40

Анонимен

преди 6 години

Стюардесите не могат да връщат, могат само да вземат.Ашофьорчето къде е било?

39

Ina

преди 6 години

Kakvo se ushudvateTuka e pulno s ***

38

До рускиня

преди 6 години

не знам защо парадираш че си рускиня, в доста статии се обаждаш и винаги негативно за България. Ако толкова не ти харесва България и българите , просто се пръждосай оттук в хубавата си Русия... колкото до русофилите, те обичат друга степна държава повече от своята Родина и сънародници, готови са да ги избесят и изколят, каквото е присъщо на степните народи....

37

Анонимен

преди 6 години

Преди всяко тръгване на училище да се маже с черна боя и да го докара до "швед", така ще се вози безплатно. Хем пари ще икономиса, хем може и помощи да получи затова, че е от етноса. Вече на последното преброяване много възрастни българи по разни селца се писаха "шведи" има келепир, пари им дават на ръка, отделно храна, дрехи от някакви фондации.Накрая всички в държавата ще се пишем "шведи" и ще ползваме привилегиите на етноса. Никой не може да те пипне. Кеф ти рейс безплатно, кеф ти ток, вода.

36

Анонимен

преди 6 години

До РусенецЪКак ще и разкатаеш мамицата? Тя е служебно лице. Веднага ще извика охранители или полицаи и ще те арестуват за 24 часа за хулиганство и обида на служебно лице. После върви доказвай, че нищо не си направил. Пък ако се забъркаш с охранители, може и да те спукат от бой и никой няма да им потърси сметка, че те пребили. И полиция и съд са с тях.Затова хората се свиват и мълчат.

35

Берлин

преди 6 години

Чудесно го е свалила. Жалко само, че не му е запалила пилешкото вратле с един церемониален задвратник.

34

гербисто-патриот

преди 6 години

За да не се случват такива неща е добре да се забранят парите в брой, да се обявят за нелегални всякакви плащания с пари независимо от сумата и в автобусите да се ползват ПОС терминали вързани към нашата банка. Така всички ще са доволни.

33

Анонимен

преди 6 години

До От Горна Оряховица 30Не ви е виновно турското робство. 140 год минаха все турците ви виновни. Българин на българин ще изтръгне сърцето и пак друг ви е виновен за злобата, която носите в душите си. Да видите паднал на улицата, ще отидете да ги ритате и стъпчете, без да ви е направил нищо, ама р о м и те и турците са ви виновни.Кондукторът трябва да бъде уволнен и да не му платят последната заплата.

32

Душанов

преди 6 години

Кой е автобуса? Утре се качвам с 50 кинта банкнота и тая ако каже че няма да ми върне я свалям със шут от автобуса. Ако някой който я познава чете тук, да я предупреди винаги да носи дребни, че ако я засека ще и се стъжни.

31

РусенецЪ

преди 6 години

Мамицата и ще разкатая ако съм бил до детето! Честно! Да бе, ще имам разправии, ако ще и до съд! Майката да инвестира пари в адвокат и да СЪДИ! Ама до дупка!

30

Анонимен

преди 6 години

Тези *** винаги се отварят само и единствено на деца или пенсионери. Такива като ги видя ги навирам в миша дупка, останалите може само да взимате пример.

29

От Горна Оряховица

преди 6 години

Бедни сме и уплашени още от турското робство. Само през соца малко живнахме. А сега не можем да се борим с кондуктор-питбул, а ни ограбват и ало апаши.

28

...

преди 6 години

Аз съм купувал билет на човек на които няма да му развали нито шофьора нито пък аз. Почерпих човека с един билет, всички бяха шокирани а аз останах много доволен че съм помогнал на някого, защотото и аз съм изпадал в подобни ситуации и не е имало кои да ми помогне.

27

рускиня до 21

преди 6 години

студени русофили?? отново своя бай ганювщина оправдаваш с русофилство. да не повярваш колко пъти съм се откликвала за фин. помощ. Колко пъти съм излизала и чистила пред блока къде живеят само българи , и само аз рускиня - но чистих тяхната свинщина. та какво русофилство те гони.

26

Още по свиреп

преди 6 години

До СвирепКак е нямало мъж да разбие муцуната на кондукторката! Детето е имало пари! Искало е да си плати! Конвенция ли!!!

25

абсурдистан

преди 6 години

Даа,и моя син беше свален и обиждан в София , при все ,че стриктно купуваме карта !-забравил я в къщи.и то едни бабаитлъци -смелчаци над едно дете .а онези никой не им иска билет ,дори ги е страх да проверяват в автобуси 72, 56, 102 дето има много от онези .

24

Анонимен

преди 6 години

Детето ще изтърпи някак още 6 години... Терминал 2 и край на безумната държава.

23

Свиреп

преди 6 години

"които станали безучастни свидетели" ... т-ъ-п-о, нелепо робско племе! Няма място на планетата за нас!!! Как нито един ....не извади стотинки бе!

22

Анонимен

преди 6 години

След 20 г. извън България ще има повече българи, отколкото в България.

21

Анонимен

преди 6 години

Ушким избрахме европа а се дьржим като студени русоф..