатически панаир е вече сторен.Разбира се че зад "отравянето" на Скрипал стои мотив. Има 3 вида мотиви в криминалистика .Финансов,Личен и най-рядко срещания но най-опасен Стратегически мотив или с други думи ,вредиш на някого за да набедиш 3-ти лица, неудобни!!.Русия може да има само Личен мотив относно Скрипал,нали той е предател, но в днешно време държавите са достатъчно сдържани за да са подвластни на такива емоции .За мен истината е ясна!!

7

Анонимен

преди 6 години

Е той ще даде показания и след това вече британската медицина няма да може да го поддържа жив. Все пак това е БОВ при това доказано руски и приложен по заповед на Путин.

6

Бай Иван

преди 6 години

Все по-малко стават хората вярващи в истинноста на това "отравяне" .

5

АНТИ

преди 6 години

Я кажи ми облаче ле бяло,бате Серго де си го видяло,за Великден щял да проговори,приказки еднакви да повтори.

4

Анонимен

преди 6 години

Може, ....каквото му нареди Мей, нали за тази роля му плаща.

3

Анонимен

преди 6 години

Скрипал вече може да говори, скоро ще може дори да каже това, което му поръчат англичаните.

2

Анонимен

преди 6 години

Най-дискутираното в Обединеното Кралство е схемата по която са му давали парацетамола, защото само с колониални и бездарни усмивки не става:) Интересно, че откакто се е обадила по телефона Спящата красавица и малко след това и Плямпал воскресе. Някъде около easter-а, което придаде божественост в цялата история.

1

Анонимен

преди 6 години

Аре сега да каже де ги яде теа развалени стриди, че цял свят подивя заради него.