20

ето виждате ли

преди 6 години

онзи ден ви казах,за какво са тия драми в българия всичко се подрежда винаги идеално,политиците галят народът с перце,гледат го като писано яйсе,не знам за какво скачате винаги за всяка дреболия,защо сте толкова агресивни,всичко си имате,и то все пада от небето,нямате грижи за нищо,успокойте се

19

Анонимен

преди 6 години

Щом кака Гинка с една среща в МСъвет лесно допуска държата това означава, че Боче минава на вариант 2 купуване на Интерком от държавата, защото се е уплашил като се стопли времето да не го залостят в МСъвет и да не може да излезе от там. И е един съвет към Гинчето. Гинче изиграй си мнго картите щото да не последваш съдбата на Мишо Бирата.поздрави от ГРУ

18

Анонимен

преди 6 години

След като Борисов не можа да придобие ЧЕЗ чрез мюрето си Гинка, сега ще го придобие чрез Държавата - разбирай чрез мюретата си Т.Петкова, която вероятно ще върне като министър на енергетиката (резервен вариант е върнатят вече в нарушение на Конституцията Д.Добрев от Хасково) и Владиславчо Горанов.Защото те са Държавата в случая.Апропо Владиславчо така и не отговори, как построи палата си за 4 милиона в Бистрица с минестерската си заплата от 2 750 лв.

17

Анонимен

преди 6 години

А стига с тия руснаци, бе! Ако руснаци стояха зад сделката, така щяха да я изпипат, че нямаше въобще да усетим как електроразпределението минава в тяхна ръце. Това си е чисто герберастки сценарий, те толкова си могат, дори не им стига и акъл да намерят нещо по-подходящо от Гинка в ролята на подставено лице - и тя на някое кръстовище намерена. И сега вият и се чудят как да извъртят нещата, че нямат нищо общо.

16

Гинка Бирата

преди 6 години

Да чакаме ли инфаркт скоро? От стреса, не друго..

15

Мен

преди 6 години

Ставате смешни вече. Незнам за кви ни мислите. Ще дойде видьов ден.

14

Циник

преди 6 години

Евалла Стрино Гино !Купи 1/3 от електропреносната мрежа на РеСпубликата с "пари назаем"... чакаш Вашингтон да се произнесе за глобите за България ( за Ени 350 000 000? )... сега държавата - ще ти се моли да ОТКУПИ акциите ти за некви пари .. ЕВАЛА!ЗАВИЖДАМ И!И аз искам да имам 320 000 000? дългове!!!Някой ще каже ли къде става записването?

13

Анонимен

преди 6 години

Питам се, как ли ще завърши този Славен период за Гинчето? Толкова уплашена беше, смазана от *** на 4 очи. Кой знае какво я е заплашвал, че изглеждаше като сдъвкана и изплюта. От тук нататък, Гинка трябва да се пази, ако може, да не се появи камион от 40 тона в насрещтното, да не се хлъзне от 5 етаж или почине от инфаркт. Мъжът и бил от СИК, ама преди 25 години, когато *** е бил по-нормален. Днес обладан от алчност и страх, от параноя, той е увреден, с увредено мислене.

12

честит празник

преди 6 години

Стана много весело. Разчитаме на благоволението на Гинка, за да имаме светло...

11

Анонимен

преди 6 години

Другарката Гинка е заявила, че български банки НЕ УЧАСТВАТ в сделката ...което затвърждава убеждението, че руснаците ОТНОВО клатят държавата с тези "сделка"

10

Анонимен

преди 6 години

До ЗападноевропеецНе знам дали си такъв за какъвто се представяш ,защото аз от всички политици в България най-ненавиждам БСП и никога не съм гласувал за тях ,но след 8 години на властване на Герб съм на мнение ,че Герб с нищо не се отличават от БСП -същата некадърност, същата наглост ,същото лицемерие и най-вече сдъщата ЛАКОМИЯ ! Кога ще ги нахраним най-после тия ненаситни акули -политиците,че народа малко да си отдъхне ?

9

Не мога да повярвам

преди 6 години

Само ние продаваме важни сектори от икономиката си, само за да ги купим отново на завишени цени. Цялата ситуация е доста добре обмислена схема, явно.Като оставим целия абсурд настрана, това което правителството прави в момента е адски незаконно (намесването в частна сделка без законови основания). Надявам се да не ни опарят от Европейската комисия.

8

Анонимен

преди 6 години

Продавахте без пари, сега купувайте скъпо

7

Анонимен

преди 6 години

Дръж се Гинче! Тези пеликани глупави не са ти никакви че да диктуват положението! Тегли им "една майна" на борисовите слуги!

6

Анонимен

преди 6 години

Да бе ,какво искат да кажат ,че до сега не са участвали в тази сделка обаче на тъмно.....и ако не са знаели това говори отново за пълната некадърност на това правителство и за какво получават тези огромни заплати ,които всяка година им се качват на фона на тази гладория на 80% от народа ? И ва двата случая Борисов не може да се прави на ни лук ял ,ни лук мирисал...На народа му писна от тяхните игри и некадърност !

5

тъпчо

преди 6 години

Горанов не знае ли, че и сега участват или се прави на ударен с мокър ***?!Пък нали не можехте да се месите в сделка между частни дружества, макар че едното не е частно, но това ви е казани - това говорите.Та какви документи е пратил Бабиш на Борисов, че първия разбрал за това от Ройтерс, а втория даже ги е внесъл в НС?!

4

Дон Баце

преди 6 години

Ще ти направя предложение на което не можеш да откажеш ..."Виждаме добрата воля от страна българското дружество да допусне държавата под една или друга форма в сделката", каза още Горанов."

3

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е, че Гинка е с основно образование? Ще умра от смях. Явно не могат да намерят интелигентни хора за пионки в шашмите им.

2

ист

преди 6 години

Договорено е държавата да купи 34 % от Гинка.Пучът се провали. Другарите *** раните си.

1

Я стига

преди 6 години

Готвена сделка от година и половина и те разбират преди няколко дни. Вервам ви. В тази еднолично управлявана държава дето всичко решава един безкрупулен лъжец. Прих в очите на слепите. От реакциите им става ясно кой седи зад тази работа. Тъпият им господар е!!!