74

Анонимен

преди 6 години

Както писах по-долу: когато два твои архиврага (турция и сащ) са пред развод, можеш само да се радваш!.Ами радвай се, друго не ти остава. Пък и не можеш.

73

Анонимен

преди 6 години

Сусаче...хареса ли ти специалната дата за Африн??? Как беше, от три месеца... Първо научи 58 дена колко месеца правят... Турция не изчисти само Африн, а цялата област и изчака последно датата на, която пак беше т.урила на времето на такива като теб в Чанаккале и тогава да вленат в Африн!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Турците не стават за войници, защото са страхливци. ...Ами ако бяха смели като българите малииии....щяха да са като тях.Хахаха

71

славянин

преди 6 години

Както писах по-долу: когато два твои архиврага (турция и сащ) са пред развод, можеш само да се радваш!

70

до 63 от славянин

преди 6 години

Колкото са ''приятели'' на Гърция в нато толкова и на нас!

69

Анонимен

преди 6 години

Турците не стават за войници, защото са страхливци. Могат да се бият само когато имат числено превъзходство, иначе са страхливци. Един български войник е равен на 10 турски. Българите са добри войници за разлика от турците.

68

Анонимен

преди 6 години

Те българите вас са ви били в две войни начело така че няма проблем да ви бият и в трета!...Кога това бе сулюче?

67

До Су 34

преди 6 години

Еми кво чакаш бе Сусаче... Пак да ти хвърлят ръка братушките ли...:-):-):-)Само, че този път Турция макарче се бие ПАК на няколко фронта (миналия път успя заради това)... Този път ъъъ ще те затрием преди демографската катастрофа! Почни похода... Кво чакаш... Юруушшш:-):-):-)

66

Анонимен

преди 6 години

Той аскера се справя чудесно и сам. Виж, ти спокойно можеш да отидеш да помагаш на кюрдските терористи, имат нужда. Занеси им памперси, оръжието не им трябва, зарязаха американското.

65

Анонимен

преди 6 години

България праща оръжия на кюрдите и им помага в борбата с турските терористи. Айде като сте големи фенове на турция хващайте пътя за Сирия да се биете срещу кюрдите. Ние ще помагаме с оръжие на кюрдите.

64

Анонимен

преди 6 години

Ооо, сулюче, честит ти Африн!!! Хахахаха

63

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ НАПРАВИМ АТОМЕН ГАНГ-БАНГ ...А как е интеррейшъл букакето по островите? Харесва ли ви? Припомниха ли ви мигрантите древните времена на любовта без жени?

62

Су 34

преди 6 години

Покани и българите... :-):-):-)без тях сте нищо! :-):-):-) Те да водят похода:-):-):-)-----------Те българите вас са ви били в две войни начело така че няма проблем да ви бият и в трета!

61

Анонимен

преди 6 години

"Когато двама твои врагове (сащ и турция) са пред открит конфликт, това може само да те радва!"...В случая обаче са ни приятели в нато.Ако се смяташ за асадист си прав

60

До славянин

преди 6 години

"Когато двама твои врагове (сащ и турция) са пред открит конфликт, това може само да те радва!"Вие все се радвате в подобни случаи... Ама все губите!

59

Анонимен

преди 6 години

СРЕЩУ КЮРДИТЕ, СТИСНАЛИ ПО ЕДИН АВТОМАТ В РЪЦЕТЕ.Срещу кюрдските терористи искаш да кажеш. Защото сред аскера има и много кюрди които се сражават срещу терористите.

58

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган вкарва аскера си в Турция в противоречие с международното право.""Ако имате проблем в границите си, единственото решение е да ги разширите"!Атилла

57

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ИРАН ВЕЧЕ ИМА ПОНЕ 7-8 ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ..И ГЪРЦИЯ ЩЕ ИМА СКОРО...И ЩЕ НАПРАВИМ АТОМЕН ГАНГ-БАНГ НА НАЦИСТА АРДУГАН И НА СИВИТЕ МУ ВЪЛЦИ.

56

славянин

преди 6 години

Когато двама твои врагове (сащ и турция) са пред открит конфликт, това може само да те радва!

55

Анонимен

преди 6 години

ТУРЦИЯ ЗАВЛАДЯ АФРИН И ИЗГОНИ НАД 200 000 КЮРДИ ОТ РОДНИТЕ ИМ МЕСТА.Кюрдите дойдоха в Африн през 2012 година и местните тюркмени пропищяха от тях. Кога за 6 години се родиха 200000? Оставен им беше 3дена коридор който иска да се изтегли. От 350-400000хиляден град се изтеглиха 28000. Толкова.