292

Анонимен

преди 6 години

Няма да коментирам, само ще пейстна едно стихотворение на П.Р. Славейков :Не че е роден в Твърдица,не че глупости твърди,като идеен пияницана червено все смърди! Не че мрази Мохамед,не че е и антихрист,не че всичко му е в ред,той е ***(о) комунист! Не че е сталинист,а сега е ,,демократ",той е ***(о) комунист и на сатаната брат! Не човек бил, а ***,,,пак ще кажа и... ще свърша"*!

291

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 330А защо се поливат с бензин и се палят като са толкова щастливи при демокрацията?кога последно са се палили бе каскет омачкан? Палят се по руските медии и в листчетата на руското посолство.

290

Анонимен

преди 6 години

При ГЕРБ се поливаха с бензин и се палеха само разни психично болни, а комунистът Орешарски съсипа България и българите тогава започнаха да се поливат и да се палят от отчаяние и безизходица.

289

Тинтири Минтири

преди 6 години

Хората сто пъти им обясниха, че този съд е бил по задължение и контрол от победителите в WWII, които ни наритаха трибуквията тогава. Да, ние бяхме към лошите, както винаги.Но не, ГЕРБаджиите си знаят техните опорни точки.

288

До Bul

преди 6 години

Антон Страшимиров пише "Хоро" за разстреляните 72 души - всичките мъже на село Горна Гнойница, днес Септемврийци. Дори и слага името капитан Гнойнишки на името на селото. В местноста "Шумака" до с Черни връх има паметник на тези избити септемврийци. Двама останали живи, но един от полицайте ги съсякъл със сабята си. Единствения човек, останал жив макар и ранен изчакал да се махне полицията и едва тогава се измъкнал изпод труповете. Като не си чел достатъчно, защо ли се обаждаш?

287

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 336Да приложим истанбулската конвенция:))))вие вземете първо да я прочетете, преди да грачите като папагали след ***

286

Василев

преди 6 години

Да ви кажа и всичките антикомунисти, които се бият в гърдите че са били в лагерите на смъртта как са излизали ит лагерите!!!Има два начина да излезеш от лагера, или с краката напред или на колене подписвайки декларация , че ще сътрудничиш на режима и ще топиш другарчетата!!!Почти всичките им деца и те са подписвали такива декларации!!!Аз не мога да съдя тези хора, защото това е било борба за оцеляване!!!Но истината е много важна за българската история и народ!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!

285

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо времето на Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а сега при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани------------------------Банани имаше и километрични опашки от маймуни да се доредят за некой друг банан.

284

Анонимен

преди 6 години

Е да в Н.Р.Б. държавата се грижеше за недоволните, ако си недоволен те изселват на село взимат ти гражданството и те спукват от бой в милицията или в Д.С. Тъй се правеше икономия на бензин. Протестите бяха забранени за да не се хаби бензин.

283

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 328По времето на Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а сега при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.---така е защото комунистите крадат и гз си. Сега не са на власт и има от всичко.

282

Анонимен

преди 6 години

А при ГЕРБ не се ли палеха?

281

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 330А защо се поливат с бензин и се палят като са толкова щастливи при демокрацията?последно се палеха при другаря Орехарски

280

Анонимен

преди 6 години

В НРБ децата не умираха от глад.

279

Анонимен

преди 6 години

А защо се поливат с бензин и се палят като са толкова щастливи при демокрацията?

278

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНРБ имаше няколко трудови лагера - там биеха, а РБ днес е един голям концлагер - вече почват да бият от родилния дом и избиват и старците за 5 лв------------------------Другарю, и тогава и сега комунистическата ви *** е един голям концлагер.За щастие сега от тоя концлагер със самолетен билет се измъкваш и не те разстрелват на границата.

277

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а сега при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

276

Василев

преди 6 години

А всекидневният стрес , който води до болести и депресии никой не го слага в графата вреда!!!Е много яно , че на Цветанов му е арен кефа с 6 апартамента, няма за какво да се притеснява, или Гергов да мисли всеки ден за прехраната на семейството си!!!За 90% от българите стреса е убийствен, и никой не говори за това???Агент Хари Доусън!ЦРУ!!!

275

Анонимен

преди 6 години

84 г. БВП на България беше по-голям от този на натовските Гърция и Турция взети заедно.

274

Анонимен

преди 6 години

Жаблянката, истински борец против капитализмъ и фашицмъ.Тато IIри да го издигне пред другаря редник Курнел Радев за орден Стара Планина

273

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков със заплата 89 лева хората нямаха пари за бензин да се поливат и се палеха бавно и мъчително на свещи а при демокрацията средна заплата 1012 лева хората се поливат с бензин и се палят като факли културно и демократично.