54

Анонимен

преди 6 години

Тази снимка беше публикувана преди време ,година ,две максимум назад ,по повод на друго криминално деяние . А кажете, че не ви манипулират !

53

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да разсъждаваме, полицията сложи случая в "Приключен" и толкова. Писаха си Отличен 6, даже може да им дадат и бонуси. А това, че всичко е крайно нагласено и измислено, това остава в миналото.

52

Логично

преди 6 години

Росен първо се е гръмнал а след това е почистил кръвта.

51

Чичо

преди 6 години

Ще се разбере къде се е гръмнал само ако се влезе вътре,което за сега явно е невъзможно.Никой не е казал че се е гръмнал на това легло. За толкова години и толкова правителства останаха неразкрити или ,,уж открити" толкова убийства и убийци.По възрастните сме свидетели още от зората на,,демокрацията " та до днес какво стреляне падна.И винаги има нещо недоказано или скрито.

50

Анонимен

преди 6 години

А стига вече! Не ви ли писна! Аман от детективи!

49

.

преди 6 години

През прозореца не се виждала кръв, следователно няма?Що за некадърник е написал тази статия?

48

Чемоданов

преди 6 години

Откога дpиc беге се занимава с разследваща журналистика? Нали правите само копи пасте.

47

Анонимен

преди 6 години

До Медиум Ескрасенсите са в следствието, а не в полицията .Полицията не провежда следствие .

46

нонсенс

преди 6 години

Тя в гроба му го посетиизвади чаши и бутилка виноотвори го, наля ,отпии каза:Майната ти, ***!

45

WWW

преди 6 години

До Руменхахаха

44

Анонимен

преди 6 години

Сравнете снимките на къщата,публикувани в изминалите дни и ще видите че са различни. Лъжите и манипулациите продължават и няма да спрат, докато активното мероприятие не утихне от самосебе си и времето .Демократичната,свободна и независима преса продължава нагло дезинформацията и демагогията въпреки че отлично знае - народа не вярва това да е е убиецът.

43

Анонимен

преди 6 години

МВР и журналята как цоцат събитието като реалити от типа на ВИП брадър. Няма ли да гласуваме с смс-и коя е най-удачната версия за убийството?

42

Медиум

преди 6 години

Ако жената е извела кучето около 19-19.30 часа, защо са чакали до 23.30, за да се разтревожат и да повикат сина ? Губят се цели четири часа, в които се е случило нещо. Ама вероятно някой екстрасенс от МВР ще мн ок разкаже всичко тия дни "от първа ръка"...

41

Анонимен

преди 6 години

Казаха, че са го познали по дрехите. Нали щото главата му била неразпознаваема.Пък кръв, особено застояла, как се чисти....знаят само тези дето са го правили. И да, не говоря за петънце на ризата, дошло от порязване....Какво остава за засъхнала такава на човек думнат в главата. Ако някой разследващ журналист се заеме с тая 'мистерия' сигурно ще го самоубият и него.

40

Pe

преди 6 години

Мен пък ми е странно как журналисти се разхождат на местопрестъпление ?!?

39

До39

преди 6 години

Пиши на кирилица ти българин ли си тцтц

38

Анонимен

преди 6 години

Pitaite zazarov i boiko moje bi roden e njamal krav isvan semen e bil vs laji sa gadni namerete ubieza ot mvr. 100 miliona vi 4akst bat boiko vi haresva ne go islagaite zazarov gliben 390 lv smah a kolko e skril milioni jeba mu isvesna milionerka notar v plovdiv koi gi proverava fam bedni zazarovi 300 lv smah prah v o4ite na tapite debilski hira bes isvinenie i as sam *** gladuvah sa gerb hak mi e

37

Анонимен

преди 6 години

До силвия Ами това е демокрацията . Манипулации ,лъжи .Нескопсани ,нагли пред очите на хората .И като ги хванат че лъжат ,продължават да лъжат три -четири пъти повече .

36

Циник до 29 и 30

преди 6 години

Има и такива - като вас двамата!Навремето маахте чернобилски марули, защото правителството КАЗА , че са безопасни!От ревност - обикновено убиват партньора...и половинката му... мотивите смърдят

35

сссс

преди 6 години

Как да вярваме на полицията, след случая със самоубилия се в Перни по време на обиск, със законно притежавания си пистолет, който той съхранявал в баеркасата. Всеки знае, че когато арестуват някой, първо се изисква законно притежаваното му оръжие и след това се прави всичко останало, как да вярваме?