146

до 151

преди 6 години

ами въпрос на вкус, моя вкус е да пробвам много различни вкусове и съответно се пробвам с по няколко на ден, лошо няма, това е да си мъж да искаш да посееш днк-то си на колкото се може повече плодородни почви!

145

Анонимен

преди 6 години

Много добър анализ за конвенцията дава Др Пламен Пасков, бих препоръчал на всички които сериозно се интересуват да го гледат в тубата. Той събира материали от нашето законодателство и конституция за да подчерае не само излишността но и огромната вреда която този документ може да ни доведе. Във втората част той говори и за другият аспект на конвенцията на който почти не се обръща внимание а може би дори е и по опасен влизането на държавата в семейството а и фактическата загуба на женските права

144

до 133

преди 6 години

"Оня ден директорката ме вика, защото синът ми се е определил, че е третополов и влязал в женската съблекалня да се преоблича за физическо."......Недей го писа, че ще те налазят НПО-лбгт, ще сигнализират полиция, социални служби и медии, че директорката е нарушила правата на сина ти и ще вземат да я уволнят за *** дискриминация към сина ти.Ти не си му направил забележка, нали? Ако разберат, че си му направил, ще ти отнемат сина заради *** дискриминация и насилие от родител към дете!

143

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа прилича на описаното в книгата"Онази грозна сила" на К С Луис. Направо е зловещо...

142

Анонимен

преди 6 години

Ти секи ден питаш жени дали искат да правят секс с теб? Сигурно си спал поне с 1000 жени

141

до 143

преди 6 години

да, всеки е уникален, но тази уникалност идва от факта, че ДНК на всеки е уникално, а ДНК изключва третополова опция, там опцията е или XY или XX за 23-та двойка хромозоми, т.е. има само мъжки или женски пол на база тази уникалност!!

140

до 145

преди 6 години

това не е дискреминация, когато нещо е въпрос на вкус, на предпочитание то не е дискреминация, ако е така то мен жени отказващи ми секс ме дискреминират всеки ден!!

139

Анонимен

преди 6 години

Има право да си прави квото си иска, не си ли разбрал, че робовладетеля винаги е прав при капитализма?

138

до 141

преди 6 години

Аз съм постоянно свидетел артик, как държавата ме дискриминира понеже съм бял, и ме кара да плащам за ромите. Дискриминира и детето ми,не му дава детски за да има за ромските деца. Купувам си учебниците на детето *** за тях са безплатни.... Да ти изброявам ли още колко ме дискриминират мен.Ти ми говориш за един ром който не му дали работа.Все пак му дават помощи а на моята баба не.

137

Анонимен

преди 6 години

До до 141Няма право да дискриминира хората по това дали са бъргари, роми или турци. Пише го в ковституцията.

136

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше ром, ами едно 15 годишно уиски, едва ли щеше да го изгони

135

Анонимен

преди 6 години

Няма значение дали си мъж, жена или от третия пол защото ти си уникален.

134

до 141

преди 6 години

а защо шефа ти като частен собственик някой да му нарежда какво да прави с частната си собственост и на кой да дава работа в нея - това си е негов въпрос на вкус!!

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 139Бил съм свидетел на това как шефа изгони ром от интервю и то само защото е ром. В България има дискриминация, но не всеки си търси правата.

132

Анонимен

преди 6 години

И какво правим,ако се ратифицира и противоречи на конституцията,а в конституцията пише,че щом нещо се ратифицира-важи?

131

Анонимен

преди 6 години

От сто кладенеца вода ще докарате само и само да прекарате тази конвенция,ей!!Превода не бил в ред,тълкуването куцало,тази дума не и била там мястото,абзацът и текстът не означавали това,което е написано........!!Достатъчно!!!Край!!В Конституцията на България са залегнали равните права на половете,имаме Закон срещу дискриминацията,имаме Закон против насилието.....та кое налага приемане на тази конвенция?Или другаде е заровено прасето!!Става задължителен за изпълнение като европейски документ!!

130

(^^)

преди 6 години

Така или иначе истамбулската конвенция ще се ратифицира и у нас, ако трабва ще я преведат и на руски, за да може правилно да я разбере електората на Кака Корни .. !!!

129

Анонимен

преди 6 години

Хич не е грешка и това е обидно както за нашата интелигентност, така и за езика ни. Много добре знаем какво означава "***", кой, кога и защо го въвежда и как и защо го приема WHO. В българския език "пол" е същото като "sex" в английския(като съществ.) и се дефинира като мъж/жена ("male/female"). Те също знаят това, но съвсем нарочно и целенасочено използват "***". Интересно сега какво ще е новото тълкувание. Трябва доста да се потрудят.

128

А леко Бай

преди 6 години

Сутринта съм мъж и тегля заем.Следобяд съм жена и тегля друг заем.На другия ден съм трети пол и тегля трети заем.Кой отговаря?

127

Анонимен

преди 6 години

разберете, че миловидния опита за предпазим децата от сексуално насилие, като им четем лекции и им го посочваме СИ Е НАСИЛиЕ В МОМЕНТА. И тези, които са го измислили МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ. Защото знаят как действат тези описания на представата и въображението на детето. Това се запечатва в съзнаниато му и в момета на говоренето детето го преживява като истина.Вие сте извратени същества и ще браним децата си до край.