130

От Ботуша

преди 6 години

До TPE3BEHИ в Италия масово заплатата се връзва по 5 евро на час, като се махнат данъци и осигуровки. За наемите, ток и газ пък да не говорим.

129

Че Гевера

преди 6 години

И не само какви данаци плащат ,а и производителноста им каква е,не екато при нас от 8 часа 2 часа работа ,останалото време цигарки през 30-50 минути,кафенцата по 5 дена ,лаф-моабетчета,по 23 часа във Фейсбук и всякакви сайтчета за търговия и форум дискусии и накрая малко плащат. А ти каква работа си свършил ?Ти Ти

128

Анонимен

преди 6 години

5? на час Този който Е писъл статията дали си вярва 5лв не взим българина камоли 5? На хартия всичко е лесно Сега си провери източниците и може да напишеш че пенсията е 500 евро......Кажи честно вярваш ли си ...Да си оптимист не е лошо дано някой ден това стане вярно и тогава пусни пак тези простотий на този етап...Тогава ще струват сега Не?

127

Анонимен

преди 6 години

трезвен , предпочитам Германия пред България , не става дума само за пари. там няма младежи които дънят чалга на отворен прозорец от някаква 20-год. трошка.

126

ха ха ха смех

преди 6 години

в Италия - 22,7,

125

TPE3BEH

преди 6 години

Освен по-високи заплати, проверете и какви данъци плащат. И средните цени за всякакви комунални услуги, квартири, цени на имотите и т.н.

124

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

къде бе, тия дето "поддържат дискусия" тука вземат парче пица и 300 лева месечно

123

Реалист

преди 6 години

Съджуко - Шиши икономка.

122

Пипи

преди 6 години

Поредната стъкмистика, а не статистика!

121

Анонимен

преди 6 години

Кой взима 5евро на час в България това са 75-80лв.

120

П.Петров

преди 6 години

За да има по-високо заплащане, трябват външни инвестиции, които да увеличат производителността, производството и износа, в резултат ще се вдигнат и доходите, което ще осигури оборотни пари на вътрешния пазар, което от своя страна ще увеличи производителността в търговията, услугите, БВП и отново доходите.За да има външни инвестиции трябват работещи държавни институции -полиция,съд,администрация, качествено образование.Благодарение на БКП_ДС олигархията(БСП,ГЕРБ,ДПС) тези неща ги нямаме !!!

119

Анонимен

преди 6 години

За втората ръка техника и дрехи мисля, че бъркаш.Понякога се учудвам в колко малки уж градове има магазини за нова техника. Ако не печелеха, нямаше да ги има.За дрехите *** по моловете, пълно е. Българинът си пада гъзарче, може да е гладен, но пари за телевизор и вИрсачИ ще намери.Иначе аз често си взимам дрехи втора ръка - има реално нови на смешни цени. Що да им давам 140 за ново, като ми го дават за 15 и още му седят етикетите :D

118

Анонимен

преди 6 години

То ако вземаме 5 Евро на час щяхме да сме богати!!!

117

Анонимен

преди 6 години

Кой взима 5 евро... това са 1600 лв на месец, я ми покажете освен София къде се взимат 1600 лв месечно???? Абе като приказвате глупости не знам как не се усещате?!?!Реално погледнато българина взима не повече от 3-4 евро средно.

116

Bit

преди 6 години

Извадката е от типа средно статически: единия ял пиле, а другия ял зеле. Както обикновенно.

115

sante_dog

преди 6 години

Не! Не е 5,1 Евро на час. 5,1 Евро=9,87 лв/час х 8 часа= 79,76 лв на ден х 20 дни работни в месеца = 1595,28 заплата за месецСредната заплата за 2017 в България е около 1100 лв. Ако приложим сметките наобратно излиза че взимаме 3,5 Евро на час. Ако беше 5,1 щеше да е добре, но уви - с 30% по малко е...

114

Ф.С.В.

преди 6 години

Кувейт не го сравнявайте -бил съм 3 г там- Много богата и социална държава- богата заради огромните залежи петрол- социална поради богатстото си- от 12 до 16 00 часа не се работи понеже е много горещо- безплатно здравеопазване безплатен градски транспорт безплатни улични телефони- ако се роди момче се дават над 150 000 долара (сега са повече сигурно) Почти навсякъде работата на кувейтците е --не работят а само контролират наетите работници-Едно капучино на летището е 25 лв -5 кидита (динари)

113

Чикън

преди 6 години

До "Все още има хора които вярват че американец ще плаща за пропаганда"Какво да ти кажа.. Русофилите и русофобите са еднакви. Ще се избият по форумите да си защитават пристрастията, а когато българофилите сме по площадите тях ги няма. И едните и другите се продават. Примери много.

112

:):)

преди 6 години

дежурните лаячи почнаха с русия и путин. Методи за отклоняване на темата, че бедняците сме ние. Не само Бг е бивша соц. Но на Запада е угодно да ни държи на каишка с ниски доходи. А относно Русия, същия Запад можеше тска да налее едни пари в Бг че българона нямаше и да си помисли за Русия

111

до 132

преди 6 години

Какъв ленинград те мори бе ушаннко. На теб мисленето ти е още от времето на соца.Сигурно си бил старшина в някое поделение, като повечето герберасти, преродени антикомунисти.Градът се казва Санкт Петербург, а руснаците го наричат Питер.