24

НЕ НА КОНВЕНЦИЯТА

преди 6 години

Баце да вземе едно копие от конвенцията, да го подпише и да го даде на тая жена, а тя да си го носи винаги със себе си и в случай на насилие да го показва на насилника. Така сигурно насилника ще и чете вестник.

23

Анонимен

преди 6 години

Стига вече циркове и маскаради българският народ не желае истанбулската конвенция, а съд и прокуратура да заработят и да изкоренят корупцията.

22

Анонимен

преди 6 години

Прилича на спечелилите от лотариите на шиши .

21

Анонимен

преди 6 години

това си е минало и заминало,а в сегашните времена вече има изнасилени "мъже".

20

Анонимен

преди 6 години

Много интересно как така ще я изкарат от дома и и ще я качът на такси? Докато са я дърпали не е ли могла да вика или е имала нещо в устата? И с конвенция и без конвенция няма ли държава и закони такива като тази ще си ги опрашват на почивки. Как ще те спаси конвенцията от изнасилване ще ходи по теб като куче и ще лае ли? Няма ли съд който да вкара насилвачите поне 20 г. в затвора не те спасява конвенция момеееееее! Ще ти го пускат у сите отвори до ти става кеф!

19

Анонимен

преди 6 години

"Подписването на този документ би могло да бъде една заявка, че българското общество е съгласно, че насилието е недопустимо, а борбата с него трябва да се осъществява без никаква дискриминация", заяви Галина Лачева.Първо жено, българското общество не е нужно да подписва някъв лист хартия, за да доказва, че е против насилието и второ, борбата с насилието се осъществя със съд, белезници и решетки, а не с веене на флагчета с дъгата и обучение за смяна на пола.

18

Анонимен

преди 6 години

Евтин номер на получаващия 7000лв премиер

17

Анонимен

преди 6 години

/банкянския с тоя номер ли сега ще ни излизаженички ще пишат за конвенциятаами в тая конвенция няма нищо повече за защита на жените от съществуващото в българското законодателствостига с тия банкянски номера те са за ***.ло умници демек електората дето го ибира

16

63946

преди 6 години

И сега има закони срещу насилието, склоняването към проситтуция, трафика на хора... По-важно е да се спрат примините, които пораждат тези явления. А това не става с ковнеции, договри, харти и съглашения. Когато хората живеят по-човечно, когато хората са добре образовани, когато хората получат в детството си урока за взаимно уважение, нма да има бити и изнасилвани жени и мъже. Кооогато престпъникът знае, че за него няма да има наказание, нищо нем оже да помогне на жертвите му.

15

Анонимен

преди 6 години

Насилниците над госпожата са в затвора.Получила е възмездие.Сега тя е пионка в ръцете на джендърите.

14

Боко Тиквата

преди 6 години

Ако историята не мине, ще трябва да измислим нова.

13

Анонимен

преди 6 години

Стар комунистически номер. По татово време трудещите се се скъсваха да "пишат" писма на Първия и да го молят да помогне за прокарване на някое непопулярно решение.

12

до Дидката

преди 6 години

Така е Дидка- кат станем сите ***, нема да има кой да ви оправя

11

Анонимен

преди 6 години

Ще си пишем колкото ние кеф а на които.нее входа е свободен а *** наи малко ме интересува от истината боли и ще боли докато я разберат

10

Путин

преди 6 години

Що не ме изберете за БГ президент? Курица не птица Болгария не заграница! И без туй всичките ви политици ми козируват. Всичките драскачи ще ви пратя в Сибир!

9

Анонимен

преди 6 години

Права е жената има и мъже които бяха подигравани плюти без причина в ловеч на млади години не от родители а от такива дето са израснали ие краино време тия боико да ги прати там дето им е мястото знаят се кои са отношенията и до ден днешен са такива пожелавам и успех занапред на тия до един

8

Фредерика Могерини

преди 6 години

Под егидата срещу джендърите тече процес на връщане на България в Пети това губерния. След като откраднаха 10 млрд. от Белене и КТБ, сега ще му харижат и ВПК.

7

пишат на закончета

преди 6 години

Наивници. Всички закони, от последните години се пишат в услуга на един или друг олигарх. И за всеки случай си назначават и верни кучета за шефове на прокуратура, следствие и съд.

6

Анонимен

преди 6 години

В коя държава въпросната конвенция се е явила ,като пречка на мераците на изнасилвачи ,ревниви съпрузи или насилници???? В нито една! За всеки извършен криминален акт си имаме закони ,които предвиждат присъди и не ни е нужно "*** образование" !!!

5

Гурбетчия

преди 6 години

Ако българският парламент реши,може да направи специален закон за насилието във всичките му варианти.Да се криминализира и с едни сериозни ефективни присъди може да реши проблема и без тази конвенция.Но дали ще го направят?