51

ОХ-ОХ

преди 6 години

ДА НЕ СЪМ НА МЕСТОТО НА КЮРДИТЕ---СЕГА ГИ ЧАКА ЯКО ТРЕПАНЕ....СЪЖАЛЯВАМ ТОЗИ НАРОД--И ТОЙ Е РОБ,НО ИЗБРАХА ГРЕШНАТА СТРАНА--АМЕРИКА Е ДАЛЕЧЕ-ТУРЦИЯ И РУСИЯ СА БЛИЗО....ТЕХНАТА КАУЗА Е ЗАГУБЕНА ВЕЧЕ---ЖАЛКО ЗА ТОЗИ ДРЕВЕН НАРОД...

50

@

преди 6 години

Както винаги става въпрос за пари. Вагнер са наемници, предимно руски граждани, но има и други националности. Плаща им Асад и петролни компании.САЩ в Ирак ползваха Блек Уотър.Американците искаха да ликвидират Асад, сложат свой режим и пуснат тръба от залива с газ към Европа. Руснаците увисваха, а това те не биха допуснали. Сега си разделят петрола в Сирия, но е ясно че тръба с газ към Европа от арабски страни няма да има.Винаги някъде трябва да има война. Това е бизнеса на САЩ.

49

Боби

преди 6 години

До Анонимен 49Да оставим факта че няма да разберем истината пак ще я потулят вземи малко помисли преди да падаш в КАПАНА НА ЛОЗУНГИТЕ от 0 до 600 убити(или Милионите Загинали в Голодомора)Имаш гола пустиня по нея се движат някаква група военни в каквато и да е формацияАКО НЯМАШ ВЪЗДУШНА ПОДКРЕПА/ЧАДЪР е елементарно да ПОПИЛЕЕШ въпросната група с каквото се сетиш по-далекобойно оръжие от ПТУРС и Снайпери през Артилерия и минохвъргачки и/или РСЗО до Хеликоптери, Спектри и дори Б-52

48

Анонимен

преди 6 години

Не е важно колко руснаци са убити в Сирия, а това че непобедимата армия на кремък е победена

47

****

преди 6 години

До-49 анонименАма на тебе тово ти го каэаха от блумбърг,нали.Ти тово ли приемаш за достоверно?

46

Анонимен

преди 6 години

Другари болката е малка само 600 убити, но срама е голям.

45

Хм

преди 6 години

До АнонименМоже би по-точният израз е "неодобрена от Путин акция",а не "несъгласувана".От Грузинската война(Абхазия) следя тактиката и стратегията на Путин,както и начините му за укротяване на непокорните и самодейците.Тоя човек е пълен с изненади!Не че не прави грешки,но винаги се учи от тях и е гъвкав,за разлика от доста други.

44

Анонимен

преди 6 години

Та така, стана ясно колко са "велики" "великите" - Между 200 и 600 убити от най-добрите руски войници срещу 0 убити американци.

43

БГ

преди 6 години

КАКВО ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,КОЛКО СА ИЗБИТИТЕ В АМЕРИКА ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ГОЛЕМИТЕ АМЕРИКАНЦИ КОЛКО СА ИЗБИЛИ ВЪВ ВОЙНИТЕ КОИТО ВОДИХА СЛЕД 44 ГОДИНА,КОЛКО ЗАГИНАХА В ЯПОНИЯ ОТ АТОМНИТЕ БОМБИ,ОТИШЛИ СА ЗАГИНАЛИ СА,СПАСИЛИ СА СИРИЯ ОТ РАГРАБВАНЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ И СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ.ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОЙТО УМИРАТ ЗА НЯКАКВА КАУЗА.АМАН ОТ ДЪРВЕНОФИЛИ.

42

Боби

преди 6 години

До Хм 38Дали е частна акция или не няма значениеВзимаме брифинга на ХАмериканцитеЗащото са заплашвали сме ударили с Ф-15Е и UС-130ЕАртилерията е ударена с дроновеСлед това сме ползвали HIMARS и Б-52 и остатъците са попилени от АН-64 АпачиКато са с тръгнали на запад сме спрели да ги обстрелваме...Още факти 1. Вагнер нямат Бронетехника2. Вагнер от началото на войната ги ползват за охрана на кладенци3. Сирийци под обстрел веднага отстъпват- бягат - факт4. Няма един ПЗРК?5. Няма ги ВКС

41

А бе

преди 6 години

До АнонименАко чакате Путин да умре,та да ви се сбъднат мечтите,голямо чакане ще падне!Някои тука ще умрат преди него,от безсилна злоба,ха-ха.Предстои му президентски мандат,после ще е пак мин.председател и накрая още два президентски,има-няма 16 години.Майтап,бе не се шашкайте,след тоя мандат ще се оттегли.Но не и преди Победата.

40

Анонимен

преди 6 години

Асиметричният отговор ще бъде газене на американски памидори с японски булдозери с руски трактористи. Ако няма внос на американски памидори ще бъдат използвани турски такива, но ще бъдат прекръстени от патриарх гундяй Кирил кривославний на американски преди това.

39

Анонимен

преди 6 години

Ихтамнетите са си повярвали на пропагандата, обаче се блъснаха в реалността много лошо. Американците са ги избили, като падпадъци.

38

Анонимен

преди 6 години

До ХмГосподин ХМ, чувашли се какво говориш? Личната частна армия на Путин не била съгласувала действията си с Путин. Какви майки са ви раждали бе, грам елементарна рогика нямате в главите си.

37

До 30

преди 6 години

Да, както Путин си отмъсти на Ердоган за свалените самалъоти - забрани вноса на домати от Турция

36

Българин

преди 6 години

Изцяло измислена новина. Първо защо след като САЩ питат официално Русия дали там има руснаци, понеже ще правят въздушни удари, от щаба ще им кажат, че няма? Второ говори се за нападение от няколко стотин човека, а се съобщава до 1000 убити руснаци.САЩ са водещи по генерирането на фалшиви новини в световен мащаб. Не ме учудва, че нашите медии сляпо преписват.

35

Анонимен

преди 6 години

До ФактАсиметричният отговор на Путин може да бъде само терористичен акт в Америка и нищо друго. Путин е спец по гаднярските номера. Нали не си толкова наивен да смяташ че ще посмее да се противопостави военно на САЩ.

34

Терминология

преди 6 години

Руските наемници се наричат руски туристи. Подбирайте си речника!

33

Димитър

преди 6 години

Братя Българи, предлагам да спре да коментираме. Росилифите и така ги боли много от ситуацията.Скоро Русия ще се изтгли бегом от Сирия и няма какво да има да се коментира.Те държавите от този ранг/Турция и Русия/ има епизодични проблясъци, но перманентно са в миманса. Съчувствам ви другари. Наздаве с един "Бояришник".

32

Хм

преди 6 години

Цялата работа е,че това беше частна акция,несъгласувана с Путин,а той никак не обича такива неща.Спомнете си как Донбас обяви независимост без да го пита,в най-неподходящия момент.Тогава той ги остави да си трошат главите,докато разберат,че така не се прави.Естествено,когато стана прекалено напечено се намеси и оправи нещата.В Сирия същото се случва няколко пъти-сирийците правят някое своеволие,естествено пострадват и после влизат в час.В случая как си представяте атака без въздушна поддръжка?