15

Анонимен

преди 6 години

Напротив,.... се наляво и надясно....., а на мъжа му е по-трудно да си намери...поне първоначално

14

Анонимен

преди 6 години

до 12Цял живот съм се гледал сам. Вече съм на 39 години. И през ума ми няма да ми дойде че ще искам жена ,която да ми е прислужница. Напротив, откакто се помня съм имал жени в моя живот, които не чакам да ми изчистят да ми наготвят, да ме изперат. Аз и си чистя и си готвея и си пера, а те гледат отстрани.Е, понякога от кумова срама и те всичкото товав го правят за мен.)

13

Нели

преди 6 години

Щастлива съм, когато обичам и съм обичана!

12

1

преди 6 години

Глупости на търкалета !Не ви щем конвенцията !!!Искаме здрави християнски семейства !Такива каквито за опазили народа ни през вековете !

11

технолог

преди 6 години

РАЗДЕЛЯЙ на раси, класи, партии, религии, църкви, поове, нации, етноси, поколения, град-село, столица-провинция, браншове, съсловия... насъсквай ги едни срещу други И ВЛАДЕЙ.

10

Анонимен

преди 6 години

Мога да нямам жена до себе си понякога, но без домашно вино не мога! Просто не мога! Нздраве, братя и сестри българи!

9

Свинаря

преди 6 години

Не вярвам на хора,които твърдят,че са сами и са щастливи. Самотата е благоприятна само за егоистите,които са си самодостатъчни.

8

(-_-)

преди 6 години

Жената, като постои известно време без мъж изтрещява, а мъжа ако остане дълго без жена го налягат физически проблеми..Хората не са създадени да са сами..Колкото и да компенсират с йога и какво ли не - връзката е незаменима.

7

Анонимен

преди 6 години

Самотата е по-вредна за здравето от тютюнопушенето, алкохола и затлъстяването - по последни изследвания това са установили австралийски учени преди около седмица.

6

do 4

преди 6 години

колко деца имаш?Интересно ми с колко жена може да се оправя без проблем една сама жена.А според мен, ей затова исляма ще превземе Европа, защото жените им раждат деца, а тук кифлеят и си гледат кефа

5

Reality pill

преди 6 години

До ХахаГрейте се на това слънце - казваше баба ми. Жените, които имат "вътък" - живец, желание за изява, присъствие, винаги имат избор.Идеята цял живот да живееш в компромисни връзки, за да не си сам - защото изборът ти се стеснява с годините, звучи мазохистично. А ако се окаже, че и твърдението за избора не е вярно - наистина е трудно за преживяване :)

4

x

преди 6 години

Защо си мислите, че мъжете, които са сами не са щастливи :)

3

анонимна

преди 6 години

До Анонимен1 И аз съм сама, и аз не мога да се оплача :) никой не ме занимава с какво ще яде, с какво ще се облича не се съобразявам с никой и никой не може да ми държи сметка за нищо!Изобщо чудесен живот!А и най-важното харча си сама парите и както намеря за добре! съобразявам с никой, никой не ми държи сметка изобщо живот

2

Хаха

преди 6 години

Еми нищо чудно защото така правят се.кс с различен мъж всяка седмица. На всички е ясно кой е избиращия пол... Идва обаче един момент, когато и те нямат избор ;)

1

Анонимен

преди 6 години

Ми то и аз съм сам и хич не мога да се оплача :) никой не ме занимава, не се съобразявам с никой, никой не ми държи сметка изобщо живот :)