9

Анонимен

преди 6 години

Русия да престане с агресията и престъпната си политика към съседните държави и Запада като цяло, иначе се очертава последния мандат на Путин да е и последен за империята на злото !

8

Анонимен

преди 6 години

сащ се *** в безплодните напъни да се задържат на върха! говедарите изобщо не умеят да губят, но не могат да спрат падението си! тръмп управлява страната като бизнесмен, а не като политик и това ще ги срине още по бързо!

7

Анонимен

преди 6 години

Ще ударят по една твърда водкаа.

6

Анонимен

преди 6 години

Нека рева на рубладжиите платени от пу-тяЗАПОЧНЕ СЕГАААА!Само не мога да разбера българските русофили защо не реват за честните и трудолюбиви руснаци които са принудени от същите тези олигарси на които налагат санкции да живеят в мизерия и да търпят кражбите на природните ресурси които са на целия руски народ а не на Путин и неговите приятели?

5

Анонимен

преди 6 години

Интересно какъв ще е отговорът. Сигурно ще замразят авоарите в златни рубли на американските бизнесмени в сибирската банка.

4

Анонимен

преди 6 години

Краварите предпочитат да си купуват руски оръжия ето за какво са санкциите за да не може Русия да продава нищо никъде също и СК, така краварите борят конкуренцията.Сега ще вдигнат и митата много за да спрат вноса на боклyци от ЕС.

3

Анонимен

преди 6 години

Всъщност санкциите на САЩ засягат некви мутри под крилото на Путин бивши комунистически дейци набързо пребоядисани а на обикновените те е руснаци се пробутват лафовете с атомната война ,фашизмът и тн.Тия са по-големи *** и от нас.

2

Анонимен

преди 6 години

То да е само САЩ ама е цял свят против Русия. Путин търпи провал след провал.Ама руснаците си го заслужават що го търпят.

1

путларах акбар

преди 6 години

Само обещават..ха.ха Русия е едно джудже и нищо не могат да направят..ха.ха