157

Este

преди 6 години

Dobreee, i majete s chernite rokli poluburki v bg imat niakakvo lichno mnenie...

156

Анонимен

преди 6 години

До дай приаз много примери мога да ти дам ама е безсмислено да споря с човек, който търси в конвенция срещу домашното насилие, трети и незнам какъв си пол

155

точка

преди 6 години

Подобни конвенции трябва да се подписват единствено след допитване до народа.Никакви политици които и да са власт нямат право да подписват от името на всички българи.

154

АНТИ

преди 6 години

С приказки за ***,за пол и за без пол,бай *** отбеляза,страшен автогол.

153

Анонимен

преди 6 години

Юроди, ако днес ви има и говорите на български, заслугата е на Светата Православна Църква! Църквата е носител на най-високия морален и цивилизационен императив за хората, есенция на най-доброто и на фундаменталните общочовешки ценности, и не е нужно да си вярващ, за да видиш това. Достатъчно е да си човек, а не триполов еврогеец с грант от Сорос.

152

Чукундур

преди 6 години

Еврокомунистите късно са се сетили за тази конвенция.Още в далечната 1917г.товарищ Ленин е отрекъл религията като"опиум на народите"и е еманципирал жените.По-късно,неговият събрат по идеология,камарад Хитлер,също работи в тази посока,като разрешава на жените над 25г.да пушат свободно на обществени места.Така,че съвременните национал-комунисти ни водят в "правилната"посока."Нема лабаво".

151

Браво на патриарха

преди 6 години

Най-точното и най-добре изразено мнение по въпроса.

150

дай пример

преди 6 години

До Анонимен 144 посочи какви права на жените са нарушени в България , кои не се спазват ????Обрязват ли ги , не могат да учат или да работят , или какво ??

149

богомилът

преди 6 години

ЦЕЦА ЦАЧЕВА И КАТЯ ЗАХАРИЕВА МОМЕНТАЛНО ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ!!!! ЗА ЛЪЖА! ЗА ПОДВЕЖДАНЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД! ЗА УМИШЛЕНО УКРИВАНЕ НА СТРАШНАТА ИСТИНА!!! ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ! ЗА ПРОДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС И НАЦИОНАЛНИ ЦЕННОСТИ!!! ЗА СЛУГИНАЖ НА САТАНАТА!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Направих си ексеремент. Снимах се по прашки и ако знаете, колко мъже ми се включиха да си пишат с мен. Също имаше и една много яка хомосексуална жена. Тя като почна да ми правави комплименти. След дълаг чат и пратих и снимка на лицето и сега сме заедно от година.

147

Анонимен

преди 6 години

ГМО продуктите не са ли един вид промяна на пола?Ние консумираме после кой какъв бил не се знае

146

Членска карта №7

преди 6 години

до 150Неее, ви е всичко разбирате, но говорите според трудовия си договор!

145

Членска карта №7

преди 6 години

До Бай ОняТе и джендърите са горди със себе си, какво остава за вас!

144

Анонимен

преди 6 години

в общи линии аз това, което разбирам е, че Църквата и патриотите си търсят някаква причина за да оправдават насилието над жени, иначе мног се възмущаваха когато оня шведа ритна камериерката в главата, ама само на думи сигурно и те правят така срещу своите жени

143

реалист

преди 6 години

Когато църквата казва истинатана на библията, веднага гейозащитниците говорят за разделение и език на умразата. Този, който не обича истината бяга от нея и я нарича с какви ли не имена. То си е за него.

142

Св Синод извадка...

преди 6 години

Мили сънародници,Истанбулската конвенция поражда тревога за бъдещето на европейската християнска цивилизация, защото тя съдържа ново разбиране за човека - човекът като самовластен господар, човекът без Бога, който следва своите желания и страсти до такава степен, че може да самоопредели дори и пола си.Подпис: БАБА ГУСИ

141

Анонимен

преди 6 години

NYAMA BOG-NE SASHTESTVUVA.POPOVETE SA MARZELIVZI,A GIVEEM SVOBODNI V EVROPA I MOGE DA SE OPREDELYAME KAKVITO SI ISKAME.NA DEZATA TREBVA OT MALKI DA IM SE OBYASNYAVA ZA RAZLIKATA V TRITE POLA,ZA SEXA I DR.

140

Членска карта №7

преди 6 години

до 144Брей, как пък няма други мотиватори за полицията!

139

Бай Оня

преди 6 години

До Ти светил ли си?Защото църквата е сбирщина от психопати! Двулични при това пенделгейзери! Нормален мъж в манастир не влиза! А аз съм атеист и се гордея с това! Иначе половете за дава, а пенделгейзерите и лезбозаврите са тежко болни психопати и според мен се нуждаят от принудително лечение в лагери, където трудът ще ги направи свободни!

138

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7По същата, или близка причина поради която съществуват берачи на боровинки за без пари. Въпрос на ценности и физически данни! Защо делите пак трафика на жени и мъже. Мъже на стават ли жертви на трафик!!!________Ми то това е смисъла на тая конвенция бе, страните подпислаи я да засилят мерките срещу тези явления, не е достатъчно само да приемеш някакъв закон