175

Анонимен

преди 6 години

Време е за православна федерация между Сърбия, Гърция, България и Македония, под закрилата на Русия, която да сложи край на този 30 годишен ГЕНОЦИД над православните народи в тези страни, и да донесе отново нормален живот на народа!

174

Анонимен

преди 6 години

Старото су беше ударено в Гръб от ф-16 като са му подавани координати от 2 АУАКСА и наземни станции. Толкова могат американците. За един стар самолет мобилизират толкова ресурси. Руснаците им пречyкаха 10 самолета след това.

173

Анонимен

преди 6 години

Слава на братска Русия и нейната непобедима армия! Дано да пристигнат руските танкове на жълтите павета възможно най-скоро че вече не се трае ГЕРБерастката пeдерасщина и тирания. Кyp НАТОвските терористи и Европедалския Съюз! Референдум за излизане от ЕС и НАТО и присъединяване към евразийския съюз!

172

Анонимен

преди 6 години

До 167Да две стари Су-та , но паднаха от два стари Ф16. Всеки знае че бомбардировачи летят с охрана ? Въпроса е охраната е избягала или и охраната е била свалена :)))

171

Анонимен

преди 6 години

Единственото руско което има разрешение да се движи свободно из НАТОвска територия са леките им и разюздани жени.

170

Анонимен

преди 6 години

Еколозите да протестират! Установило се е, че една гарга се е уплашила от думите на ларвата, а втора почти да се уплаши!

169

Анонимен

преди 6 години

ХА ХА ХА!!ОБАЧЕ РУСИЯ МАЛКО ТРУДНО ЩЕ НАПАДНЕ СЪРБИЯ КАКТО ГО СТОРИ С УКРАЙНА!!!ЗЛОТО РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПЕПЕЛЕНО С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЦЯЛОТО!

168

Защо

преди 6 години

Им е на сърбите ЕС - да им ядат третокачествените ***, да им разтурят икономиката и извратят децата? Не е като да не се случи в една тяхна съседка. Сега поне храната им е храна. И учудващо, магистрали можело да се строят и без евро подаяния.

167

Анонимен

преди 6 години

Западната част на Ефрат вече е на Сирийския народ . На 6ти имаше Лека демонстрация, какво ще стане с всеки пресякъл тази линия. Мерси.

166

Анонимен

преди 6 години

147 хавай е анексиран

165

Анонимен

преди 6 години

То дори Ердоган може да нашока репата на американските смeшници.

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен149 Психиатър не се пише с "я".Русофилията е психично заболяване.Само психично-болен би поискал да е фен на българомразеца Путин и неговите поданици.Руснаците не са добре дошли в България.

163

Анонимен

преди 6 години

Руските Калибри и Искандери не се нуждаят от разрешение за преминаване.

162

Анонимен

преди 6 години

Да си спомним как прозорливия Костов им затвори на руснаците въздушното пространство и им отряза пътя към Босна. В Украйна руснаците може да си пускат бомбите, но за да стигнат до Сърбия ще трябва да минат през НАТО и тука ще ядат голям бой.

161

Анонимен

преди 6 години

Паднали са 2 стари сута едното невъоръжено ударено в гръб от САЩ а другото с ракета. Относно летището се видя как паднаха няколко изгнили кюнеца а всички останали американски боклyци изпопадаха из пустинята и храсталаците свалени от системите за РЕБ. След този случай русия свали и около 10 безпилотника на САЩ карто единия струваше над 200 милиона долата - Глобъл Хоук. Свалените Раптори няма да ги споменавам защото беше преди 3-4 години. Реално Русия смазва САЩ по всички показатели.

160

Мислещ

преди 6 години

Русия неможе да изгради Син поток...

159

Анонимен

преди 6 години

Косово се присъедини към най голямата НАТОВска база построена там. И това ли не знаеш? Чети бе човек..Въпросът беше друг, разбираемо е, че го отклоняваш. Самите косовари нямат проблем с това, че на тяхна суверенна територия има натовска база. Аз също нямам, като гражданин на натовска държава. Разбираемо е и това, че руснаците и техните поддлоги имате.

158

Анонимен

преди 6 години

Вижда се как две СУ ТА паднаха . Как ракети смазаха летище уж пазено от Русия , оня ден се видя как САЩ на цепиха канчето на руснаци в Русия . Това е само алабала. Скоро , ще почнат да цепят и Асад и тогава ще чакаме да видим ...Какво толкова ще стане.

157

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 За да влязат в ЕС,сърбите трябва да приемат за своя,европейската политика.Освен Косово,става дума и за Русия,за човешките права,върховенството на закона,реформите в страната...Сърбия не желае да приеме тази промяна,затова Брюксел трябвада спре да ѝ дава парите на европейските данъкоплатци.

156

Анонимен

преди 6 години

Това за нахлуването в Косово е абсолютно сериозно.