114

Анонимен

преди 6 години

Отвсякъде изпълзяха мишки и дават ли дават съвети след като оглозгаха България!

113

Василев

преди 6 години

Премиерското управление, което реално даде икономическа власт на бившите комунисти и даде индулгенция на дс агентите е Костовото правителство, чрез РМД!Това е истината, това е реалността и никой не може да каже на черното бяло!Каквито и факти да давате, каквито и оценки на разни икономисти и анализатори да давате, истината за прехода е една единствена!Костов работи за възраждането на елита и интелектуалците от БКП, които бяха се пръснали в различни партии и държавни предприятия!Върнан!ЦРУ!!

112

Анонимен

преди 6 години

ЗАПАДА ПРИНУЖДАВА ДЪРЖАВИТЕ ДА ГЛАДУВАТ И *** ОТ МИЗЕРИЯ ЗА ДА ПРИЕМАТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ

111

Виденов 3

преди 6 години

Тази загуба на БСП беше използвана като момент, в който да започне валутна атака срещу лева, и срещу банковата система. Със сигурност Сорос е участвал, защото веднага после, след като дойдоха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, съветник на президента и пр.Жан Виденов отказа да разпродава, но и на руските олигарси (защото отказа да приеме газовата сделка на Мултигруп ), и го сполетя и невиждана валутно банкова атака. Сорос спечели 160 милиона долара от свалянето на Виденов.

110

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

До ВиденовЛюбима пропагандна мантра на *** е "Сорос - вездесъщия злодей". Влиянието на този 90 годишен финансов шмекер е спорно и като посока и като размер. Но *** упорито го използват за да оправдаят собствената си несъстоятелност.

109

Анонимен

преди 6 години

До 109Гърците не ги мисли. Те са ОК. Когато гъркиня дойде в БГ да обслужва БГ пенсионери, тогава ще повярвам, че наистина са зле.

108

Обикновен човек

преди 6 години

До Ф.Е. ДжержинскиПолзата от еврото няма да е за мен, за баба Пена и за обикновения човек. Всички ние ще обеднеем тотално.Ползата ще е за хулиганите с костюми и бели якички отгоре, които командват парада.

107

Анонимен

преди 6 години

До 96 1скорост -Западна Европа 2скорост-Полша,Чехия,Унгария,Словения,Словакия,Хърватска 3скорост-ПрибалтикаСловакия,Румъния ЗАДНА скорост- България и Гърция

106

Анонимен

преди 6 години

ДРУГАРЯ КОСТОВ Е ТИПИЧНИЯ ПРИВЪРЖЕНИК НА ЕВРОЗОНАТА В БЪЛГАРИЯ - НАД 60 ГОДИШЕН БИВШ ПОЛИТИК ЗАБОГАТЯЛ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ.

105

Произхода му

преди 6 години

Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

104

Виденов 2

преди 6 години

После Мултигруп сключи договор с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Виденов се опъна. Мултигруп също направиха една цесия за милиарди, така че да издоят пари от Кремиковци и Булгаргаз. Виденов се опъна и анулира цесията. След това, *** отстраниха печелившия кандидат-президент на БСП (Георги Пирински водещ в проучванията) и с невиждана пропаганда назначиха Петър Стоянов

103

Виденов

преди 6 години

Сорос решава да му отмъсти, като спретне глад, студ, мизерия и помогне да бъде свален Виденов от власт.Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., + откровени промити мозъци-либерасти. С помощта на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание и цветната революция е факт.1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат.

102

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

Типичен подход на комунягата е когато има вярна, но неудобна за него теза, да не я коментира, а да компрометира изразителя на тезата. В случая личноста на Ив. Костов няма нищо общо с факта, че влизането на България в Еврозоната ще има несъмнени положителни ефекти върху всички ....е почти всички, ама на тях им плащат в рубли.

101

Калеко Алеко

преди 6 години

Каквото и да си говорим за Костов, след Виденовата зима и фалита на банковата система, той се яви като спасител на нацията. Спомням си тази зима, когато парламента беше ограден от недоволни граждани, а представителите на "БСП и СиЕ"АД се бяха укрепили вътре и пееха революционни песни. Спомням си и как в центъра на един голям български град, едно улично куче виеше на умряло гледайки към небето и този вой казваше всичко. Дори и животните тогава бяха усетили, че става страшно, когато БСП е на власт

100

Анонимен

преди 6 години

Kostov Dasikanov balgarin ot Asparuhovite romi-kova4i , ama Darjavata gi krie da nqma skandali

99

loiola

преди 6 години

Tozi prodajen chovek oshte li e jiv?

98

Николай Хайтов

преди 6 години

"Към 2001 година татко вече знаеше, че ще умре. Един ден ме викна при себе си. Каза ми: "Сандо, моята се е видяла! Ще взема един пищов и ще ида дето трябва и ще изтрепя колкото мога предатели. Мен достъп не ми отказват никъде. Колкото мога, ще ги избия всичките предатели във властта. Това, което правят, не мога да го издържам повече!"Виденов е единственият БГ политик отказал среща със Сорос. Сорос започва валутната атака срещу лева и банковата система, а също и Мултигруп с цесиите.

97

Анонимен

преди 6 години

Костов е Дасиканов българин , то на тая бедна и изнасилена Държава какъвто дойде

96

Анонимен

преди 6 години

Младите дружат с Изтока, старите се надяват на запада.

95

the ghost

преди 6 години

Така е, сега е момента. Влизането в еврозоната ще ликвидира напълно България !