33

Анонимен

преди 6 години

Kой ще те пусне в Шенген бе, Суджук?Да даваш нареждания и да командваш по телефона:"Алоууууу Вамьо!!!! Недей го закача тоа Мишо Бирата, обещал съм.....Аз не съм като Първанов..."

32

АНТИ

преди 6 години

Вие Боко за политик ли го имате ?!

31

тонката

преди 6 години

Другарите пикат газ(:(:(:(:

30

Анонимен

преди 6 години

Румъния има реална икономика, води сериозна борба с корупцията за разлика от нашите чорбаджии, цел министерски съвет в пандиза, мутризация сведена до нула, свестни доходи, има с какво да се гордее. Ние с кво?

29

Боко Тиквата

преди 6 години

След бруталната излагация с Петкова, тати ще ми купи шенген, ама друг път.

28

Анонимен

преди 6 години

Не бързай Боко, има още ЕРП-та за продаване/заграбване, па и още неща може да понамериш. На края ще опапаш и щастливите кокошки.

27

Иван

преди 6 години

Чичковците, които ни галят по главичките няма да го разрешат! Иначе ни обичат. Сега сериозно. Това не може да стане на този етап!-Външна граница сме и това ще означава безпрепятствено проникване в сърцето на Европа! Може би на следващ етап, когато Европа не е актуална и вече се изнасят дори и на Марс, ще ни одобрят за Шенген! За сега ще ни галят публично по главичките, за да ги пазим с цената на всичко, за едни по скоро обещания....

26

Анонимен

преди 6 години

Баце, след якото ви ocиpане с ЧЕЗ и Теменужка Петкова, мислиш ли, че ще ни пуснат в Шенген?

25

Анонимен

преди 6 години

До ТерсенетоЗа тъпите и неграмотните винаги има граници.Напротив, тъпите и неграмотните са минават границите дори без документи , но с раници, смартфони и и по двадесет хиляди долара, а на края западняците и ние ги храним.

24

Смешник

преди 6 години

То и ние искаме на половина поне европейски доходи от Борисов ама няма.

23

Анонимен

преди 6 години

Борисов бил съгласен да се увеличи вноската на България , от кой джоб ? Явно се опитва типично по български да ги подкупи за тоя Шенген .

22

от Брюксел

преди 6 години

Шенген ли? А, какво става с ЧЕЗ?

21

Василев

преди 6 години

Да влизаме по скоро, щото ако се збавим още малко за тоя Шенген и накрая ще останат само Дядо Пешо военния пенсионер, Бати Весо съседа бившия рекетъор, който държи склада за алкохол и Али от маалата с челедта само те от българското население да бъдат шенгенци!!!Агент Виъм Бонъли!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Прибирай се веднага! Идвай да издаваш! Идвай моментално! Одеве гледах фучеха колите на нсо от випа!

19

Анонимен

преди 6 години

всеки трябва да има една Гинка, за да е добре. След ганьовщината имаме гинковщината. Не се търпи тази простотия. Баце ела въдвори ред, какво се топлиш в Брюксел. Гинка със задължение вилнее.

18

Анонимен

преди 6 години

А аз искам едно ЕРП да си имам. Може ли, другарю Борисов!

17

Анонимен

преди 6 години

Румъния в шенген ние някой друг път

16

ognyanz

преди 6 години

Бойко, само с повтаряне на това, че искаме да влезем в Шенген работата не става. И защо ни отказват? Нали уж се прегръщаш с кого ли не, даже със съпругата на Макрон (та я ошашави жената) а накрая - Шенген няма. Явно нещо ти липсва.

15

Бай некой си

преди 6 години

Ало Тиквооо................Руски Троянски кон в Шенген няма да има!?!!! Пристанище Росенец, Лукойл и другите ти руски зависимости са добре известни в Шенгеската зона. Но с твоя семпъл интелект не осъзнаваш, че дните ти са преброени.........Вече не е смешно...

14

Анонимен

преди 6 години

Знаем какво иска Борисов и как няма да ни пуснат в Шенген. По интересно е защо КОНПИ е отблокирала 23 милиона в дело за пране на пари и подсъдимата е изчезнала и кой е отговорен? Може да ни пуснат в Шенген, когато почнем да отговаряме на такива въпроси.