192

Либерал

преди 6 години

На мен също ми се иска да бъде проведен дебат г-н президент, но по актуални теми за българите. Защо европейските страни си позволяват двойни стандарти по отношение на страна членка на ЕС? Защо ВИЕ политиците доведохте до просешка тояга населението на България и затова СВОЕ бездействие или умишлено действие никой не носи отговорност? Путин ли е виновен за окаяното състояние на българския народ или тези ,които в годините на прехода предадоха и продадоха България?

191

Свободният

преди 6 години

207 Русия била във възход стига смешки . Русия е пред разпад и е в дълбока институционална и икономическа криза .

190

Анонимен

преди 6 години

не мога да разбера какво ще постигне запада с тези пропагандисти, ясно е че са платени, ще плюят по Русия която в момента е във възход с нови стратегически оръжия и т.н с тези приказки ще настроят сервитьора да плюе в супата на руски турист, или продавачката да не се усмихвана руски купувач, какъв е смисълът на това изгонване на руски дипломати от най задлъжнелите затъващи държави, защо китай, индия, корея, бразилия или южна африка не гони дипломати и защо русия да не работи с тях

189

Свободният

преди 6 години

Това е един достоен Президент не като днешната карикатура

188

Тежък Сокол

преди 6 години

205 Защо не е ли прав Президентът, днес няма правила , не е както преди 30-60 години

187

Анонимен

преди 6 години

"Не в Студена война, живеем в Студен мир!"Звучи като умозаключение на петокласник на контролно по съчинение-разсъждение.

186

х

преди 6 години

упорито ни навират в лицата това жалко нищожество - Пантофльо !Слугата на Иво Прокопов и момчето за всичко на приятелския кръг "Глобална България" - ето това е Пантофльо !

185

Либералист

преди 6 години

Благодарим Г-н Президент!

184

Анонимен

преди 6 години

Баце му биеше чемнери, а този се лензеше, е как да го вземе човек на сериозно?

183

Бау

преди 6 години

Сега вече може да говори каквото мисли, защото преди го държаха изкъсо. В крайна сметка президента на България е просто фигурант без власт. Народа не спира де се дели на русофили/русофоби и не гледа благоденствието на страната, защото сме дребни риби и ако си фен на големите си мислиш, че и ти си голям... Трагедия...

182

Президент и Резидент

преди 6 години

Само една буква разлика.

181

Пресиян

преди 6 години

Аз съм на мнение, че е много добре да виждаме често тая карикатура безподобна на хомо сапиенс. Така ще оценим повече това, което имаме в момента- настоящия ни президент.

180

5

преди 6 години

Този пак се появи банова къде

179

Анонимен

преди 6 години

Главата и пърдялника на Росен са напълно взаимо-заменяеми, само дето в главата му е доста по- трудно да влезе нещо.

178

Анонимен

преди 6 години

В патриотични държави като САЩ, такъв предател продажник отдавна щеше да бъде отстранен. Гледа интереса на другите, а не българския интерес, и това с което България може да просперира.Не е ли смешно да се дървим на Русия когато нямаме никаква армия, и военна мощ, точно обратното, покупката на изтребители се саботира от *** като тоя....а сега чакаме на Русия (натовска БГ) да ни модернизира Миговете.....хахахахаха.

177

Анонимен

преди 6 години

За близо един час са и..... и над сто мнения защо ли пазим г-н Прецедента от народната любов.

176

Анонимен

преди 6 години

няма да забравя как в новогодишното ни послание ни напомни колко враждебна била Русия , сега не е никой и пак продължава , не знам кой какво му плаща и за какво но по добре да си гледа семейния живот и да не се мъчи да мисли че явно не му се отдава много

175

Волейболът е игра

преди 6 години

като му видяли рогата в Баку, нали там културата е такава, че га юнакота коня пред дома им слезе и цела нощ мъжете вътре плачат, на другия ден в селото рога им слагат а на юнака бела риза на гърди му връзват, жълтица пред дюкяна му закопчават и махат с ръце махат дорде конникът в далечината се изгуби...а мъжете от белязаната къща чак на 9-я ден поседнат и рипнат... за конниника мислят в стойка на волейболисти посрещащи сервис

174

Анонимен

преди 6 години

Оф, аман от този.

173

Анонимен

преди 6 години

До 182 Бившите Президенти по-закон си запазват ,обращението Президент ,както и 2/3от заплатата на действащия Президент,апартамент и офис в София,шофьор ,секретарка и охрана!Подсигурени са до живот ,за да бръщолеват глупости !