123

Анонимен

преди 6 години

До Не! 128Абе, като гледам СЕГА РУСИЯ БЕЗ НИТО ЕДИН КУРШУМ СИ ПРИБРА КРИМ........ а окраината и с куршуми и без си се разпада.............то много нарон чакаше тоя разпад на Русия, ама не би! И не слагай знак за равенство на СССР и Русия!

122

:-):-)

преди 6 години

ако Западът иска може да не признава за руска и Москва:-):-):-)на Русия й е през оная работа какво мислят:-):-):-)

121

Боби

преди 6 години

До ... 97Айдее поредния ГОЛОДОМОР ОПОРНО КЛЕЧКОВХОРА при обсадата на Ленинград от глад, Студ и обстрели са загинали 1,5 милиона човека, освен това поне 900 000 военни са загинали при безуспешните няколко годишни опити за сваляне на блокадатаКостите и се знаят къде са - посетете мемориалитеКъде са костите на 6-8-10 пъти повече хора според вас загинали в Голодомори в УкрайнаКъде са бре посочете 10 гробаСъвременната наука веднага ще определи кой крив кой правНе бе Той Сталин заповядал ...

120

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Ха-ха-ха-ха-ха-ха....................ОТКЪДЕ ТИ ХРУМНА ТАЯ ЩУРОТИЯ!??????????? Хи-хи-хи-хи.........само не ни пързаляй с думата "аспирант", която в превод означава "стремящ се", тоест краварите им казват че могат да си се стремят.......ама колкото си искат! То и цялото човечество се стреми към Марс, ама засега си седи на земята!!!!

119

Не!

преди 6 години

СССР рухна без нито един куршум... същото ще стане и с РФ....

118

да

преди 6 години

Само, че Русия няма нужда от нечие признание за Крим:-):-)

117

Анонимен

преди 6 години

Украйна не е асоциирант член на ЕС. Има само подписано споразумение за асоцииране - някога в бъдеще. Асоцииран член на ЕС е Турция от 1963 година (ама още чака за членство и не се вижда скоро), а Украйна дори и асицииран член не можа да постигне.

116

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че руснаците пред никакви санкции няма да клекнат. Имат огромни ресурси и икономика. Тук днес един "специалист" бе писал "Играта свърши". Да, свърши - Крим окончателно е в Русия, а източна Украйна никога няма да е фактическа част от Украйна. Американците само вода могат да носят на Путин. Абсолютно безпомощни са. Дори в агонията си достигнаха дотам, че решиха да доставят оръжие на Украйна. Е, сега ще има нови американски трофеи при руснаците след 2008 г.

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 112Абе, какво се палиш.....не виждаш ли че имаш насреща си нег.рамот.ници от новото поколение, които се "образоват" само от гуглето!!! Затова и акъла им ще си остане на клетъчно ниво!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Украйна е вече кандидат-член на НАТО.

113

Анонимен

преди 6 години

Тази на снимката май е в черния списък на ЕС. И Вова скоро ще го добавят на него.

112

42

преди 6 години

До 103Сталин беше враг на руснаците. Беларус е също създаден лично от него.Толерираше и Украйна, а простакът Хрушчов довърши започнатото за откъсване на украинците от руския народ. Сега парадоксът е, че САЩ повтарят лъжливите исторически мантри на СССР.

111

Burzum

преди 6 години

Украинците са руските македонци....

110

един -- до 1948

преди 6 години

СССР е имал 4 гласа в ООН Русия , Укр Белорусия и СССР , целта е била всеки субект да дава отделен глас и в претенциите за репарации. Нали не си мислите че бидейки в ООН като субекти Украйна и Белорус са гласували..идейно и различно от това как гласува СССР. И още повече почетете историята. Украйна не е имало имало е киевская Русь..Львов си е ПОлски. Въобще скоро ще има война м/у Укр и Македония.и двете твърдят че са най древните люлки на цивилизацията то не са и мръднали де

109

:-):-):-)

преди 6 години

айде САЩ да даде пример с връщането на Тексас на Мексико и тогава Русия ще върне Крим:-):-)

108

до 1948

преди 6 години

До 1948Защото Сталин искаше да има 3 свои гласа в ООН - за това създаде Белорусия и Украйна - името Украйна - "У краина" - на руски е "в покрайнините".

107

Анонимен

преди 6 години

Така наречените украинци много се прецакаха.Западът ги насъска срещу Русия, те хукнаха да изпълняват провокациите му, като мислеха че заради това ще ги позлати.Обаче Западът ги употреби и ги захвърли като използванна селфетка.Русия също никогя няма да ги приеме след кланетата, които спретнаха в Одеса, Донецк и Луганск.Така че, наричащите се украинци сега са ОТ ДВА СТОЛА - НА ЗЕМЯТА.За напред ще става и по-лошо.

106

Анонимен

преди 6 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа

105

Анонимен

преди 6 години

До 1948 103ИМАШ ГРЕШКА - в ООН член е бил УССР!!!!!!!!!!!!!!!!! А защо.............никой не знае........сигурно горкия Сталин сто пъти се е преобърнал в гроба оттогава!

104

Анонимен

преди 6 години

"Отворете си ГУГЪЛ МАПС и вижте, че Чернобил е в Украйна, а не в Русия"То и Левски е роден в Османска империя, но това не го прави турски национален герой!За по-плиткоyмните ще обясня - по времето на аварията в Чернобил, той се намира на територията на СССР и относно какво ще се случва там, се разпореждат дебеловратите батки от Москва.