112

Анонимен

преди 6 години

Тука разни кравари раздухват лъжата че руските непобедими витязи били избити от третополовите краварски войски. Пълни лъжи и инсинуации. Истината е че има само 5 жертви както изтъкна другарката Мария Захарова и това са жертви на некачествен алкохол разпространяван безплатно от ЦРУ сред великите непобедими руски войни. Другата истина е че със сапьорски лопати руските герои са свалили 5 хеликоптера Апачи след което краварите са обърнати в бяг и отстъпление. Жертвите сред третополовите са 5000

111

Анонимен

преди 6 години

Над 200 избити руснаци работили за руския олигарх приближен на Путин - Евгений Пригожин ! *** на външен вид - руския олигарх дали изпитва някакво угризение че тези хора са избити заради него? Обещали сирийците че ще дават на фирмата на олигарха една четвърт от парите за нефта от петролните кладенци и путиновия грозник - пратил стотици руснаци там - само че знаете какво стана....

110

Василев

преди 6 години

Ердоган Великолений нещо взе да мяка от войната в Сирия???Нещо да не му се запалиха потурите на Великия Архитект на Неосманската Империя???Аве Цезар!!!Агент Итън Брукс!ЦРУ!!!

109

Анонимен

преди 6 години

Видях го този Пригожин в гууглето,наистина мяза на измамник,какъвто и си е разбира се.

108

Анонимен

преди 6 години

бе какво стана с христо бисеров

107

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад: Плановете на на Запада срещу Сирия се провалиха благодарение на Русия и Иран.

106

Анонимен

преди 6 години

Евгений Пригожин - в гугъл - олигарха на Путин - за неговата фирма са умряли над 200 бедни руснаци! Вижте само за каква грозна мутра става въпрос!

105

Анонимен

преди 6 години

Знае се от време оно че при рашките всичката пара преминава през свирката.Защо не кажат нещо за наркотиците дето разпространяват от афганистан?Или някой може да се почуства неудабно.

104

Анонимен

преди 6 години

Трябва да паднеш на нивото на руските сви не, иначе не става "дискусия". Аз съм тук за разтоварване, други за рубли. Като цяло сайта е съветски.

103

Анонимен

преди 6 години

Днес е 23 февруари денят на непобедимата съветска армия. Бива ли точно в този ден да се раздуват такива срамни истории за магучая? Бива ли питам аз?

102

Анонимен

преди 6 години

Филтърът за т*ъ*п работи, но визирах геометрично понятие :)

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВярвай ти на руската пропаганда, опа забравих че ти си пропагандата. Всяко първо дете в Сащ живеело на купони :)Ти Сащ си го виждал само на снимка май.

100

Анонимен

преди 6 години

Ми вижте му физиономията на този руски олигарх заради който са избити толкова много руснаци - вижте му физиономията само - на олигарха на Путин - Евгений Пригожин

99

Анонимен

преди 6 години

Един умен, интелигентен и обективен коментар няма тук! Жалко за сайта, който е поле за изява на хора, мразещи себе си и само партии и политици са им в главата! Да не кажа и платени дежурни плюещи по всичко, което им падне пред погледа! Жалки сте, лошото е, че го осъзнавате, но продължавате да търсите себе си в нищото. Нещо като "знам, че съм ***, но тук няма кой да разбере кой съм" :)

98

Анонимен

преди 6 години

САЩ загубиха в Сирия.

97

Василев

преди 6 години

До АнонименФедралното правителство има пари, да плаща купони, на това се вика субсидиране в бъдещето,, защото такива п.омияри като вашите бизнесмени и от цял свят са си сложили крадените и мръсни пари в офшорни банки, а там има 100 трилиона долара!!!Има и за купони, и за оръжие ,и за ислямисти, и за бежанци, и за конвенции, и за плащане и корумпиране на васалите!!!Живота е жесток, ама не за всички!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

96

Срамота бе другари

преди 6 години

Преди 21 часа добре информираната агенция Блумбърг съобщи, че при сблъсъка между войските на Башапр Асад и кюдите, подкрепяни от САЩ, вероятно американските въоръжени сили са убили около 200 руски военни. Тя се позова на висш американски военен, както и на руски неофициални източници.Неофициално като финансист на Вагнер се сочи и руският олигарх Евгений Пригожин, наричан готвачът на Путин заради ресторантьорският му бизнес. Най-вероятно е обаче той да е прикритие за държавните пари, които се дават на групата

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106 Абе кравар, защо заблуждаваш хората, че всяко 5-то дете живее на купони? Истината е че всяко 1-во дете в САЩ живее на купони и трябва да има голям късмет да не го застрелят докато достигне 18 години.

94

Анонимен

преди 6 години

Чух, че пак трепали ученици в САЩ.

93

Анонимен

преди 6 години

Това което чух по СНН - към 500 човека са били атакуваните - колко от тях са руснаци и колко са избити не се знае, но дори ранените казаха че са били в тежко състояние. Работили са за руски олигарх близък на Путин!