49

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Цели две денонощия не е излизало заглавие... - "Нинова скочи"... - скачай бе Нинова, скачай - не спирай...

48

Анонимен

преди 6 години

Не бой се, премиерът пък има откъде да си я докара десеторна.

47

Питам

преди 6 години

Много интересно. Президента от който нищо не зависи , цял ден гледа през прозореца и като му умръзне , иде тук там по света с Десито е 11 000 лв. заплата и то до живот. Премиера на чиято глава лежи цялата държава 7 000 лв. Не трябва ли да бъде обратното ?

46

бесен

преди 6 години

ИТ сектора 2500 Пресидента 11000, премиер 7000 и депутати 3500лв. Няма такава държава. А не вършат работа за 1 стотинка! Дори напротив тези 240 само джендърски конвенции ни докарват

45

До 25

преди 6 години

Абе..Бойко..нали каза, чче той се бил изнесъл вече от България.Пеевски не съществувал...според Боко, де.

44

Азис

преди 6 години

Василев,нема по добър от мени за културен министър.

43

Анонимен

преди 6 години

Революцията е безплатна.

42

Анонимен

преди 6 години

Ехааа най накрая руМката ще е е доволен и ще си купи грипен макар и на макетче след като върне комисионите.......

41

бай х

преди 6 години

техните заплати трябва да са свързани с минималната заплата .. за да не се самозабравят например президент 10 минимални премиер 9 минимални ...

40

промо

преди 6 години

нормално, суджука поскъпна а шкмбетата и децата им пораснаха

39

Спиро Киров

преди 6 години

Абе всеки ден ли ги увеличават? Нали вчера пак ги увеличиха?хахахаххаа

38

Олег

преди 6 години

До Анонимен 13Чувал ли си за категориен труд - трета, втора, птрва категория. На военните мисля е първа категория труд и поради тези причина се пенсионират млади. Една година трудов стаж се приравнява на около 2-3 години трудов стаж от трета. За първа категория труд е нужен 10 години трудов стаж , а за втора 15 години. Друг е въпроса, че има изисквания за навършена възраст, за да станеш пенсионер реално.

37

По принцип

преди 6 години

Не ме бърка и по 20 000 да взимат,ама да работят здраво за народа и държавата,а те даже и на работа не ходят.Нещастниците гласуват все по-*** закони и се карат като деца в парламента.Не заслужавате и 1000 лева *** такива!

36

АНТИ

преди 6 години

Как ще ги стигнем американците?Че и задминем, кога?Другари, уважаеми дами и господа,направо се чудя как е възможно това?

35

Анонимен

преди 6 години

Машалла, продължавайте да ги хрантутите тия безброй търтеи и чантаджии, иначе вие се чудите как да издрапате месеца с мижавите ви заплатки и постоянно нарастващи цени...

34

Анонимен

преди 6 години

Дано с тези пари свещи да си купите не само за Вас ами и за близките ви.Проклина ви една майка

33

Анонимен

преди 6 години

Президент и премиер са по една бройка . Все ще ги издържаме някак си . НО онези безполезни хрантутници в парламента защо си вдигат заплатите ?С колко беше .... повече от средната пенсия ... и сега ще взимат до 3540 лв.А пенсионерите с 250 лв. да карат .Е и аз мога да ги взимам и да ям евтини кюфтета !!!Ще седя по час , два , ще натискам което копче ми кажат .... Е Не, чак такъв плазмодий не мога да съм !

32

Анонимен

преди 6 години

Е нема такава държава, поздравявам майките на нашите ръководители

31

реалист

преди 6 години

Когато увеличат заплатите на деутатите, средната за страната автоматично се вдига и така имат увеличение всяко тримесичие. Имате много поздрави от депутатите. Чакайте да ви решат проблемите.

30

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!