261

Пустиняк

преди 6 години

Пръв приятел на Путин. Дори и сваления руски самолет не успя за дълго да попречи на тази дружба между двамата диктатори. Коментарите са излишни.

260

Дедо Гого

преди 6 години

Баси патологията !!! Да убеждаваш дете, да се радва, че ще умре ! Да питам : Само на мен ли ми се привижда некво бледо копие на Хитлер в тая държава ?! И тоя от.каченяк е на амфета и прочие...И него го чака...

259

Нема лошу,дрогарю

преди 6 години

Приятелите на нашите приятели са и наши приятели

258

Гошу

преди 6 години

Другаре, не забравяйте, че този изрoд е пръв приятел на вашия Господ-Бог, джуджето ***

257

Анонимен

преди 6 години

В древни времена кралете са заставали пред армията си при атака, а сегашните охранени държавни глави пращат хиляди на смърт, за да трупат богатства и родата им да живее в лукс. Ето такъв стана светът - няма чест, няма достойнство а алчността и човекомразието са издигнати в култ.

256

123

преди 6 години

stiga ste se zanimavali s turciq horata jiveqt si jivot nie ot glad umirame tukakoytoe hodil v turciq znae za kakva razvita dyrjava stava vypros stiga stezi dolni manipulacii sorosoidi takiva

255

Анонимен

преди 6 години

фанатик президент-турция=ислямска държава

254

агент007

преди 6 години

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

253

Анонимен

преди 6 години

русия и турция заговорничат за подялба на България. единственото спасение е нато и здрав съюз между България Гърция и Румъния. другото са празни приказки и вредни пропаганди от москва и анкара

252

Анонимен

преди 6 години

Защо ислямските държави мислят само за войни мислят. Косово, Албания, Босна и Х. , Турция, за арабелuте няма смисъл да пиша, все дивашки истории правят. Арабите от както ги помнявсе са във война.

251

Елиезер Голдстийн

преди 6 години

До ВасилевВасилев - Вие сте Лорда на Геьовете ! Гей Лорд от СеРеУ ???

250

Шерлок

преди 6 години

До Ер Гоуем Да така е ... а кой е виновен за това ... ? Всички знаем отговора !!!!!От кога Путин стана пръв приятел на Ердоган ... я се позамислете !!!! А и самолет му свалиха от Турция ...

249

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩ Видяхте какво стана с Кипър преди години. Една силна Гърция не се справи с инвазията ... ние сме една мравка пред слон ... и продължавайте да лаете срещу Русия. Да Русея не е Путин но със сигурност *** е този който би спасил БГ от исляма. ББ добре се слага на Ердоган но ако турчина реши нищо няма да ни спаси особено с предатели каквито в БГ има в излишък.

248

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Е *** и дописници ... май това беше краят на илюзията за миролюбивият ислям!!!Мислете като отразявате брътвежите на мю.с.л.та провъзгласили се за лидери в БГ а и не само. САЩ са с тотално сбъркана политика по отношение на исляма, Русия си гледа интереса но едва ли толерира исляма в пределите си ... Кавказ е изключение но ние едва ли можем да разберем причините напълно. Турският народ не е Ердоган но все пак трябва да имаме едно на ум!!! Само Русия е в състояние да ни спаси отново !!!!!!!

247

Анонимен

преди 6 години

ей го и тоя мошеник,синовете му станаха милиардери от корупция,той,чуждите деца праща да умират

246

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм казвал, че Ердоган е ненормален човек с болни амбиции. Само ислямист терорист може да говори на малко дете за смърт. Само ислямистите внушават на малките деца че смъртта е добро нещо.Само престъпник ислямист може да внуши на младежите в чиято глава бушуват хормони, че ссмъртта им за Бога ще ги заведе в Рая където ги чакат 72 девици. Най голямата щета за турския народ е Ердоган.Турската религия е Суни каквато е в С, Арабия, част от Сирия и Ирак. Иран Асад Хизбула Палестина са Шии

245

Анонимен

преди 6 години

Така като се поогледам около Турция,турците май само с нас си имат дошлука .Това Арменци,Гърци,Кюрди,Египтяни,а за Сирия да не говорим там.Не му е лесна на Султана днес,лоши времена идат.А и като знам ,,Светото Писание'' със какво завършва в последната глава .......... Там Турция е главният герой. Каквото е писано ще става.

244

Кукуруку

преди 6 години

Мдааааам, и на неспециалистите вече е ясно, че тоя човек е психичноболен.

243

Ер Гоуем

преди 6 години

Тоя съвсем в прав текст погазва човешките права .Америка е страх от Турция .Европа е зависима от Турция с бежански потоци .Всеки който е против него е осъден или убит .Диктатура от висока класа демонстрирана открито пред света .

242

Анонимен

преди 6 години

Djihadisti sa turcite !Когато Турция подготви и децата за ВОЙНА в България мъжете ще започнат да раждат .За сега само си правят пирсинг ,татуси епилация и ноктопластика .Какви мъже имаше едно време - ходиха на казарма , запас пък и деца правеха наред .Турция се готви за империя отново !