39

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден четем за насилие над възрастни хора, това насилие маловажно ли е? Държавния апарат е абдикирал от селата и е оставил едни да вършеят на воля.

38

Анонимен

преди 6 години

ЕК не е "никой", другарю!Няма причини да ни набутвате такова недоносче, без дори да сте спазили процедурата по ЗНА с предварително обсъждане и разясняване на смисъла от тази К, след като си имаме достатъчно на брой вътрешно-правни актове за защита от домашно насилие. Единствената причина е за пореден път да сте се обещали, пардон, да сте обещали държавата ни на западния господар.

37

Анонимен

преди 6 години

Вижте го на снимката Цуцко, какъв умен взор има, как умно и разбрано говори и 97% не го разбират. Защо бе Цуцко, защо лъжеш като дърт такова? Вчера Джендъра от Банкя пуснал депеша, нема мърданийе, да са приема. Днес ни лъжеш сладко, не бил пуснал, такава била системата, централизирана. Хе-хе, един *** ви прави на маймюни и вие сляпо изпълнявате, като пренебрегвате достойнство и чест.*** по ги бива от вас, спорят, има различни мнения. Вие сте като овци, ама и овчаринът ви е от класа, т-ъп.

36

ени

преди 6 години

До Ж.Това значи ли, че ако някой терорист - джихадист си оскубе веждите, обръсне брадата, облече пола и се обяви за насилена жена щетрябва да го закриляме и обгрижваме в нашата страна?

35

Анонимен

преди 6 години

Я,ето го и човекът отговарящ за пропагандата,но нещо не му се получава.. Слаба работа.

34

Анонимен

преди 6 години

Две неща трябва да направите: Да не ратифицирате конвенцията и да спрете насилието над всички жертви - в семейството, в детските градини, в училищата, в болниците, навсякъде спрете насилието като прилагате нашите закони, имаме ги вече. Не на конвенцията, не не извращенията!

33

реалист

преди 6 години

Цветанов, като сте знаели, че има 1 мил насилвани жени, за 10 г на власт защо нищо не сте направили? Не стенахте ли съучастници с бездействието си? Сега изведнъж станахте много загрижени и настоятелни, защо? ОСТАВКА!!!!!!

32

Ж.

преди 6 години

Въобще не става дума за ***, насилие над жени и тн. В чл. 61, ал. 2, от т.нар. Истанбулска конвенция е записано, че "Страните предприемат необходимите мерки, за да гарантират, че жертвите на насилие над жени, които се нуждаят от закрила, независимо от СТАТУТА НА ПРЕБИВАВАНЕТО СИ, няма ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА да бъдат връщани в страна, в която животът им е застрашен...." Изводите си ги направете сами за какво точно е конвенцията. И с какво е в повече от "Женевската".

31

Даваш ли!

преди 6 години

Даваш ли даваш,Балканджи Йово,хубава Яна за лесбийка? Даваш ли даваш, балканджи Йово, хубав Петър за ***-рунгел...Скоро такива стихотворения ще почнем да пишем! Но отговора е--МОРЕ ГЛАСА ДАВАМ БРЮКСЕЛ И ВСИЧКИ МЕСТНИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ,НО ДЕЦАТА СИ ЗА ГЕЙОВЕ ,***-РУНГЕЛИ И ЛЕСБИЙКИ НЕ ДАВАААААААААМММ ЯСНО ЛИИИИИИИИИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Гyрция,Унгария,Чехия,ЮК,Ирландия,Исландия,Словакия,Хърватска,Латвия и Литва не са приели конвенцията.

29

Петко

преди 6 години

Евреите и техните елити по света как задължават цели християнски държави да подписват конвенции в узаконяване на неща, които са долни и мерзостни - за да дойде проклетия над християните, а евреите да отидат нагоре. Наистина пъклени планове!

28

Анонимен

преди 6 години

Хитлер е бил аматьор.. Конвенцията е прикрито убийство , геноцид и престъпления срещу човечеството..

27

Анонимен

преди 6 години

Единствените обединители са тези от ГЕРБ, които си служат с похвати да противопоставят народа на всякакви фракции и с всякакви похвати. За тях даже е от значение колко са червените джинджари и колко са зелените.

26

ДО БРАВО!

преди 6 години

До Браво!Ейй, ама като на 13-тия конгрес на БКП-то бе: БРАВО Другари, Браво - и всички ръкопляскат, ама за какво... Така трябва... Същата работа и сега де БКП-то, де ГЕРБ-ето- едно и също, гласуват като един, един се изправя и вика "Браво!". Бедни, бедни ми народе! Какво трябва да стане, та да се отърсиме от таз въш*лива политическа пас*мина.... Незнам!

25

Анонимен

преди 6 години

Тоест вие си измивате ръцете с това, че защото не сме приели тази конвенция, вие сте оставили 1 милион български жени да са жертви на домашно насилие, ли? Как може да не се усещаш какви ги говориш?!?

24

zeus

преди 6 години

Конвенцията не е ратифицирана от: Армения, България, Хърватска, Чехия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Литва, Латвия, Лихтенщайн, Молдова, Словакия, Македония, Обединеното кралство. Канада и САЩ дори не са я подписали.

23

Анонимен

преди 6 години

Други държави я били приели .. вкл. православна Сърбия.. католическа Полша не само запада.. Конвенцията е самоубийство и това не е добър пример за подражание.. Ако ще целия свят да се самоубие , ние българите смятаме да живеем.

22

Анонимен

преди 6 години

То няма нужда да ви притискат. Вие си знаете на кой сте ку*чките и какво да правите :)

21

Защо

преди 6 години

Цветанов, Българският народ постоянно ви притиска да работите, да не крадете, да се борите срещу корупцията, да спазвате законите, да не позволявате на ислямски терористи да живеят у нас, да спазвате Закона, да НЕ толерирате немораността, а да поддържате християнските норми на поведение, морал и семейни ценности! Като ви притискаме толкова време-що не го направите ,а? А суджуци ли не видяхме, кражби от санирания ли не видяхме, неморалност ли, лагери за бежанци и какво ли не? Защо бе?

20

Анонимен

преди 6 години

Като толкова ви е грижа за жените жертви на домашно насилие, защо не се задействат институциите в полза на жените, които са докладвали домашно насилие, които имат ограничителни заповеди и т.н. Защото ние няма да забравим за онзи, който застреля жена си, онзи, който уби Виола, за всички осъдени, които са на свобода, защото МВР не може да ги намери. Вместо тази конвенция, работете за по-ползвотворната работа на институциите.