188

Анонимен

преди 6 години

Жалка ПР акция на Христов Петков, "президент" на пилон, тва да не е нощен клуб

187

СатаНАТО™

преди 6 години

Добре е, това е похвално щом може да дава личен пример на войниците.

186

Анонимен

преди 6 години

Абе пичага от секъде не ревльо като синоптика.

185

Анонимен

преди 6 години

Боко нема нужда до показва нищо! Той всичко знае и всичко може! Него три папи са го галИле по главето,а наскоро Юнкер му плющя шамари по голата кратуна из от заде!

184

Анонимен

преди 6 години

*** правете си коремни бе, фуражки, аз искам президент, ама такъв няма, жалки военни разпасана команда, на набирания и коремни се възхищават, циркаджии

183

Анонимен

преди 6 години

Минстъра на Отбраната къде е ? Да покаже и той нещо! Ама не само плюскане на кюфтаци и огромна шкембя! Ако не може коремно,може някоя балетна стъпка да направи от Лебедово езеро например!

182

до 192

преди 6 години

Твоите, моите, що се драпаш, ти правиш коремни, аз не ти плащам заплата, че си мързелив и неук, ти ми се молиш в краката, аз те ритам, що ми предлагаш жена си, не разбрах?

181

До 188

преди 6 години

Тия тримата,които ги изреди са героите на Д.Донев-тримата гл..ци.Колко прозорлив е бил великия карикатурист.

180

Анонимен

преди 6 години

Истината боли: 89%, подръжници на баце или радев, няма значение, все проЖди хора, се радват на коремно или гол, обиждат се на *** и вярват, че СССР е раят на земята. Затова националната лотария и медии като днес.бг просперират.

179

Анонимен

преди 6 години

До Какво толковаПо-добре да му шибнат две инжекции в главата,там му е слабота място!

178

До 190

преди 6 години

А твоите мозъчни клетки въобще не са се развили,та не е останало нищо за убиване.

177

Анонимен

преди 6 години

За това държавата ни е на това дередже-пълен разпад,благодарение на вожда и учителя,последователя на Т.Живков,негов бодигард и ученик.А неговата шайка вместо да работи е легнала на амбразурата и плюе ли,плюе най-достойния президент от 30 години насам.

176

Факт

преди 6 години

Коремните убиват мозъчни клетки безвъзвратно, доказано е

175

Анонимен

преди 6 години

Как пък не изловихте нито един път да снимате как бате Бойко се набира на лоста? Всяка сутрин нашият вожд от Банкя прави по 50 набирания, 20 превъртания и 100 лицеви опори, ама 1 журналист не се сети да го снима.

174

Анонимен

преди 6 години

Явно доцент Христов е прав, много Олита пишат тук. Явно предпочитат Цецка Данговска да беше президент, да и гледаме красивата дзу:рла и дебелия диференциал, който едвам мести, да и слушаме гъгнивият глас и умните съждения. Тогава трагедията щеше да е пълна, Монокнижника и Тетката с дебелата трътка, глухи и слепи по света, поради незнание на езици, щяха да са пародия на властници. А с Цецо щяха да предизвикват истеричен смях. Умни и красиви.

173

Дани

преди 6 години

Браво на главнокомандващия. За пример е.

172

Анонимен

преди 6 години

Радев коремното - така ще го запомним тоя, по потник и навел главица пред руския господар

171

до 183

преди 6 години

Радев кумира ти един бисер не измисли за 6 минути конско, Деса се постла в дантела, Йотова се гримира и легна в краката на руски поп ченге, ти къде беше, да не копаше градината на баба ти?

170

Анонимен

преди 6 години

Значи ситуацията може да бъде описана общо взето така: * Днес Радев прави коремно и 50% от 80те % се подмокрят, а останалите хейтят. * Утре Баце вкарва гол и другите 50% от 80те % се подмокрят, а първите 50% - хейтят. И през двата дни всичките 80% ходят бедни и окаяни до магазина 2 ра употреба, търкат билети, обвиняват за всичките си проблеми Истанбулската конвенция, бият жените и децата си и си лягат доволни, че всичко в тази държава е наред, щом главатарите й са в добра физическа форма.

169

Тъпанар

преди 6 години

Нямам нищо против г-н Радев! Но не мисля, че тази публична проява е достойна за президент. Какво и на кого демонстрира? Ами утре, при посещение в женското отделения на затвора в Сливен, да речем, реши да ни демонстрира друг вид мъжка сила? Какъв репортаж ще четем?