26

Сандо

преди 6 години

и да протестирате и да желвата това е полижението - доктора замина по пързалката към панделата. щом вдигаш пистолет и стреляш ... да се радва ако мине за непредумишлено убийство

25

до Сандо

преди 6 години

Джендърче... друго си е на гей-прайда ... в първата редица... по прашки... и със знамето на дъгата в ръчичката!И ние те питаме ... ама от интимни пирсинги си окьоравел..и оглушел!Джендърска ти работа!

24

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 29 (Сандо),Оръжието е било изтървано от съучастника на Плъха при бягството му.

23

Анонимен

преди 6 години

Закона трябва да се промени, защото сега е невъзможно да се защитиш по сегашният закон. Трябва да се вземе направо законът на САЩ и да се приеме. Щом ти е влязъл в къщата имаш право да го убиеш. Просто е.

22

Сандо

преди 6 години

от къде един лекар има оръжие? законно ли е? за кво става дума? ... или мноо питам, всичко то с пигментирана кожа под дулото!

21

до Сандо

преди 6 години

Джендърче... друго си е на гей-прайда ... в първата редица... по прашки... и със знамето на дъгата в ръчичката!

20

Сандо

преди 6 години

абе Плъха се е самоубил ви казвам, само като видял анестезеолога и се теглил куршума от страх

19

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе каква промяна на закона??? Закона е ясен:Всеки човек има право на САМООТБРАНА при незаконно влизане в домът му! Обвинението е несъстятелно (предумишлено убийство), защото е убийство при самозащита!!

18

X-man

преди 6 години

Трябва промяна в закона. Докторът е защитил семейсвото си и собствеността си. Това трябва да прави всеки човек на когото посегнат. Собствеността трябва да е непрекосновенна, защото за нея са търпени лишения за да се сдобие с имот, човек се е лишил от друго. А не *** решил, че чуждите вещи могат да станат негови и да влиза вчужд имот. Що зза *** е това? Освободете доктора!!! И промени в закона. какво прави на свобода пандизчия с 9 присъди? Защо не е в затвора?

17

до Сандо

преди 6 години

Джендърче... друго си е на гей-прайда ... в първата редица... по прашки... и със знамето на дъгата в ръчичката!

16

Стара пушка

преди 6 години

Нека тази саморазправа да бъде УРОК за всички други грабители, независимо от кой етнос са.

15

Ели, No More!

преди 6 години

Стига, докога Законът ще защитава престъпници?- Пред Народното Събрание, те са законотворците!- Или никой да не притежава оръжие, с акция по изземване- Или достъп до оръжие за неосъдени с лична карта- Записи от видеокамери да важат пред съда и облекчен режим за поставяне на видеонаблюдение.Не може да ни убиват, изнасилват, ограбват - нас, децата ни, майките и бащите ни!Да се прибираме със страх в домовете си.Няма българин, който да не е жертва на кражба, коли, апартаменти!НЯМА! ДОКОГА!

14

Анонимен

преди 6 години

От едната страна едрите крадци!От другата е тия скакалци!Време е да се сложи ред!От сега и за напред!

13

Манафф

преди 6 години

Мощен блъскач търси своята нежна половинка от град софия. С изисквания да има собствен терен, да е писач с сигурен доход от някоя *** организация, да е нежен с женствени маниерии по възможност да е трансджендар.

12

Ghost

преди 6 години

лекарят се е защитавал от престъпник с 9 присъди. За смъртта са виновни Полицията, и българското правосъдие, което вкарва в затвора само ако имаш над 100 присъди, за 9-10 само, няма смисъл да вкарват някой в затвора. Ако беше в килията и досега да е жив, но на правосъдие и правораздаване по български. Колкото до лекаря той е невинен, така както хайдутите са клали башибозука който е искал да краде от бащино ми огнище. Защо тогава е можело да се защитиш с каквото можеш, а сега било престъпление?

11

Сандо

преди 6 години

малумна история, как може да излизаш на митинг без да се знае официални какво точно е станало, пистолета законен ли е бил и тн. Да не се окаже на края нещо съвсем съвсем различно .... ама нека протестираме

10

Bg izmet

преди 6 години

Ще си стоя кротко когато влязат у дома изнасилят жените приберат ценните неща и ще им рькопляскам.сигурно и тоалетната ще ми ползват

9

еврором

преди 6 години

Как моше от толкоа хора да крадем до сега никуй пистулет не ми е вадил, точно тоя се намери да гърми. Кат гърмиш ти, ша гърма и аз. Та така стават рабутите. Е сега кат си ербап в Централния ше го лежиш. Братчедите вече те играят на покер къде ще караш медения месец. Аз даже ше ти дойда на свиждане за се погавра малко

8

Анонимен

преди 6 години

Нали беше анестезиолог, кога се преквалифицира?

7

Писна ни

преди 6 години

Въпреки геноцида- Българина не се предава! Кой ли не видяхме през годините- Виденов,Костов, Симо ментата, Бареков, Сидеров,Кунева Сталинка, Истанбулската конвенция.,Корнелия,Борисов.. каква ли не помия ,изсипала се върху нас,ние българите, продължаваме! Продължаваме да не се предаваме, продължаваме да бъдем хора,продължаваме да се борим! Тия кратунковци да си спомнят за *** Киро- тоя път ни Миролюба, ни кой да е нагласен журналист ще може да стопира недоволството! Нещата са-ПИСНА НИ !!!!