57

Анонимен

преди 6 години

Хора, моля погледнете картинката към статията - напълно естествено е този проект да е губещ

56

чичо Гошо

преди 6 години

Значи ако мине през Турция ние сме търговци,а ако мине директно през България сме в нарушение като "транзитьори"!?По-голяма простотия не бях чувал!А къде остана енергийната "независимост" от Русия?А да ние вече зависим от Турция!

55

Анонимен

преди 6 години

До 51 ПутинИ , какво става ? Къде видя нов договор за доставка на газ през украйна, че никъде не го пише. Абе ти да не си в кухнята на нещата та знаеш ? Виж си оакания *** и го позамии, че идват група възторжени бежанци.....

54

Анонимен

преди 6 години

Някой хора трябва да си пият хапчетата по-редовно .... "Немците пък им излиза по-изгодно да внасят втечнен газ от Катар", Украйна вече използва алтернативи на доставките на газпром" ...втечнения газ е 3 пъти по-скъп, а може да се доставя в ограничени количества, украинците пък пълнят гушата на поляците, които им доставят същия този руски газ чрез реверс ...на 50% по-високи цени ....

53

Анонимен

преди 6 години

И кво стана сега?!Русия ще надува празни тръби и пак ще се моли да и свалят санкциите Пари няма, миззерията продължава и следващите 50 години.

52

Анонимен

преди 6 години

1. -няма пари; 2 - няма и газ. Защо мислите, че рООсия е така изнервена?! Петропродуктите губят стратегическото си значчение, а те друго нямат. Сега им остава само да воюват и грабят! Дори саудитците се усетиха и почнаха да инвестират в други дейности. Мъск ще ликвидира Империята на злото, не друг. А турците да си правят сметка колко надежден партньор са руснаците

51

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСвидетел на йехова вземи си признай, че ти идва края на теб. Руската църква ви заклейми като сатанична секта!Разход : 6 млрд.Приход: 200 млрд. Не може да смяташ ако минаваше от тука и някой иска да се върже през нас. Влизай доброволно в казана СатаНАТО това е заповед!

50

(-_-)

преди 6 години

Интересно на какво точно се радвате, при условие, че тръбичките леко ни заобикалят и ще 'внасяме' през турско.. А, междувпрочем в оригиналния вариант на тая статия нещата стоят малко по-иначе.. От цялата работа губи България.

49

Анонимен

преди 6 години

Защо му трябваше да окупира Крим, а?

48

2014, кой каза това

преди 6 години

"Да се започва проектът сега, когато нямаме одобрението на България, сами разбирате, е нелепо. Ако България е лишена от възможност да се държи като суверенна държава, то тогава поне да поиска пари от Еврокомисията за пропуснатите ползи, защото само преките приходи в българския бюджет от транзита биха били не по-малко от 400 милиона евро годишно. Но, в крайна сметка, това е избор на България"

47

СатаНАТО

преди 6 години

Това е прекрасна новина - България се спаси от огромен разход на пари и бюджетен дефицит за години напред. ЮП щеше да означава нов заем от 6 млрд долара, налети в джоба на руснацитата.

46

9К51

преди 6 години

Провалихме "Южен поток" сега ще играем по свирката на Турция ... до там я докарахме! Да не говорим, че ако спре транзита през Хохландия /Украйна/, което е много вероятно през 2019г., Булгаргаз може да наеме една бригада братя роми да нарежат газопреносната ни мрежа за вторични суровини. Ум царува, ум робува, ум патки пасе ..е казал народа!

45

Анонимен

преди 6 години

Китайците са им казали, че няма да има договор "take or pay", а мужиците положили над 1000км тръби за газопровода до КитайТурците пък им казали, че ще пазаруват само колкото им трябва, т.е. само доставките по една тръбаНемците пък им излиза по-изгодно да внасят втечнен газ от КатарУкрайна вече използва алтернативи на доставките на газпромПолша и балтийските държави отдавна са се обърнали за помощ към американцитеразгрома е пълен, по всички фронтове на газовата война

44

Путин

преди 6 години

така както са пуснали документ за спирането на газта през Украйна, така Русия ще клекне, одупи и договори с Украйна за нови доставки...както вече и става.

43

Анонимен

преди 6 години

ерголям отново се показа, че не е малък ... да не се забравя, че стреля от упор, нищо после се "извини"!

42

вв

преди 6 години

Две от тръбите били запазени за България - пише трола по-долу, надеждата му умира последна. А българите какво ще прават с този газ по тези тръби, ще си палят огньове и играят на кукери с газта...е бре курорте :)

41

Анонимен

преди 6 години

До 40 ПутинСлед две години изтича договорът с украйна но руснаците са пуснали документ за спиране на договора още от сега. Та ще стане доста интересно. За германия има директна доставка и се строи още една а останалите ще падат на колене пред султана Ердоган за газ. Планът на сащ напредва с голямо темпо.....

40

Анонимен

преди 6 години

Как да им вярваш на тея, едно нещо свършено няма.

39

СатаНАТО

преди 6 години

Турция е съюзник в НАТО и няма да позволи на *** да удуши Украйна. Просто ще си дернат малко меча кожа за тях. А руското робство в БГ се отлага засега.

38

Анонимен

преди 6 години

Двете тръби са запазени за България за Южен поток с 2 тръби. Но трябват преговори, защита на национален интерес, а имаме само дезориентирани и *** политици.