209

елка василева

преди 6 години

До Савинковти сигурно си бил там на място

208

Анонимен

преди 6 години

При един по-сериозен световен конфликт ушанките ще изчезнат завинаги от лицето на земята. Тия приказки какви оръжия имали...да ги разправят на партините си членове, а иначе това лови декиш само при най- тъпите и необразовани слоеве от населението.

207

Баце е притеснен!?

преди 6 години

Ако аз бях премиер точно сега щях да поискам лична среща със Путин. Сега е най изгодния момент да се сключват сделки със Русия. Точно когато целия запад обърща гръб и прилага санкци срещу Русия.За нас става въпрос за свободен стоков обмен, оръжия за отбрана, енергиийки ресурси, свободно пътуване между двете страни. Това ще е добре дошло и за България и за Русия.Жалко че политиците ни са такива ***.

206

елка василева

преди 6 години

До Анонименабе ти си сдъфкан и си минал през задния вход ,,екстремент,,*** такъв

205

Боби

преди 6 години

До Анонимен 198Те Прословутите Патриоти войната Иемен за пореден път проспаха/пропуснаха балистични ракети. Е как великите ХАМЕРИКАНЦИ не успяха да ги освестят за толкова години от войната срещу Садам та до сега С-300 и С-400 са стреляли само на полигони - не са водили бойни действия

204

БАБА КУНА

преди 6 години

ПАДИШАХА САМО ДА СИ ПОМИСЛИ ДА ИЗГОНИ ДИПЛОМАТ ОТ РУСИЯ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОЛУЧИ ШУТ ОТ ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ !!!

203

Савинков

преди 6 години

СССР и Русия винаги са налагали терор , защото са силна и голяма държава????? Това което е позволено на големите държави, не е позволено на малките държави. От 2017 г. до ден днешен Режима в Москва ликвидирва противниците си, независимо къде са в страната или в странство. А на тези болшевики български които казват, че Скрипал ако режима е решил да ликвидира, е щял да го направи когато е бил в затвора. А защо Троцки беше пуснат да емигрира и по късно беше ликвидиран в Мексико????????

202

Жеко куршума

преди 6 години

Голямо зомбиране от страна на USA, Запада, Сорос, фондации и каква ли не пропаганда. Насаждат усещането, че като чуеш Русия да асоциираш война. Долна работа!

201

Анонимен

преди 6 години

И за най-предубедените вече е ясно какъв лизaч е Този!Относно Белене, смени си мнението на 180 ,иначе ще му изтине местото.

200

елка василева

преди 6 години

само като ме видят сами ще избягат

199

Дедо Гого

преди 6 години

Баси великата простотия ! Кво е това "висока степен на вероятност" ? Колко процента ? И на база тая вероятност мишоците от ЕС са готови на война ! Ако идеш в съда и кажеш, че е имало "висока степен на може би", какво става - смех в залата ?!

198

Арести се искат

преди 6 години

София да поиска срочно неопровержими доказателства за отравянето на шпионите и ако няма да поиска арест на Тереза Мей и Други замесени в нагло престъпна набеждаваща кампания целяща трайно увреждане на отношенията на европейските страни с най големия съюзник Москва.След окупацията на Киев с нагло диверсионни добре известни техники вкл зомби пиво и спец наркотици рязко се повиши риска от внезапен ядрен ХОЛОКОСТ

197

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са много долна из мет.

196

Анонимен

преди 6 години

некой чул ли е някаде да обичат англичаните ???

195

До 198

преди 6 години

Май сте прекалил с другарю джендар ?

194

Анонимен

преди 6 години

Ако се стигне до ядрена война с Русия, хората на запад изобщо няма да разберат за това, за тях всичко ще приключи за секунди.

193

Анонимен

преди 6 години

теб народа ще те изгони - тикфичко

192

НРБ

преди 6 години

От ДОСТ тъй ли ти казаха да казваш дадоха ли ти един пакет със макарони дето струва 30 стотинки, изчезвай ***.

191

До 195

преди 6 години

Джендарете немат право на дума....

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 177Действително ли ви отърва ядрена война с Русия ?ква ядрена война бе ушaнко? С надуваемите им ракети, с блокиралите армати, с падналите самолети от борда на недоносача Кузя ли ще воюват? Или със слепите С300 и С400?