33

SpaceX

преди 6 години

34 Пророка някъде четох че има площад в Москва " Героите на Плевен " и той е московския Плас Пигал и то мъжки и се захранва от военнослужещи. Може да е долна партенка , не знам , но ако е истина совите не са това което са .

32

SpaceX

преди 6 години

Във всички държави където влезнаха , го направиха с подкупи за милиарди.---------------------34 Това са пълни несериозни глупости

31

SpaceX

преди 6 години

31 Сигурно е имало защо да излетят и да прехванат , не мислиш ли . Има си ясно разписани стандарти и технология на действие при такива ситуации.

30

@

преди 6 години

Армия на Русия - 750 000 редовна войска.НАТО общо - 1 400 000 редовна войскаДа сравняваме ли численост на техника?Както веднъж го чух Путин да казва в едно интервю, "кой луд си мисли че Русия ще атакува страна от НАТО?".Ако погледнете историята, Русия винаги е била нападана. И винаги ще има опити, винаги ще има някой умник който мисли че може да ги покори и завладее.Тази страна единствена на планетата има неограничени природни ресурси. Ако не бяха продали и Аляска...

29

SpaceX

преди 6 години

29 Кво като ги има . Те са заплаха за мира в мирновременно време, но по време на война са само военна цел . Нищо не се знае . Каквото и да ми напишеш нито ти нито аз го знаем.

28

Анонимен

преди 6 години

И какво прихващат ако не са над тяхна територия? Ами то Русия ако започне да прихваща всичко което е в близост до границите й, няма да има кой да смогне да махне всичката свалена железария. Интерсно как от една крайност в новините скочихме в другата. Всеки си гледа интереса. Само ние се чудим на кого да се кланяме.

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До SpaceXРусия нама шанс ........Само че Русия има ядрени ракети . Пък и армията и целият ВПС мина добра тренировка в Сирия.

26

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX Много филми си гледал дано да не се стига до там. Няма значение колко ще се проточи, кой колко оръжие има и колко пъти може да унищожи света на нас ни стига и един път после няма значение.

25

Ааааааа!

преди 6 години

"Имат си бомбадировачи, разхождат си ги"Все едно на умните и красиви да им забранят да си разхождат ПИТБУЛИТЕ, който правят бомбен килим по паркове градинки и тротоари

24

Belgian Gay Fighter

преди 6 години

уникална новина, либерастите от Брюксел са сътворили чудо....прихванали са на Вовата аспержа. хаххахахахнещастници, превърнахте света в една гейдупка анална, след само 15 ина годинки ще бягата към Русия , защото ряз***ците ще превземат Европа. Рисоя е и ще остане едиснтвеният стожер на нормалността и традиционните човешки ценности. Пожелавам на всички радетели за евроатлантизъм и трансджендър любители, да ми го лигавите денонощно.

23

SpaceX

преди 6 години

23 Няма такова нещо . Това е пак Кремълски фейк . На практика само 3% от СУХОПЪТНАТА граница на Русия граничи със страни членки на НАТО

22

SpaceX

преди 6 години

22 Не е съвсем така , както виждаш войните се случват , проточват се във времето нищо не става за минути или дни .

21

анонимен

преди 6 години

а защо сте заградили русия от всички страни тя какво да прави в тази ситуацияда разчита на честната дума както стана с хитлер 1941 г каквото си тьрситетова ще намерите

20

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX Проблема е не кой какви шансове има, а че никой после няма да има шанс да оживее.

19

SpaceX

преди 6 години

Русия сама няма никакъв шанс срещу НАТО тоест срещу почти цяла Европа плюс Щатите и Канада . Русия заедно с Китай , което е много съмнително , това значи наистина глобален конфликт но в крайна сметка са обречени пак . Други варианти чисто и просто няма какво да обсъждаме . Турция я изключвам като неин съюзник защото така ще компрометира славянското и месианство. А и с Турция не са били никога съюзници освен в един вътрешноосмански конфликт в който са спасили Високата порта .

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКаква война сънуваш ти добре ли си в случая се касае за полет по трасе договорено от всички държави в региона тоест няма никакво нарушение и всеки който може да си го разреши няма проблем да лети.

17

Сандо

преди 6 години

Имат си бомбадировачи, разхождат си ги

16

играчка плачка

преди 6 години

На Путин му остава само един ход при играта на руска рулетка-да вземе да се гръмне..ха.ха.ха светът все повече се смее на руснаците..ха.ха в стремежа да ги забележат се правят на шутове

15

НАТО ВИ ПАЗИ

преди 6 години

от СИФИЛИС И ТРИПЕР. Те вземат предпазни мерки

14

ИСКАНДЕР КАЛИБРОВИЧ

преди 6 години

Що не дойдат мен да ме прехванат