71

Анонимен

преди 6 години

Няма да има никакъв икономически ефект от придобиването на ЕРП-то на ЧЕЗ. само загуби на държавата, ако толкова държавата иска да има контрол върху електроразпределението по добре да използва този 1 млрд и да създаде изцяло ново електроразпределително дружество. така хем ще се появи реална конкуренция, хем ще се създадът с тези пари нови работни места, отделно това дружество може да се базира в някой слабо развит регион на Северна България и по този начин да способства за развитието

70

Анонимен

преди 6 години

Ето ви пример как действа държавния чиновник, когато му падне електрото в ръчичките. Най-напред продава държавния дял, когато не трябваше, а сега ще го купи - пак когато не трябва. Ама едни пари влизат и излизат. Наши пари, твои и мои, не негови. Ачик далаверата.

69

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ няма да бъде продадена по законодателството на една неевропейска държава.

68

До 56

преди 6 години

БДЖ-то и други държавни предприятия,които са пред фалит са заради некадърното герберско управление.Защо във Франция ЕРП-то е с държавно участие и не е фалирало,а у нас всички фалират?Отговора е ***,но не всеки го разбира.

67

Анонимен

преди 6 години

Разделете държавата на 2 и който иска в държавната, който иска - в частната! Електората - в частната!

66

Анонимен

преди 6 години

ЕРП И В ДВАТА СЛУЧАЯ ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВНО. В ЕДИНИЯ СЛУЧАЙ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, А ВЪВ ВТОРИЯ СЛУЧАЯ НА БРИТАНСКАТА.

65

Анонимен

преди 6 години

BYLGARINO PO KOLKO PYTI ISKASCH DA TE DERAT ZA EDNA I SYSCHTA FIRMA?

64

Анонимен

преди 6 години

До ШопАко стане британска тогава със сигурност ще имате проблеми с тока.

63

Анонимен

преди 6 години

Държавата сме ние, нейните граждани ! Важно е какво искаме ние , като народ ! От там нататък всичко ще стане ! Нека някой политик , министър ,да се изправи и да каже,че не е важно нашето мнение и желание !

62

Анонимен

преди 6 години

Пак питам, каква е икономическата полза ЕРП да се продаде на неизвестна фирма по британското законодателство? Каква е икономическата полза за България не за британия. Защо сделката се сключва на тъмно?

61

Шоп

преди 6 години

Ако стане държавна, тогава със сигурност ще имате проблеми с тока

60

Анонимен

преди 6 години

пак питам какъв ще е икономическия ефект като се дадът няколко стотин милиона евро за дяловете на ЧЕЗ, няма ефект освен че отворим още една врата за корупция

59

До 50

преди 6 години

Отчетите им са фалшиви,бе.Толкова ли не се усещаш?Тръгват си,защото трябват инвестиции,които те не искат да поемат.Друго си е само да извличаш дивиденти,нали?

58

Анонимен

преди 6 години

Чез ще умре когато излезнете на свободният пазара за ел.енергия. Тогава всеки ще се прехвърли при ел. оператор който ще му предложи по ниска цена и качествена услуга. Вчера в кв. Левски 4 часа нямаше ел. захранване. Защо ми е такъв който неможе да осигури бързо и качествено отстраняване на ел. повреди? Но ако не си платите надутите сметки веднага се задействат и ви спират ел. подаването. След 5 месеца ще си инсталирам собствено ел.захранване. Няма да съм зивисим нито от токажии нито от парнажии!

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАКО СТАНЕ ДЪРЖАВНО ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ЗАМИНАВАЙ ЗА БРИТАНСКАТА ПРИ СЪВРЕМЕННОТО РОБСТВО.

56

Ф.С.В.

преди 6 години

До 50 - много си ***- печалбата е над 200% за ЧЕЗ- те са длъжни да инвестират- всеки потребител плаща и % за инвестиция и подръжка- Сега просто ЧЕЗ си заминават без да са проверени каква попара са надробили - !! Най вероятно мрежата е в окаяно състояние !

55

Анонимен

преди 6 години

Горанов не ги решава нещата. Ако държавата няма поне контроленпакет правителството пада.

54

Анонимен

преди 6 години

и като стане държавно какво ? е БДЖ нали държавно, топлофикация София и тя държавна, много бързо забравихте кашата която беше при електроразпределението когато беше държавно, за присъединяване се даваха един куп рушвети

53

Анонимен

преди 6 години

От британия само измами, друго няма

52

Анонимен

преди 6 години

Дайте и и другите 2 ЕРП и да приключваме с чужденците! Който има - още ще получи! Който няма, да му се отнеме и това, което все още има, защото не е добър стопанин!'' Така пише в Библията, на нея поставете минусите! Не само кой какви ризи имал и да ги даде на хайлазите, а той да остане гол и бос!