25

Анонимен

преди 6 години

Колкото и червените *** да защитават Радев трябва да знаят , че никой в България и света вече не го бръсне за Президент. Той си е *** и да се върти на лоста , защото друго не умее. Да сте видели нашия умен и нормален Премиер да показва хватки от карате. Не нали.

24

погр ебален агент

преди 6 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.

23

полицията на ЦвЦв

преди 6 години

Днес в дома ми около 7,30 часа сутринта нахлуха 7-8 полицаи БЕЗ ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД. Започнаха да обискират дома ми. Жена ми тъкмо трябваше да нахрани бебето, което е на 16 дни и яде през 3 часа. Тази сутрин му се размина. Обърнаха цялата къща на опаки, а вратите бяха разтворени. Стаята с детето изстина, след което жена ми тръгна да го изнесе в другата къща, където има запалена печка, НО беше спряна от неизвестен полицаи. Беше принудена да развие детето в студена стая, която не е отоплявана цяла зима и е студено дори с яке!!!! Детето на 16 дни остана само по тънко боди и ританки, докато полица

22

дрън дрън ярина

преди 6 години

Шушумигите не могат да простят на президента,че е с класи над тях ,не се е занимавал с мафиотски дела,няма 6 апартамента и вила в Ориндж каунти и не е лежал няколко месеца в чешки затвор.

21

Анонимен

преди 6 години

Забравете за Цветанов като за български политик. Той беше имаше едно неясно дълго пребиваване в Щатите, за което никой не каза с каква цел е и какво точно е правил там. Вероятно е било времето, необходимо за вербовка и агентурната му подготовка. От този момент нататък той е чужд *** в страната ни - всичко, което говори е проява на слугинаж и работа за чужди интереси.

20

Анонимен

преди 6 години

До ТерсенетоИ като е генерал, какво от това.....

19

Членска карта №7

преди 6 години

Гнусно и с беден речник същество... Любима дума действително :-)

18

Еднозъб ром

преди 6 години

Вий да сте чували Плевнелиев, така остро да критикува и ГЕРБ и БСП (защото и двете партии имаха мандати по време на неговото президентстване!?), щото аз не съм чул! И Плевнелиев какъвто и да беше, истински обединяваше нацията. А фатмакО вършей по партийна линия.

17

Анонимен

преди 6 години

Най-гнусното същество в българската политика. Жалка история.

16

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя защо мълчат политозоли, журналисти и други обществени личности, затова, че Плевнелиев активно участваше в държавния преврат срещу Орешарски. Само дето не маршируваше заедно с "красивите и умните". Тръгнали сега за Радев да приказват.

15

Терсенето

преди 6 години

Ти просто ченге. Член на БКП. Ще даваш квалификации на армейски генерал?

14

Анонимен

преди 6 години

Може ли един криминално проявен тип (има регистрация в полицията) да дава оценки на президента?

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя очевидно си е въобразил, че може да бъде интригант и като хвали Йотова да всее някакви раздори между президент и вице. Толкова е плосък и прозрачен, горкият...

12

9987

преди 6 години

Цвъки, затвори си плювалника!

11

Анонимен

преди 6 години

Президентът е политическа фигура, как да говори? Цветанов съвсем е изп.еркал.

10

Анонимен

преди 6 години

кой си ти, че да определя дали президента говори като президент? един престъпник си ти!

9

Пак Цветанов?

преди 6 години

Радев не е член на партия ГЕРБ и говори това, което иска българският народ. Медиите са на Борисов-Пеевски и публикуват всичко, което е изгодно за този тандем.

8

гавра с един народ

преди 6 години

Феодала-ченге Цветанов защо не в затвора госпожи съдийки???

7

Анонимен

преди 6 години

Кефи ме,че Президента ги праи да хъркат...

6

Анонимен

преди 6 години

Цветанов,чувствам ,че не Президента Радев , а ти си напълно излишен и с твоите подмолни действия разделяш обществото!